Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

14 Ocak pik digeride bu gün yaptım tam çatlamamis dime

Eklentiler

• IMG_20220115_180058.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 24
Şaka bi yana nasip olcak canım ne yapalım olcak yani ben bu ay kimyasal dan korkuma arka arkaya denemedim esarp
Bı yerde okumuştum özellikle rahim tutunmasinda sıkıntı olanlar için pik gunlerinde rahimi bı iki gün dinlendirmek gerekiyormuş diye. Mesela bı gün yaptıysam bi iki gün ara verildi ki bebek tutunsun diyo.

Kardesin nasıl iyi demi bebekleri
Canım iyi bu gün oradan geldim dün gittim kaldık yemeklerini temizliğini yaptım geldim kanama ara ara devam oda çok korkuyor haliyle zaman geçtikçe daha çok alışıyor insan abla diyor tabi ilaçlar vs psikolojik olarak negatif kanaması olmasa takmayacakta bakalım Perşembe tekrar kontrol var insAllah güzel haberler ile gelirler

Inna olur canimmm kardeşinin de.

Bı yerde okumuştum özellikle rahim tutunmasinda sıkıntı olanlar için pik gunlerinde rahimi bı iki gün dinlendirmek gerekiyormuş diye. Mesela bı gün yaptıysam bi iki gün ara verildi ki bebek tutunsun diyo.
Hemen inmiyo ki canım 7 gün de tüplerden rahme iniyo 3 gün de tutunması sürüyo 10 gün de kana geciyo işte tutunur her türlü de saglıksız sperm girince yada saglıksız yumurta ondan oluyomus kımyasal bide troid hastalarında sık oluyomus bende troid var hap kullanıyorum suan

Himmm çok bilmkyorum canimm bu ay oazsa gelen ay iki üç güne bı yapcaz bizz pek dusunmucem yumurtlama diyee

Yaptım zaten canım benim geçti artık vala korkar olduk tutunma olmuyor diye
Dinlendirmek lazım adamı bu sefer oyle yaptım ben de insallah bi sey olmaz canım dinlensin oyle gececek bi sekılde 9 ay dinlensin ilaçlarını alsın rabbim bebeklerini bagıslasın ona

Estağfurullah canimm ama değerlendir tabikkki önemli easa bugün olacak iliski
Oyle canımm hakkınızı nasıl yiyim önce Allah verdi tabiki ama hersey sizin desteğinizle bir çok arkadaş destekledi bu konuda

Analdim canım bende troid yok ama TSH 3.71 çıkmıştı benimde daha halen gideceğim saldım bu ay gitmedim zaten adet oldum nasılsa diye

Analdim canım bende troid yok ama TSH 3.71 çıkmıştı benimde daha halen gideceğim saldım bu ay gitmedim zaten adet oldum nasılsa diye
Troidin yüksek normal deseler de 2.5 altın diyolar gebelik için benim de 4.8 mi ne çıktı kullanıyorum suan da 50 mg bi daha baktıramadım ama dusmüştür

Dinlendirmek lazım adamı bu sefer oyle yaptım ben de insallah bi sey olmaz canım dinlensin oyle gececek bi sekılde 9 ay dinlensin ilaçlarını alsın rabbim bebeklerini bagıslasın ona
Amin Allah razı olsun canım benim
Troidin yüksek normal deseler de 2.5 altın diyolar gebelik için benim de 4.8 mi ne çıktı kullanıyorum suan da 50 mg bi daha baktıramadım ama dusmüştür
Canım ama benden kan aldı zaten ertesi gün adet oldum onunda etkisi olabilir diye düşündum ben ama ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…