- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #5.061
Nasip kısmet tabi canım aynen ya dediğim gibi geceden olursa sabah kalkınca zaten yapıyorum duş ama gün içinde öğlen falan ise mesela izinli 2 3 saat sonra alıyorum bende ama 1 saat kalkmiyorum zaten canım bendeDuş olayını o gün yapmıyorum ertesi gün kahvaltı falan yapıyoruz ondan sonra alıyorum dusu hemen yapmıyorum canım yapmadan önce çiş olayı olmasın dıye önce tuvalete giriyorum yapınca kalkmayım diye valla elimden geleni yapıyorum hem ilişki konusunda hem ciş hem banyo ama nasip ya varsa olcak zaten
Giden gidiyo zaten canım ilişki iyi olmus ben de öyle dengeledim 48 saate 36 saatte bi yaptım inan ki cumartesi gece 1 de yaptık pazar pik oldu yapmadık pazartesi yine pikdi eşim evdeydi öğlen yaptık salı gece 1 de yaptık carsamba gece yaptık bitirdik bugun de yapcak gibiyiz ama gectı yumurtlama ovulasyon yaptım bugun koyu cıktı ne işti bilmem gapstsak yine dikkat ederek yaparımNasip kısmet tabi canım aynen ya dediğim gibi geceden olursa sabah kalkınca zaten yapıyorum duş ama gün içinde öğlen falan ise mesela izinli 2 3 saat sonra alıyorum bende ama 1 saat kalkmiyorum zaten canım bende
İyi yapmışsınız canım sizde ovulosyon şimdi neden koyu çıktı canım yani hemen koyu çıkması aceba hamilelik mi canım ya ayyy hadi insAllah canımGiden gidiyo zaten canım ilişki iyi olmus ben de öyle dengeledim 48 saate 36 saatte bi yaptım inan ki cumartesi gece 1 de yaptık pazar pik oldu yapmadık pazartesi yine pikdi eşim evdeydi öğlen yaptık salı gece 1 de yaptık carsamba gece yaptık bitirdik bugun de yapcak gibiyiz ama gectı yumurtlama ovulasyon yaptım bugun koyu cıktı ne işti bilmem gapstsak yine dikkat ederek yaparım
Ne bilim pik gibi değil de pik olcakmış sanki yarına gibi bak atıyım koyu normaldenİyi yapmışsınız canım sizde ovulosyon şimdi neden koyu çıktı canım yani hemen koyu çıkması aceba hamilelik mi canım ya ayyy hadi insAllah canım
Bı senedir çocuk olmuyo deyince sperm testi istiyoz deyince direk veriyolar canimOrta evrede o sekil de yapsan olur zaten 1 gün 2 gün arayla nasip olcak inanıyorum insallah ben de cok merak ediyorum ama bakmazlar verse de eşim gülüyo ben diyince cok merak ediyorum diyince nasıl çıkacak diye
Allah vermenize bırakmasın canım. Nasip artikBana dıyo ki 3 cüyü yaparsan o zaman vercemikinci oldu Üçüncü pazarlığı yapıyoruz
Ben de dedim onu olmuyo diycen 1 seneyi gectı falan diycen diye de yalan mı söyleyim diyo ama merak ediyorum yaniBı senedir çocuk olmuyo deyince sperm testi istiyoz deyince direk veriyolar canim
Cok fena benim esim ya anca yolu olur dıyo bideAllah vermenize bırakmasın canım. Nasip artik
Yokk canım yumurta oluşuyor sonra 36saat içinde çatlıyor ozamn sperm olursa birleşme oluyo ins.Heeee ben yaptım canım evet olemi bende ilişkiden sonra 36 saat sonra bida ilişki diye biliyorum canım yaama sen daha iyi anlıyorsun vala e
Evvet canim gittiğim hoca yumurtlama günü diye düşünmeyin hocam dddim raht olup iki üç güne ilişkide bulunun bırakın yumurtlama günümüzde iliskiniz olmasın önemli değil önceki günlerin spermi durur dddi..Doktor mu dedi canım 2 3 güne bir yapin diye
Cok fena benim esim ya anca yolu olur dıyo bide
Ayyy evet pik olacak gibi olur insAllah ama bebekten olsunEki Görüntüle 2989154
esarp bende şaşkınım insallah olmustur günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
İnsAllah emoşumYokk canım yumurta oluşuyor sonra 36saat içinde çatlıyor ozamn sperm olursa birleşme oluyo ins.
Süper evet işte ama biz işte kendi kendimize bi haller bı pikler bir siliklerEvvet canim gittiğim hoca yumurtlama günü diye düşünmeyin hocam dddim raht olup iki üç güne ilişkide bulunun bırakın yumurtlama günümüzde iliskiniz olmasın önemli değil önceki günlerin spermi durur dddi..
5 Ocak bat ben görüyorum sanki
Selam canım hamile misinEfekt yapmadım ama sanki burada belli
Yok canım ne 3 ü kendi kendine diyo o öyle bi tane daha olsun 2 tane yeter ne dogurcak ne bakacak hakim yok dahaBize iki yeter canimm ins istiyorsanız sizin oluurr. Nasip canimm. Allah o günlere koymasın zor günler oluyo cunkku biz yasadikk
Bakmıyorum canım ben orda Atakan a sinir oluyorum millete keriz demıstı vidiosu cıkmıstı bide cagırmıs onu da valla bakmamSurvıvor all star olduğu için şu anda izliyorum kızlar izliyor musunuz sizde
Rabbim yasatmasın bi daha canım valla nasip olsun herkese bütün herkese insallahBize iki yeter canimm ins istiyorsanız sizin oluurr. Nasip canimm. Allah o günlere koymasın zor günler oluyo cunkku biz yasadikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?