• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar progesterona gebelik olduğunu anlayabilirmiyiz bat 6 Ocak

Eklentiler

• 0607DB70-2B10-4AFF-9AF1-3E513B625DAF.webp
    0607DB70-2B10-4AFF-9AF1-3E513B625DAF.webp
    18 KB · Görüntüleme: 32
Ben de 27 ci gün yumurtlamıştım ekimde ve tutmuştu gebeliğim kimyasal oldu sonra sıkma canını geç yumurtlama olabiliyor
O zaman regl kaçıncı günde oldun? Benim son 4 aydır döngüm 23-33günde bir

O zaman regl kaçıncı günde oldun? Benim son 4 aydır döngüm 23-33günde bir
Reglim aksadı sonraki aya işte hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra kahverengi geldi bir iki gün sonra kırmızıya döndü kan verdim tekrar değer düştü umarım Ocak’ta kalırız

Reglim aksadı sonraki aya işte hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra kahverengi geldi bir iki gün sonra kırmızıya döndü kan verdim tekrar değer düştü umarım Ocak’ta kalırız
Anladım canım hayırlısı olsun, inşallah bu ay olur,ben1 ay daha doğal yolla deneyeceğim sonra tedavi olacağım 😕

Anladım canım hayırlısı olsun, inşallah bu ay olur,ben1 ay daha doğal yolla deneyeceğim sonra tedavi olacağım 😕
İnşallah kuzum neden yaşın var mı hemen tedaviyle diyorsun bir sıkıntın yoksa bir kaç ay daha dene

Eşime bakmaya başlamışımdır tekrar

Eklentiler

• IMG_20220101_223219.webp
    IMG_20220101_223219.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 33
Ne güzel kuzum azmine hayranım olacak başaracaksın allahın izniyle 🥰
İnsallah canım o kadar oldu ya 2 ay verdim kendime Allah da nasip ederse insallah elimden geleni yapayım gerisi Allah dan saglıklı olsun kasetse iyi valla en son 50 li kutu labaquik 110 almıştım sitelere bakıyorum 170 195 200 ucmus sımdı

Bu kadar bakıma ölü balık dirilirdi diyorum gülüyor bitsin de ben sana göstereyim ölüyü diriyi ilk laf 😂 valla bakıyorum basladım geri vitaminleri de içiyo o kadar oldu ya gerisi gelir Allah ın izniyle rabbimin bi bildiği vardır rabbim hepimize nasip etsin inşallah

İnsallah canım o kadar oldu ya 2 ay verdim kendime Allah da nasip ederse insallah elimden geleni yapayım gerisi Allah dan saglıklı olsun kasetse iyi valla en son 50 li kutu labaquik 110 almıştım sitelere bakıyorum 170 195 200 ucmus sımdı
Dediğim gibi kuzum instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğü sayfasını arat gir siteye profilinde whatsapp sipariş hattı yazıyor al numarayı mesaj at fiyatını sor bakalım bütçene uygun olursa oradan et bende kasetten başka test kullanamam dediğim gibi çizgileri falan çok net kaliteli ve 2 günde elinde 🥰

Bir ben vakası aklım burda kaldı meraktan öldüm bide test yapamıyorum cok kotu bi durum 😅

Keske HCG de isteseydin yumurtlaman olmus catlamıs kaliteli canım guzel cıkmıs degerin
Ben yarın mı yapsam yarından sonra mı yarın adete bi gün var oluyo içim içime sıgmıyo 😂

Back
X