• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20211226_135719.webp
    IMG_20211226_135719.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 28
😒🥺 Üzüldüm ya neyse demekki sağlıklısı yakındır ♥️
İnsallah canım burda kimyasal sonrası kalanlar cok benim de olmustu oglumdan önce sonra hemen oglum oldu bak oglumdan sonra yine kımyasal oldu gelecek olan saglıklı olur Allah nasip ederse insallah 35kvk da ara vermeden kaldı gecen ay oda kımyasal gecırdı bu ay saglıklı rabbim nasip etsin ınsallah saglıklı gebelik

İnsallah canım burda kimyasal sonrası kalanlar cok benim de olmustu oglumdan önce sonra hemen oglum oldu bak oglumdan sonra yine kımyasal oldu gelecek olan saglıklı olur Allah nasip ederse insallah 35kvk da ara vermeden kaldı gecen ay oda kımyasal gecırdı bu ay saglıklı rabbim nasip etsin ınsallah saglıklı gebelik
Doğru hep öyle derle inşallah canım.
Benimde Kasım'da oldu kimyasal inşallah bu ay sağlıklı gebelikler ikiz olsun hepimizin🤲🌺♥️

Doğru hep öyle derle inşallah canım.
Benimde Kasım'da oldu kimyasal inşallah bu ay sağlıklı gebelikler ikiz olsun hepimizin🤲🌺♥️
İkiz mi istiyorsun ama bakımı cok zor arkadasların var valla yardımcı falan tuttular iki oglan teline yetemiyor insan 🤗 ben kızım olsun istiyorum cok nasip tabi de

maviss_34 maviss_34 gebelik testi yaptın mı hiç sen duramazsın 😂 benim gibi gitti ovulasyonlar falan ama herkez aynı ya merak bu ay bi Kuğul takılıyorum sabah 1 test herahlde esim daha almam bak ona göre dedi ya ondan mıdır bilmem 😂 bosa vermıyorum sabah aksam yapıyordum artık tek 😂

Bu aralar cok suskunsunuz kızlar ben mi cok girip bakıyorum bilemedim ki 😂

maviss_34 maviss_34 gebelik testi yaptın mı hiç sen duramazsın 😂 benim gibi gitti ovulasyonlar falan ama herkez aynı ya merak bu ay bi Kuğul takılıyorum sabah 1 test herahlde esim daha almam bak ona göre dedi ya ondan mıdır bilmem 😂 bosa vermıyorum sabah aksam yapıyordum artık tek 😂
Yok canim yapmadim belki yarın sabah yaparım bitane🥰

Back
X