- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.941
İnsallah canım amin amin persembe yaptığımda içime bi sey düştü ama pişman oldum kafamı kurcaladı niye öyle diye bugun daha koyu sanki pik olcak gibi normal de salı silikti şaşırdım insallah olmustur içime oyle geliyo bilmiyorum ama degısık hissediyorumDuramadin demiiiiEvvet baya kızarmış canimm. İns bu ayda vardirr. Sağlıklı olurrr.
Şaşkınım ben de insallah olmusturPazartesi yada Sali günü yapmıştım canim hatta silik gelmişti bana ama baya kızarmış
Catlamanin 10.gunu yapmıştım sanırım canim bence de olduİnsallah canım amin amin persembe yaptığımda içime bi sey düştü ama pişman oldum kafamı kurcaladı niye öyle diye bugun daha koyu sanki pik olcak gibi normal de salı silikti şaşırdım insallah olmustur içime oyle geliyo bilmiyorum ama degısık hissediyorum
Şaşkınım ben de insallah olmusturiçimden ses oldu gibi geliyor ama hayırlısı olsun
Ağzın bal yesinCatlamanin 10.gunu yapmıştım sanırım canim bence de oldu
Senin kaçıncı günün canım..akıntım devam ediyormuAğzın bal yesininsallah canım benim
Ediyo canım kasık ve bel agrımda var göğüslerim şiş bugun 17 gün 11 12 koyuydu ovulasyon da 13 de silikti ben de sasırdım Boyle olmasına ama garip bi his var hisden ziyada kasık ağrısı bel agrısı akıntı devam ediyo bide göğüslerim şişti ucları acıyo burnum kanamadı bi ilerleyen zaman da oda olursa oldu kesin diycem insallah olmustur sadece içime gelen bi his insallah yanıltmaz ve olmusturSenin kaçıncı günün canım..akıntım devam ediyormu
Ovulasyon üstünden mi kaç gün geçti dedi 5 gün pzar dersen 6 gün pazar da pazartesi de koyuydu ovulasyon testiSenin kaçıncı günün canım..akıntım devam ediyormu
Ovulasyon testi iki koyu cikinca yumurtlama oluyor o gunleri degerlemdiriyoruz peki sonraki gunlerde tekrar iki cizgi koyulasirsa tutmus mu demek oluyo yani ben anlayamadim orasiniAğzın bal yesininsallah canım benim
Evet canım adet günü yada adete yakın yine ovulasyon günü gibi ikisi kırmızı cıkıyorOvulasyon testi iki koyu cikinca yumurtlama oluyor o gunleri degerlemdiriyoruz peki sonraki gunlerde tekrar iki cizgi koyulasirsa tutmus mu demek oluyo yani ben anlayamadim orasini
Aa bak bunu bilmiyodum canim hakkini helal et valla cok soru sordum ne karisik biseymis bu ovulasyon testi yaEvet canım adet günü yada adete yakın yine ovulasyon günü gibi ikisi kırmızı cıkıyor
Takvime göre hiç olmuyo ki her ay degısıyo canım ortalama hesaplıyo zaten takvim o kadar takip attim hiç aynı gün yumurtlamadım valla ben helal olsun canım ne demekAa bak bunu bilmiyodum canim hakkini helal et valla cok soru sordum ne karisik biseymis bu ovulasyon testi yaama bence cok faydali ben normalde programdan takip ediyodum bu ay farkettim ki dogru tutmuyo 3 gun oynadi programla ovulasyon testi arasinda
Belkide ondan tutturamadim ben 3 aydir heycan yaptim simdi bi hafta gecsin bende baslarim yapmaya koyulasma olcakmi diyeTakvime göre hiç olmuyo ki her ay degısıyo canım ortalama hesaplıyo zaten takvim o kadar takip attim hiç aynı gün yumurtlamadım valla ben helal olsun canım ne demek
