- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #5.041
İns darısı bize canimmm..alllh nasip etsin tüm isteyenlereeeeOyle canımm hakkınızı nasıl yiyim önce Allah verdi tabiki ama hersey sizin desteğinizle bir çok arkadaş destekledi bu konuda
36 saatte dolleniyor canimmm iki gün önceden sperm olması lazimm. Sen zaten yapmışsın ins tutmustur billeÖle yapım o zaman canim doğru yada 36 saat diyor ya onu yapım
Catlamadan 24 saat içinde canlı kalıyor galiba canim izlediğim bir videoda öyle diyordu öncesi 36 sonrası 24 saatÖle yapım o zaman canim doğru yada 36 saat diyor ya onu yapım
İki gün sperm birikmesi lazımmış. Bizim testimiz iyi çıktı ama bu ay bizde iki üç güne yapcazz biriksin sperm diye.yas 39.5 ne de olsaDinlendirmek lazım adamı bu sefer oyle yaptım ben de insallah bi sey olmaz canım dinlensin oyle gececek bi sekılde 9 ay dinlensin ilaçlarını alsın rabbim bebeklerini bagıslasın ona
Sanmıyorum kan vermekten bısey olmaz az bi tüp almıştır ama troid için t3 T4 baktır bide tsh cunku hamile kalınca da daha da cok yukseliyoAmin Allah razı olsun canım benim
Canım ama benden kan aldı zaten ertesi gün adet oldum onunda etkisi olabilir diye düşündum ben ama ne bilim
Dogru canım yumurtlama öncesi 2 gün yumurtlama sonrası 24 saat canlı kalma süresiCatlamadan 24 saat içinde canlı kalıyor galiba canim izlediğim bir videoda öyle diyordu öncesi 36 sonrası 24 saat
Orta evrede o sekil de yapsan olur zaten 1 gün 2 gün arayla nasip olcak inanıyorum insallah ben de cok merak ediyorum ama bakmazlar verse de eşim gülüyo ben diyince cok merak ediyorum diyince nasıl çıkacak diyeİki gün sperm birikmesi lazımmış. Bizim testimiz iyi çıktı ama bu ay bizde iki üç güne yapcazz biriksin sperm diye.yas 39.5 ne de olsa
Bana dıyo ki 3 cüyü yaparsan o zaman vercemİki gün sperm birikmesi lazımmış. Bizim testimiz iyi çıktı ama bu ay bizde iki üç güne yapcazz biriksin sperm diye.yas 39.5 ne de olsa
Heeee ben yaptım canım evet olemi bende ilişkiden sonra 36 saat sonra bida ilişki diye biliyorum canım ya36 saatte dolleniyor canimmm iki gün önceden sperm olması lazimm. Sen zaten yapmışsın ins tutmustur bille
T3 3.49 t4 9 17 arası değer 12 çıkmış onlar normal çıkmış canikomSanmıyorum kan vermekten bısey olmaz az bi tüp almıştır ama troid için t3 T4 baktır bide tsh cunku hamile kalınca da daha da cok yukseliyo
Dogru canım yumurtlama öncesi 2 gün yumurtlama sonrası 24 saat canlı kalma süresi
E o zaman catlamadan tuttuysa tuttu canım ben yarın yapmim o halde ertesi sabah yapım BarımCatlamadan 24 saat içinde canlı kalıyor galiba canim izlediğim bir videoda öyle diyordu öncesi 36 sonrası 24 saat
İnsAllah canım ya36 saatte dolleniyor canimmm iki gün önceden sperm olması lazimm. Sen zaten yapmışsın ins tutmustur bille
Yumurta ne kadar kalıyor kızlar pekiSanmıyorum kan vermekten bısey olmaz az bi tüp almıştır ama troid için t3 T4 baktır bide tsh cunku hamile kalınca da daha da cok yukseliyo
Dogru canım yumurtlama öncesi 2 gün yumurtlama sonrası 24 saat canlı kalma süresi
Doktor mu dedi canım 2 3 güne bir yapin diyeİki gün sperm birikmesi lazımmış. Bizim testimiz iyi çıktı ama bu ay bizde iki üç güne yapcazz biriksin sperm diye.yas 39.5 ne de olsa
24 saat canlı kalıyo canım 24 saat yasıyo yaniYumurta ne kadar kalıyor kızlar peki
Sperm sorunu olanlar 48 saatte bir diyo doktorlar ysbi 2 güne 1 eger sperm sorunu yoksa gün asırı yani 1 gün dur 1 gün yap seklinde yapın dıyolarDoktor mu dedi canım 2 3 güne bir yapin diye
Ben niye 12 saat biliyorum yaaaaa ayyyy24 saat canlı kalıyo canım 24 saat yasıyo yani
Anladim canımSperm sorunu olanlar 48 saatte bir diyo doktorlar ysbi 2 güne 1 eger sperm sorunu yoksa gün asırı yani 1 gün dur 1 gün yap seklinde yapın dıyolar
Ama burda biliyoruz ki 3 gün arka arkaya yapanlar gebe kalıyo nadir de kimyasal oluyo ama bu ara cok okuyorum ya kımyadal oluyo ya düşük anlamadım vallaDoktor mu dedi canım 2 3 güne bir yapin diye
Duş olayını o gün yapmıyorum ertesi gün kahvaltı falan yapıyoruz ondan sonra alıyorum dusu hemen yapmıyorum canım yapmadan önce çiş olayı olmasın dıye önce tuvalete giriyorum yapınca kalkmayım diye valla elimden geleni yapıyorum hem ilişki konusunda hem ciş hem banyo ama nasip ya varsa olcak zatenBen niye 12 saat biliyorum yaaaaa ayyyy.
Canım ya birde siz kaç saat sonra duş aliyorsunuz yani nette 1 saat 2 saat falan Dior ya mesela gece zaten insan kalıyor ister istemez bebek için ama ben normalde dikkat ederim örn hafta sonu falan yani hemen alıyor musunuz
Amannnn ya canım bosverelim Barimmm rabbim ol derse oluyor işte ben bakiykrum da 3 gündür zaten her gün yapmışız ama biri geceyse biri sabah esitlemisim yani degiisk oldu bu ayAma burda biliyoruz ki 3 gün arka arkaya yapanlar gebe kalıyo nadir de kimyasal oluyo ama bu ara cok okuyorum ya kımyadal oluyo ya düşük anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?