- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.821
bebişim bende cok merak edıyorum vallahı, bnde baslarım artık haftayaHepsi meraktan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişim bende cok merak edıyorum vallahı, bnde baslarım artık haftayaHepsi meraktan![]()
Gecer canım benimEvet kahve ve acik kan rengi
Bilmeyince sımdı bekliyosun her seyi de bılıyosun öyle oluyorDiyorum ki oğlum da nasıl durabilmisim 3 gün gecikince yapmıştım şok şok şok![]()
Hayieli güzel haberler veririz inşallah bu aybebişim bende cok merak edıyorum vallahı, bnde baslarım artık haftaya
Stres yapmıyorum çok sükur alıştım artık bozmuyor beni negatifGecer canım benim
Bilmeyince sımdı bekliyosun her seyi de bılıyosun öyle oluyorama dayan yani her türlü sitres
İnşallah tatlimmHayieli güzel haberler veririz inşallah bu ay![]()
Valla öyle olmak lazım zaten ya tamm üzülüyorsun ama devam yani dünyanın sonu değil koca var sperm var yumurta var her sey normal niye bozulcan illa ki rabbim nasip edecek bu ay olmaz öbür ay olur illa ki olcak onu idrak önemli sağlık problemi olmadığı müddetçe sıkıntı yok cok sükür bu güne diycez hepStres yapmıyorum çok sükur alıştım artık bozmuyor beni negatif![]()
Aynenn öyle canim adet olduğum gün birsz üzülüyorum kaldığım yerden devam sonrasındaValla öyle olmak lazım zaten ya tamm üzülüyorsun ama devam yani dünyanın sonu değil koca var sperm var yumurta var her sey normal niye bozulcan illa ki rabbim nasip edecek bu ay olmaz öbür ay olur illa ki olcak onu idrak önemli sağlık problemi olmadığı müddetçe sıkıntı yok cok sükür bu güne diycez hep![]()
En güzeli canım valla illamki nasip olcaktır sağlık problemi olmasın yeterAynenn öyle canim adet olduğum gün birsz üzülüyorum kaldığım yerden devam sonrasında![]()
Cok erken canımKızlar selam 5 gün önce ovülasyon zamanımdı ve değerlendirdik. Bugün iş yerinde bıçaklanır gibi bir ağrı oldu sağ kasığımda kilitlendim kalakaldım yerimde nefes bile alamadım battı sürekli sonra yavaş yavaş yürüdüm 1-2 saat içinde geçti adetime 10 gün var bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum bu şekilde bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
İnşallah inşallahCok erken canıminsallah olmustur diyeyim
Öyle tabi amin insallahİnşallah inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin çok zor böyle beklemek
![]()
Canim benim ilk asilamamda oyke olmuştu dörtuncu gün aşırı bıçak saplanır gibi agrimm olmuştu kimyasal gebelik geçirdim.ikinci asilamamda hiç bir ağrı sızı yoktu olmadığını anlamıştımKızlar selam 5 gün önce ovülasyon zamanımdı ve değerlendirdik. Bugün iş yerinde bıçaklanır gibi bir ağrı oldu sağ kasığımda kilitlendim kalakaldım yerimde nefes bile alamadım battı sürekli sonra yavaş yavaş yürüdüm 1-2 saat içinde geçti adetime 10 gün var bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum bu şekilde bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Hayirlisi olsun canim ovulasyon yapacak mısın bu ay daKızlar iyi akşamlar. Benim adet geldi malum. Ama hala kasık ağrım var benim adetken olmadı normalde birde inanılmaz bir kanamam var. Yumurtalar baya iyi olmuş herhalde bu ay :)
Yapmam herhalde tam pik yaptığı gün İstanbul’da olacağız kayınvalidemlerde. Orda da değerlendirmek çok mümkün değil malum :) geçen ay 17. Gün pik oldu bu ay da öyleolurda tabi akıntı takip eder bi bakarım 17 sinde oldu mu diyeHayirlisi olsun canim ovulasyon yapacak mısın bu ay da![]()
Hayırlısı canım yeni ay yeni baslangıçKızlar iyi akşamlar. Benim adet geldi malum. Ama hala kasık ağrım var benim adetken olmadı normalde birde inanılmaz bir kanamam var. Yumurtalar baya iyi olmuş herhalde bu ay :)
Bu ay deneme yapmayacak mısın öbür adet dönemi mi yapcan anladığımYapmam herhalde tam pik yaptığı gün İstanbul’da olacağız kayınvalidemlerde. Orda da değerlendirmek çok mümkün değil malum :) geçen ay 17. Gün pik oldu bu ay da öyleolurda tabi akıntı takip eder bi bakarım 17 sinde oldu mu diyetam geri döneceğimiz zaman da adet oluyorum bu sebeple çok iyi olacak geldiğimizde direk çalışmalar başlar
![]()
Sen bitirdin mi ovulasyon testleriniHayirlisi olsun canim ovulasyon yapacak mısın bu ay da![]()
Tam bu ay olmaz derken bir de olurmuş bayram sevinci misali ❤❤Yapmam herhalde tam pik yaptığı gün İstanbul’da olacağız kayınvalidemlerde. Orda da değerlendirmek çok mümkün değil malum :) geçen ay 17. Gün pik oldu bu ay da öyleolurda tabi akıntı takip eder bi bakarım 17 sinde oldu mu diyetam geri döneceğimiz zaman da adet oluyorum bu sebeple çok iyi olacak geldiğimizde direk çalışmalar başlar
![]()