Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım valla yeni yedik içtik ben ek yediğimiz içtiğimiz seylerin etki ettiğini dusunuyorum valla kuru incirin arasına ceviz koyup yediriyom adama daha ne yapım 😂 kuvvetlensin paşam 😂
Tabi etki etmez mi.bizde çok faydasını görmüştük spermler için 😂❤️

Valla acıkcadı korktum gecen ay üst üste yaptık demekki azaldı mı ne oldu saglıksız sperm girmiş diye düşündüm ondan bu sefer bekleyip yapalım istedim ne bilim içim rahst etsin dedim rabbim denk getırsin insallah

Bizde sıkıntı yok yani hıç test falan vermedik bide yumurcagım var tatlış oğlum ama kuvvetlendirsin daha cabuk olsun diye çaba sarf ediyorum yumurtam daha güzel olsun diye içiyorum inciri ne bilim elimden geleni yapıyorum diyim

Olur bence ya 14 ya 15 gorursun ben de 12 düşünüyorum ama belli olmuyo bu iş bu gece dolcak 48 saat gece yapalım dedim ondan pazartesi esim evde 12 günüm Olcak en azından yine sperm beklemiş olur iyice hesap yapmaktan beynim yandı artık
Kizlar ben bu ay yumurtlama testi almiycam.alsamda kullanamiycam maalesef. Esimde bobrek agrisi vardi doktora gitti.prostat ilaci vermis adama. O prostat ilaci da afedersiniz geriye dogru gonderiyor spermi.yani hic birsey çıkmıyor. Bu ay birsey olmaz sanirim.

KızlR bugün çok üşüdüm 3 saat dısarda sogukta kaldım aksilik yolda gelirken kasıgıma şiddetli ağrı girdi soguktandir diye düşündüm çok korktum bsy olcak diye olcgı varsa olur engelleyemmm ama soguktan olabilir mi acaba ?

KızlR bugün çok üşüdüm 3 saat dısarda sogukta kaldım aksilik yolda gelirken kasıgıma şiddetli ağrı girdi soguktandir diye düşündüm çok korktum bsy olcak diye olcgı varsa olur engelleyemmm ama soguktan olabilir mi acaba ?
Korkma canım soguk sıcak artık etkilemez mucizen seninle aklına kötü bir sey getirme artık

Kizlar ben bu ay yumurtlama testi almiycam.alsamda kullanamiycam maalesef. Esimde bobrek agrisi vardi doktora gitti.prostat ilaci vermis adama. O prostat ilaci da afedersiniz geriye dogru gonderiyor spermi.yani hic birsey çıkmıyor. Bu ay birsey olmaz sanirim.
Hiç bilmiyorum canım için nasıl rahat ederse öyle dene

Bizde sıkıntı yok yani hıç test falan vermedik bide yumurcagım var tatlış oğlum ama kuvvetlendirsin daha cabuk olsun diye çaba sarf ediyorum yumurtam daha güzel olsun diye içiyorum inciri ne bilim elimden geleni yapıyorum diyim
Takviyeler her zaman iyiidir sorun olmasa da sağlıklı olur spermler yumurta çabuk gelişir .
Allah hayırlısını versin emeklerinin karşılığı nasip etsin inşallah 🤲

Canim çok yorma.kendini soğuktan olabilir,yat uzan dinlen kötü düşünme inşallah sorun yoktur

Kızlar gene silik çizgiyle baş basayiz 😅😅 yarın birde kaset testle bakacağım

Eklentiler

• 20220110_072821.webp
    20220110_072821.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20220110_072944.webp
    20220110_072944.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 31
Kasette yaptiysn negatif cikar canim benim de dün negatifti mesela 😅
Kaset kuzum başka yoktu elimde. Erken gebelik gelsin de yapım bakalım 😬😂
Bide karnım hafiften başladı sanki hayırlısı olsun inşallah hakkımızda yaaa ,bebiş olsa süper olur olmazsa şubata basliycaz yılmak yok 🐣🥰🤲🤲♥️

Kaset kuzum başka yoktu elimde. Erken gebelik gelsin de yapım bakalım 😬😂
Bide karnım hafiften başladı sanki hayırlısı olsun inşallah hakkımızda yaaa ,bebiş olsa süper olur olmazsa şubata basliycaz yılmak yok 🐣🥰🤲🤲♥️
O bende de var işte sol kasigim uyuşuk gibi artık tamamen eminim sol yumurtam olduysa dollendi sağ da hiç bisey yok 😅 benim de dün negatif çıktı bugün de silikte olsa çıktı biseyler işte

Back
X