• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de cok meraklıyım bu konuda ama yatılı misafir olunca ne buraya dahil olabiliyorum fırsat yaratıp bakıyorum inan ki evdeki her seyi kaldırdım testler dolabın dibinde alamadım bugun Boyle gectı az ilerlesin ye bekliyorum kan verip sitres yaratmak da istemedim sanki kimyasal olsa her türlü olcak zaten bekle diyorum iyice ne olduğu belli olsun oyle git kana hayırlısı olsun hakkımız da canım
Ay senin durumun da zor ve heyecanlı ya. Yatılı misafir ne zmana gidiyor biz de merak ediyoruz☺️

Ben de cok meraklıyım bu konuda ama yatılı misafir olunca ne buraya dahil olabiliyorum fırsat yaratıp bakıyorum inan ki evdeki her seyi kaldırdım testler dolabın dibinde alamadım bugun Boyle gectı az ilerlesin ye bekliyorum kan verip sitres yaratmak da istemedim sanki kimyasal olsa her türlü olcak zaten bekle diyorum iyice ne olduğu belli olsun oyle git kana hayırlısı olsun hakkımız da canım
Kış günü yatılı misafir de iyi olmuyo iyi yapmsn kaldır görmesin bekle bakalm zaten bahanen de var misafir iki gün daha bekle de hayırlısıyla kan verrsn gelmezse canım inşallah hamilesindr hamileyimdir

Kış günü yatılı misafir de iyi olmuyo iyi yapmsn kaldır görmesin bekle bakalm zaten bahanen de var misafir iki gün daha bekle de hayırlısıyla kan verrsn gelmezse canım inşallah hamilesindr hamileyimdir
İnsallah canım vakit nası gecıyo anlamıyorum sımdı yemek telası iş güç iste insallah canım

İlk oldu da şu iki gün iyiyim canım kasık agrısı bel agrısı hepsi oldu rabbim sana da bütün bekleyenlere de nasip etsin inşallah

Canım 78 cıkması gerekıyodu yükselmiş ama az yukselmıs leken var demissin kimyasal olma ihtimali yüzde 80 ama sağlıklısın yakın zaman da yine kalırsın kürtaj olsan daha mı iyi rabbim hayırlısı olsun diye dua et

Doktora sor tabi canım oldugu yere baglı diye biliyorum ama sogan suyu kesinlikle iç
Tahmini olarak 3 haftalık hamileyim hcg değeri 4 haftadan sonra katlanarak yükselir diyorlar öyle mi acaba

Kizlar ben kan verdim bu çıktı yok dime ama hiç 2 cimiodu
IMG_20211229_234015.webp

Back
X