- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #5.021
Bizde seni özledik şenlendi burası bak nasıl canlandı
Ben 19 seans oldum 10 bi aldım 10 bi daha aldım oglum kucktü basladgımda insallah cıkmaz çıkarsa da arada giderim dediğin gibi ama ilk 6 ay yapmıyolrmıs dogumdan sonra da sordum gebelik boyu dogumdan sonra da 6 ay dedi
Resim attın ben mi goremedim canım benim
Bende gün asiri yapıyoruz şimdi pik oldu işte 13 14 degerlendirdik canım hayırlısı bakalım canım ya sağlıkla olsundaŞaka bi yana nasip olcak canım ne yapalım olcak yani ben bu ay kimyasal dan korkuma arka arkaya denemedimesarp
Bugun yap yarın da yap yada bugun dur yarın yap dölleniyo tutunmuyo veled
Kardesin nasıl iyi demi bebekleriBende gün asiri yapıyoruz şimdi pik oldu işte 13 14 degerlendirdik canım hayırlısı bakalım canım ya sağlıkla olsunda
Bı yerde okumuştum özellikle rahim tutunmasinda sıkıntı olanlar için pik gunlerinde rahimi bı iki gün dinlendirmek gerekiyormuş diye. Mesela bı gün yaptıysam bi iki gün ara verildi ki bebek tutunsun diyo.Şaka bi yana nasip olcak canım ne yapalım olcak yani ben bu ay kimyasal dan korkuma arka arkaya denemedimesarp
Yaptım zaten canım benim geçti artıkBugun yap yarın da yap yada bugun dur yarın yap dölleniyo tutunmuyo veled
Canım iyi bu gün oradan geldim dün gittim kaldık yemeklerini temizliğini yaptım geldim kanama ara ara devam oda çok korkuyor haliyle zaman geçtikçe daha çok alışıyor insan abla diyor tabi ilaçlar vs psikolojik olarak negatif kanaması olmasa takmayacakta bakalım Perşembe tekrar kontrol var insAllah güzel haberler ile gelirlerKardesin nasıl iyi demi bebekleri
Yarın yapma bekle istersen ertesi gün yaparsinn..nasıl olsa iki üç gün yaşıyor spermYaptım zaten canım benim geçti artıkvala korkar olduk tutunma olmuyor diye
Inna olur canimmm kardeşinin de.Canım iyi bu gün oradan geldim dün gittim kaldık yemeklerini temizliğini yaptım geldim kanama ara ara devam oda çok korkuyor haliyle zaman geçtikçe daha çok alışıyor insan abla diyor tabi ilaçlar vs psikolojik olarak negatif kanaması olmasa takmayacakta bakalım Perşembe tekrar kontrol var insAllah güzel haberler ile gelirler
Hemen inmiyo ki canım 7 gün de tüplerden rahme iniyo 3 gün de tutunması sürüyo 10 gün de kana geciyo işte tutunur her türlü de saglıksız sperm girince yada saglıksız yumurta ondan oluyomus kımyasal bide troid hastalarında sık oluyomus bende troid var hap kullanıyorum suanBı yerde okumuştum özellikle rahim tutunmasinda sıkıntı olanlar için pik gunlerinde rahimi bı iki gün dinlendirmek gerekiyormuş diye. Mesela bı gün yaptıysam bi iki gün ara verildi ki bebek tutunsun diyo.
Himmm çok bilmkyorum canimm bu ay oazsa gelen ay iki üç güne bı yapcaz bizz pek dusunmucem yumurtlama diyeeHemen inmiyo ki canım 7 gün de tüplerden rahme iniyo 3 gün de tutunması sürüyo 10 gün de kana geciyo işte tutunur her türlü de saglıksız sperm girince yada saglıksız yumurta ondan oluyomus kımyasal bide troid hastalarında sık oluyomus bende troid var hap kullanıyorum suan
Dinlendirmek lazım adamı bu sefer oyle yaptım ben de insallah bi sey olmaz canım dinlensin oyle gececek bi sekılde 9 ay dinlensin ilaçlarını alsın rabbim bebeklerini bagıslasın onaYaptım zaten canım benim geçti artıkvala korkar olduk tutunma olmuyor diye
Canım iyi bu gün oradan geldim dün gittim kaldık yemeklerini temizliğini yaptım geldim kanama ara ara devam oda çok korkuyor haliyle zaman geçtikçe daha çok alışıyor insan abla diyor tabi ilaçlar vs psikolojik olarak negatif kanaması olmasa takmayacakta bakalım Perşembe tekrar kontrol var insAllah güzel haberler ile gelirler
Oyle canımm hakkınızı nasıl yiyim önce Allah verdi tabiki ama hersey sizin desteğinizle bir çok arkadaş destekledi bu konudaEstağfurullah canimm ama değerlendir tabikkki önemli easa bugün olacak iliski
Analdim canım bende troid yok ama TSH 3.71 çıkmıştı benimde daha halen gideceğim saldım bu ay gitmedim zaten adet oldum nasılsa diyeHemen inmiyo ki canım 7 gün de tüplerden rahme iniyo 3 gün de tutunması sürüyo 10 gün de kana geciyo işte tutunur her türlü de saglıksız sperm girince yada saglıksız yumurta ondan oluyomus kımyasal bide troid hastalarında sık oluyomus bende troid var hap kullanıyorum suan
Öle yapım o zaman canim doğru yada 36 saat diyor ya onu yapımYarın yapma bekle istersen ertesi gün yaparsinn..nasıl olsa iki üç gün yaşıyor sperm
Rabbim bap etti vesile konusma canım sağ salim al kucagına insallah bu ay bana ve bütün isteyen arkadaşlara nasip olurOyle canımm hakkınızı nasıl yiyim önce Allah verdi tabiki ama hersey sizin desteğinizle bir çok arkadaş destekledi bu konuda
Amin Allah razı olsun canım benimDinlendirmek lazım adamı bu sefer oyle yaptım ben de insallah bi sey olmaz canım dinlensin oyle gececek bi sekılde 9 ay dinlensin ilaçlarını alsın rabbim bebeklerini bagıslasın ona
Troidin yüksek normal deseler de 2.5 altın diyolar gebelik için benim de 4.8 mi ne çıktı kullanıyorum suan da 50 mg bi daha baktıramadım ama dusmüştürAnaldim canım bende troid yok ama TSH 3.71 çıkmıştı benimde daha halen gideceğim saldım bu ay gitmedim zaten adet oldum nasılsa diye
Amin Allah razı olsun canım benimDinlendirmek lazım adamı bu sefer oyle yaptım ben de insallah bi sey olmaz canım dinlensin oyle gececek bi sekılde 9 ay dinlensin ilaçlarını alsın rabbim bebeklerini bagıslasın ona
Canım ama benden kan aldı zaten ertesi gün adet oldum onunda etkisi olabilir diye düşündum ben ama ne bilimTroidin yüksek normal deseler de 2.5 altın diyolar gebelik için benim de 4.8 mi ne çıktı kullanıyorum suan da 50 mg bi daha baktıramadım ama dusmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?