Canim bende uygulamaya göre değerlendiriyorsdm kızlar sayesinde ovulasyon a başladım ve anladım ki uygulamaya göre 4 gün geç yumurtluyorum ben günleri kaciriyormusum ilk deneme de hamile kaldım inşallah senin de öyle olur ve bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınBelkide ondan tutturamadim ben 3 aydir heycan yaptim simdi bi hafta gecsin bende baslarim yapmaya koyulasma olcakmi diye
İnsallah olur canım tek tek verelim bu mutlu haberi meraktan ölcem ya ben de öyleyim sanki hiç çocuğum yok gibi aynı heyacan başa dönüşBelkide ondan tutturamadim ben 3 aydir heycan yaptim simdi bi hafta gecsin bende baslarim yapmaya koyulasma olcakmi diye
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin ınsallah bana da dua et bakCanim bende uygulamaya göre değerlendiriyorsdm kızlar sayesinde ovulasyon a başladım ve anladım ki uygulamaya göre 4 gün geç yumurtluyorum ben günleri kaciriyormusum ilk deneme de hamile kaldım inşallah senin de öyle olur ve bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Insallah canim benim sende sag saglim kucagina alirsin insallah en guzel duygu bu ❤Canim bende uygulamaya göre değerlendiriyorsdm kızlar sayesinde ovulasyon a başladım ve anladım ki uygulamaya göre 4 gün geç yumurtluyorum ben günleri kaciriyormusum ilk deneme de hamile kaldım inşallah senin de öyle olur ve bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Ayni bende oyleyim ilk karar verdigimizde amaan acelesi yok ne zaman olursa olur kafasindaydim ama baktim 2 ay 3 ay olmadi suanda resmen ondan baska bisey dusunemiyorum ilk cocugumu anlamadan kalmistim bunu istiyorum ya o yuzden olmuyo doktor bile dedi cocuk dusunmeyenlerin hemen olur ama isteyenlerin hemen olmaz cunku surekli aklinda oldugu icin demisti at kafandan dusunme dedi ama imkansiz biseyİnsallah olur canım tek tek verelim bu mutlu haberi meraktan ölcem ya ben de öyleyim sanki hiç çocuğum yok gibi aynı heyacan başa dönüşatraksiyon tam gaz
İşte aynı başa dönüyosun ben oglumu da cok istemiştimAyni bende oyleyim ilk karar verdigimizde amaan acelesi yok ne zaman olursa olur kafasindaydim ama baktim 2 ay 3 ay olmadi suanda resmen ondan baska bisey dusunemiyorum ilk cocugumu anlamadan kalmistim bunu istiyorum ya o yuzden olmuyo doktor bile dedi cocuk dusunmeyenlerin hemen olur ama isteyenlerin hemen olmaz cunku surekli aklinda oldugu icin demisti at kafandan dusunme dedi ama imkansiz bisey
Ne guzel valla iyiki var bu ovulasyonlar boyat gitsin bidaha ogrenince hic boyatamazsin uzun bi sure benimde sacim rofle boyatmam lazim ama insan hamile olmadigna emin olup oyle boyatmak istiyoİşte aynı başa dönüyosun ben oglumu da cok istemiştimplanlı gebelik oda ovulasyon takibiyle oldu benim üyeliğim de buraya 5 yıl önce suan bi çılgınlık yapıp saçımı boyuycam bilmediğim için gebe miyim degıl miyim vucut telöre ediyormuş bari bilmeden boyayın da bilince bi daha yapamam
Yaptım gitti benim de sarı ucları ombre dip boyam gelmişti en azından bilmeden yapayım dedim oldugunu bilince zaten insan yapamıyo bısey ben gecen ay lazere gittim etkiler mi bilmem ama kimyasal oldu ben de hep olmadan bi sey yapayım diyorumNe guzel valla iyiki var bu ovulasyonlar boyat gitsin bidaha ogrenince hic boyatamazsin uzun bi sure benimde sacim rofle boyatmam lazim ama insan hamile olmadigna emin olup oyle boyatmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?