- 9 Aralık 2020
- 1.092
- 1.575
- 83
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.721
Yumurtlama lekesi çok sık rastlanan bir durum mu acaba. Ama öyle olsa test koyulaşırdı değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabıliyomus canım devamı gelmezse adet degıldırYumurtlama lekesi çok sık rastlanan bir durum mu acaba. Ama öyle olsa test koyulaşırdı değil mi
Ay senin durumun da zor ve heyecanlı ya. Yatılı misafir ne zmana gidiyor biz de merak ediyoruzBen de cok meraklıyım bu konuda ama yatılı misafir olunca ne buraya dahil olabiliyorum fırsat yaratıp bakıyorum inan ki evdeki her seyi kaldırdım testler dolabın dibinde alamadım bugun Boyle gectı az ilerlesin ye bekliyorum kan verip sitres yaratmak da istemedim sanki kimyasal olsa her türlü olcak zaten bekle diyorum iyice ne olduğu belli olsun oyle git kana hayırlısı olsun hakkımız da canım
Kış günü yatılı misafir de iyi olmuyo iyi yapmsn kaldır görmesin bekle bakalm zaten bahanen de var misafir iki gün daha bekle de hayırlısıyla kan verrsn gelmezse canım inşallah hamilesindr hamileyimdirBen de cok meraklıyım bu konuda ama yatılı misafir olunca ne buraya dahil olabiliyorum fırsat yaratıp bakıyorum inan ki evdeki her seyi kaldırdım testler dolabın dibinde alamadım bugun Boyle gectı az ilerlesin ye bekliyorum kan verip sitres yaratmak da istemedim sanki kimyasal olsa her türlü olcak zaten bekle diyorum iyice ne olduğu belli olsun oyle git kana hayırlısı olsun hakkımız da canım
İnsallah canım vakit nası gecıyo anlamıyorum sımdı yemek telası iş güç iste insallah canımKış günü yatılı misafir de iyi olmuyo iyi yapmsn kaldır görmesin bekle bakalm zaten bahanen de var misafir iki gün daha bekle de hayırlısıyla kan verrsn gelmezse canım inşallah hamilesindr hamileyimdir
Kendini yorma çok fazlaİnsallah canım vakit nası gecıyo anlamıyorum sımdı yemek telası iş güç iste insallah canım
Tahmini olarak 3 haftalık hamileyim hcg değeri 4 haftadan sonra katlanarak yükselir diyorlar öyle mi acabaİlk oldu da şu iki gün iyiyim canım kasık agrısı bel agrısı hepsi oldu rabbim sana da bütün bekleyenlere de nasip etsin inşallah
Canım 78 cıkması gerekıyodu yükselmiş ama az yukselmıs leken var demissin kimyasal olma ihtimali yüzde 80 ama sağlıklısın yakın zaman da yine kalırsın kürtaj olsan daha mı iyi rabbim hayırlısı olsun diye dua et
Doktora sor tabi canım oldugu yere baglı diye biliyorum ama sogan suyu kesinlikle iç
2 gune 2 kat artması lazım canimTahmini olarak 3 haftalık hamileyim hcg değeri 4 haftadan sonra katlanarak yükselir diyorlar öyle mi acaba
Hayır ilk andan itibarem kaç. Çıktıysa katlanarak yükselmesi lazımTahmini olarak 3 haftalık hamileyim hcg değeri 4 haftadan sonra katlanarak yükselir diyorlar öyle mi acaba
Hayir 0.1 çıkıyordu yukselebilirKizlar ben kan verdim bu çıktı yok dime ama hiç 2 cimiodu Eki Görüntüle 2978600
Pek bilemedm ama negatif gibi geldi banaKizlar ben kan verdim bu çıktı yok dime ama hiç 2 cimiodu Eki Görüntüle 2978600
Bu sayıdan yükseliyor mu canım ya bende anlamadım kiHayir 0.1 çıkıyordu yukselebilir![]()
Normal şartlarda negatif derdim fakat burda iki kusurlu gebelik öğrenenler oldu canim gelmezse iki gün sonra gene kan verBu sayıdan yükseliyor mu canım ya bende anlamadım ki
Evet bi kaç kişi canım biliorum bakım olmadı gelmezse öle yapımNormal şartlarda negatif derdim fakat burda iki kusurlu gebelik öğrenenler oldu canim gelmezse iki gün sonra gene kan ver
0-5 arası gebe olmayan yazıyo benim test sonucumdaKizlar ben kan verdim bu çıktı yok dime ama hiç 2 cimiodu Eki Görüntüle 2978600
İnşallah güzel sonuçlar alırsınEvet bi kaç kişi canım biliorum bakım olmadı gelmezse öle yapım![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
İnsAllah canım ya ne bilim vereyim dedim ama böle çıkınca hep bu testlerin yüzündenİnşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
Vala canım ben geçen aylarda iki kere verdim 0.1 çıktı digeride 1.20 ilk defa böle çıktı0-5 arası gebe olmayan yazıyo benim test sonucumda
Heer Hastanelerin ssistemi farklı olabiliyormuş o değer aralığı sanırım öyle bir şey vardıVala canım ben geçen aylarda iki kere verdim 0.1 çıktı digeride 1.20 ilk defa böle çıktı![]()