Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amşn canım aminn 🥰

Ahan da demistim 🥰🎉🎊🎉🥳hayırlı olsun bebişinn canım benim Allah sen den de razı olsun ne demek her zaman konuscaz aç ha Eylül topiğini 😂 ınsallah arkadan ben de geleyim

İnsallah canım nasip olduktan sonra hiç bısey olmaz merak etme kese görcen alttan belki com cok arttıysa karından bile gorur ha hayırlı haberle gel
Sağol canım benim günaydın 🙃🤗

Kizceler ben sabah beste test yaptım tabi negatif. Sonra yattm bir saat sonra kalktım. Hafif bişey görür gbi oldumda emin olamadım tabi. İse geldim azonce yanıma aldım su sisemden suakmis kuruttum a bı baktım.cizgi 😛kurumacizgisi olsa su ile gecmezmiydi ne bilembakalım.

Eklentiler

• IMG_20220111_092018.webp
    IMG_20220111_092018.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 29
Kizceler ben sabah beste test yaptım tabi negatif. Sonra yattm bir saat sonra kalktım. Hafif bişey görür gbi oldumda emin olamadım tabi. İse geldim azonce yanıma aldım su sisemden suakmis kuruttum a bı baktım.cizgi 😛kurumacizgisi olsa su ile gecmezmiydi ne bilembakalım.
İnan bu konuda fikrim yok bekle bakalım çok acaie ediyosun 9 günüm degıl mi yumurtalamadan sonra az sık disini

Bebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirim🥰 vesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem 😍🥰 bugün 11.gun bata 3 var
Baroz belli canimmm gözün aydinnnn 😍😀

Bilmiyomki canım tek ilişki oldu.oda denk geldimi bilmiyorum erkenmi adet olcam acaba diye düşünüyorum nasip artikk
İnsallah denk gelmiştir canım olursan da etkilenme hiç her seye baktırdın bılıyosun kafan bosaldı adam akıllı adet bitimi denersin illa ki olcak engel yok daha ne olsun 🥰

Gece de yatmadan 3 havuc yedim 🥰 öncesi de zaten havuc suyu kaynatıp içtim nasip artık 🥰 bugun gece de calısma yapcaz nasip

Eklentiler

• IMG_20220111_101140.webp
    IMG_20220111_101140.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar kese daha iyi görünmesi için sıkışık mi olsam ne yapym bilmiyom bilen var mi

Back
X