• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal canım iç krampların agların gececek devam et mutlaka benim de olurdu üç gün acısı gecmezdi gebe olmadan da eksiklikten kaynaklı oluyo yine kullandım
Yaaaa. Peki bu krampların erken doğumla ilgisi yoktu dimi. Gerçi doktor bebek yukarda onunla alakalı bi problem yok dedi ama ben yinede korktum. İlk hamileliğim de 🙈

Olur bence ya 14 ya 15 gorursun ben de 12 düşünüyorum ama belli olmuyo bu iş bu gece dolcak 48 saat gece yapalım dedim ondan pazartesi esim evde 12 günüm Olcak en azından yine sperm beklemiş olur iyice hesap yapmaktan beynim yandı artık
Aynen anca olucak Bizde dün ilişki oldu pazar gününü değerlendirelim dedik 2 güne bir şeklinde düşünüyorum artık hesap yapmıyorum kafaya takmamak için🤗 belki aynı güne pik yaparız batlarımız aynı 🥰

Kızlar ilki bugün yaptığım 2.si 2 gun önce sizce nasil

Eklentiler

• 20220108_144840.webp
    20220108_144840.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 20220106_161003.webp
    20220106_161003.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 29
Yaaaa. Peki bu krampların erken doğumla ilgisi yoktu dimi. Gerçi doktor bebek yukarda onunla alakalı bi problem yok dedi ama ben yinede korktum. İlk hamileliğim de 🙈
Hiç korkma canım bosver kafana da takma keyfini çıkar takviyelerini mutlaka kullan

Aynen anca olucak Bizde dün ilişki oldu pazar gününü değerlendirelim dedik 2 güne bir şeklinde düşünüyorum artık hesap yapmıyorum kafaya takmamak için🤗 belki aynı güne pik yaparız batlarımız aynı 🥰
Aynen aynı adet günümüz ben de pazar yapalım dedim dün bugun de aynı cıkınca dedim ki bugün yapalım ara yine 48 saat olsun persembe gece yapmıstık cumartesi gece 48 saat olcak eşimin yorumu banane 48 saat doluyorsa ben işime bakarım 😂 adam hep hazır tamm yapalım da bekleme vakti olsun en azından dedim test biraz da o bakıma iyi oluyor karar veriyorsun ona gore

Back
X