Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip kısmet tabi canım aynen ya dediğim gibi geceden olursa sabah kalkınca zaten yapıyorum duş ama gün içinde öğlen falan ise mesela izinli 2 3 saat sonra alıyorum bende ama 1 saat kalkmiyorum zaten canım bende

Nasip kısmet tabi canım aynen ya dediğim gibi geceden olursa sabah kalkınca zaten yapıyorum duş ama gün içinde öğlen falan ise mesela izinli 2 3 saat sonra alıyorum bende ama 1 saat kalkmiyorum zaten canım bende
Giden gidiyo zaten canım ilişki iyi olmus ben de öyle dengeledim 48 saate 36 saatte bi yaptım inan ki cumartesi gece 1 de yaptık pazar pik oldu yapmadık pazartesi yine pikdi eşim evdeydi öğlen yaptık salı gece 1 de yaptık carsamba gece yaptık bitirdik bugun de yapcak gibiyiz ama gectı yumurtlama ovulasyon yaptım bugun koyu cıktı ne işti bilmem gapstsak yine dikkat ederek yaparım

İyi yapmışsınız canım sizde ovulosyon şimdi neden koyu çıktı canım yani hemen koyu çıkması aceba hamilelik mi canım ya ayyy hadi insAllah canım

İyi yapmışsınız canım sizde ovulosyon şimdi neden koyu çıktı canım yani hemen koyu çıkması aceba hamilelik mi canım ya ayyy hadi insAllah canım
Ne bilim pik gibi değil de pik olcakmış sanki yarına gibi bak atıyım koyu normalden

Orta evrede o sekil de yapsan olur zaten 1 gün 2 gün arayla nasip olcak inanıyorum insallah ben de cok merak ediyorum ama bakmazlar verse de eşim gülüyo ben diyince cok merak ediyorum diyince nasıl çıkacak diye
Bı senedir çocuk olmuyo deyince sperm testi istiyoz deyince direk veriyolar canim

esarp bende şaşkınım insallah olmustur günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

Eklentiler

• IMG_20220115_095501.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 25
Bı senedir çocuk olmuyo deyince sperm testi istiyoz deyince direk veriyolar canim
Ben de dedim onu olmuyo diycen 1 seneyi gectı falan diycen diye de yalan mı söyleyim diyo ama merak ediyorum yani 3 yü yaparsam verirmiş ikiyi istedim 3 ün pazarlığı başladı

Doktor mu dedi canım 2 3 güne bir yapin diye
Evvet canim gittiğim hoca yumurtlama günü diye düşünmeyin hocam dddim raht olup iki üç güne ilişkide bulunun bırakın yumurtlama günümüzde iliskiniz olmasın önemli değil önceki günlerin spermi durur dddi..

Süper evet işte ama biz işte kendi kendimize bi haller bı pikler bir silikler ya bu ay uğurlu gelsin hepimize

Survıvor all star olduğu için şu anda izliyorum kızlar izliyor musunuz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…