• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yapmıyorum çok sükur alıştım artık bozmuyor beni negatif 😅😅
Valla öyle olmak lazım zaten ya tamm üzülüyorsun ama devam yani dünyanın sonu değil koca var sperm var yumurta var her sey normal niye bozulcan illa ki rabbim nasip edecek bu ay olmaz öbür ay olur illa ki olcak onu idrak önemli sağlık problemi olmadığı müddetçe sıkıntı yok cok sükür bu güne diycez hep 🥰❤️

Valla öyle olmak lazım zaten ya tamm üzülüyorsun ama devam yani dünyanın sonu değil koca var sperm var yumurta var her sey normal niye bozulcan illa ki rabbim nasip edecek bu ay olmaz öbür ay olur illa ki olcak onu idrak önemli sağlık problemi olmadığı müddetçe sıkıntı yok cok sükür bu güne diycez hep 🥰❤️
Aynenn öyle canim adet olduğum gün birsz üzülüyorum kaldığım yerden devam sonrasında 🥰

Kızlar selam 5 gün önce ovülasyon zamanımdı ve değerlendirdik. Bugün iş yerinde bıçaklanır gibi bir ağrı oldu sağ kasığımda kilitlendim kalakaldım yerimde nefes bile alamadım battı sürekli sonra yavaş yavaş yürüdüm 1-2 saat içinde geçti adetime 10 gün var bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum bu şekilde bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kızlar selam 5 gün önce ovülasyon zamanımdı ve değerlendirdik. Bugün iş yerinde bıçaklanır gibi bir ağrı oldu sağ kasığımda kilitlendim kalakaldım yerimde nefes bile alamadım battı sürekli sonra yavaş yavaş yürüdüm 1-2 saat içinde geçti adetime 10 gün var bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum bu şekilde bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Cok erken canım 🤗 insallah olmustur diyeyim

Canim benim ilk asilamamda oyke olmuştu dörtuncu gün aşırı bıçak saplanır gibi agrimm olmuştu kimyasal gebelik geçirdim.ikinci asilamamda hiç bir ağrı sızı yoktu olmadığını anlamıştım
İnşallah yerleşme ağrısıdır 🌺❤️

Kızlar iyi akşamlar. Benim adet geldi malum. Ama hala kasık ağrım var benim adetken olmadı normalde birde inanılmaz bir kanamam var. Yumurtalar baya iyi olmuş herhalde bu ay :)

Kızlar iyi akşamlar. Benim adet geldi malum. Ama hala kasık ağrım var benim adetken olmadı normalde birde inanılmaz bir kanamam var. Yumurtalar baya iyi olmuş herhalde bu ay :)
Hayirlisi olsun canim ovulasyon yapacak mısın bu ay da🥰

Hayirlisi olsun canim ovulasyon yapacak mısın bu ay da🥰
Yapmam herhalde tam pik yaptığı gün İstanbul’da olacağız kayınvalidemlerde. Orda da değerlendirmek çok mümkün değil malum :) geçen ay 17. Gün pik oldu bu ay da öyleolurda tabi akıntı takip eder bi bakarım 17 sinde oldu mu diye ;) tam geri döneceğimiz zaman da adet oluyorum bu sebeple çok iyi olacak geldiğimizde direk çalışmalar başlar ;)

Hayırlısı canım yeni ay yeni baslangıç 🥰
Yapmam herhalde tam pik yaptığı gün İstanbul’da olacağız kayınvalidemlerde. Orda da değerlendirmek çok mümkün değil malum :) geçen ay 17. Gün pik oldu bu ay da öyleolurda tabi akıntı takip eder bi bakarım 17 sinde oldu mu diye ;) tam geri döneceğimiz zaman da adet oluyorum bu sebeple çok iyi olacak geldiğimizde direk çalışmalar başlar ;)
Bu ay deneme yapmayacak mısın öbür adet dönemi mi yapcan anladığım

Yapmam herhalde tam pik yaptığı gün İstanbul’da olacağız kayınvalidemlerde. Orda da değerlendirmek çok mümkün değil malum :) geçen ay 17. Gün pik oldu bu ay da öyleolurda tabi akıntı takip eder bi bakarım 17 sinde oldu mu diye :KK66: tam geri döneceğimiz zaman da adet oluyorum bu sebeple çok iyi olacak geldiğimizde direk çalışmalar başlar :KK66:
Tam bu ay olmaz derken bir de olurmuş bayram sevinci misali ❤❤

Back
X