- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.921
İyiyim canım benim sağol sorduğun için fazla girmiyorum sadece adetim yeni bitti yarın başlıyorum tekrar ovulasyona siz neler yapıyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım benim sağol sorduğun için fazla girmiyorum sadece adetim yeni bitti yarın başlıyorum tekrar ovulasyona siz neler yapıyorsunuz
Hayırlısı olsun canım aklımdasın ara ara yazıyorum yaptın mı incir insallah olur bu ay ben yazıyorum giriyorum bu ay ovulasyon kullandım suan beklemedeyim bakalım nasip kısmetİyiyim canım benim sağol sorduğun için fazla girmiyorum sadece adetim yeni bitti yarın başlıyorum tekrar ovulasyona siz neler yapıyorsunuz![]()
Yaa hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum Evet incir sabah akşam 1 er tane olmak üzere yiyorum yanında bitter çikolata da yiyorumHayırlısı olsun canım aklımdasın ara ara yazıyorum yaptın mı incir insallah olur bu ay ben yazıyorum giriyorum bu ay ovulasyon kullandım suan beklemedeyim bakalım nasip kısmet![]()
Kaynatmıyo musun insallah etki ederYaa hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum Evet incir sabah akşam 1 er tane olmak üzere yiyorum yanında bitter çikolata da yiyorumumarım bu ay olur
![]()
Yok kaynatmıyorum normal yiyorum burada çoğu öyle yapmış ve kasıklarım da ağrıyor ara ara bence etkisi oluyor öyle deKaynatmıyo musun insallah etki eder![]()
İnsallah olur canım ben eşime de yediriyom 2 kuru incir içine ceviz koyup aslında onlar sebep yani olcagı varsa oluyo da yine de elimizden geleni yapıyoruz çabuk olsun diyeYok kaynatmıyorum normal yiyorum burada çoğu öyle yapmış ve kasıklarım da ağrıyor ara ara bence etkisi oluyor öyle de![]()
Aynen öyle kuzum biz elimizden geleni yaplım gerisi Allaha kalmışİnsallah olur canım ben eşime de yediriyom 2 kuru incir içine ceviz koyup aslında onlar sebep yani olcagı varsa oluyo da yine de elimizden geleni yapıyoruz çabuk olsun diye![]()
Adet bitimiyle baslaöanız 2 gün 1 gün arayla ilişki daha mantıklı erken olabilir geç olabilir kaçırmamış olursun rabbim nasip etsin ınsallahKizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin
Günaydın canımGunaydinn![]()
Günaydın canımGunaydin hanimlar![]()
Duramadin demiiii
Pazartesi yada Sali günü yapmıştım canim hatta silik gelmişti bana ama baya kızarmışmaviss_34 kaç gün sonra pik olcak gibi cıkmıstı ovulasyon testin koyuydu atmıştın