• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıpkırımız baya geçince oluyo o zmn demi bende yine kimyasal sandım yine silik ya normal o zmn yaa daha bi gün var çünkü
Çok mutlu oldum canım hayırlısı olsun bizim senle aynı gündü regller bende hastalanamadım inş bendede vardır bendede misafir var yapamıyorum annemler var bide 😂😂

Kıpkırımız baya geçince oluyo o zmn demi bende yine kimyasal sandım yine silik ya normal o zmn yaa daha bi gün var çünkü
Yok kız kotuyu cagırma normaldir bu baya gecınce anca kırmızı oluyo o
Hastalıgımın gecikmesi üçüncü gün bende test yapsam mo acaba
Cıkar canım olmus geceli yap artık

Yapsana çıkar bence geçikmiiş çünkü canım
Yapıcam canım annemler gidicek bugün edrneye ayrıca bide eşiminde anneleri var oyüzden şimdi yapacagın fırsat yok herkes gidince yapıcam gene kfkfkfkf ama bu zamana kadar negatif gösterdi gecikmeden önce

Ben hepsini attırıverdm çekmeceye yaşlı zaten kaynana teyze görmezlerdi bile ama yapabildm sabah erkenden canım onlar yatarken 😀
Yaşlılar bilmez valla gencler her şeyden anlıyo dipte kalakaldı alamadım bile ama muhtesem bi zamanlama oldu yani gece yataga gırınce agladım sinirimden put gıbı kalmak o saskınlıkla cok kotu gerildim

Yapıcam canım annemler gidicek bugün edrneye ayrıca bide eşiminde anneleri var oyüzden şimdi yapacagın fırsat yok herkes gidince yapıcam gene kfkfkfkf ama bu zamana kadar negatif gösterdi gecikmeden önce
Geç döllenme de olabilir yine bi bak cıkarsa güzel çıkmazsa zaten yoktur

Eklentiler

• B0886C9F-44DF-4DC7-94C9-7216D9965741.webp
    B0886C9F-44DF-4DC7-94C9-7216D9965741.webp
    225,9 KB · Görüntüleme: 36
Evet erken gebelik yaptım onda da silik çıktı
Bekle canım bugun 11 günü demi koyulasma olcak mı takip edersin sabır işi şuan sütten agzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali insallah koyulasır erken bakmak cidden kötü ama merak duygusu zaten yaptıran

Back
X