Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım benim sağol sorduğun için fazla girmiyorum sadece adetim yeni bitti yarın başlıyorum tekrar ovulasyona siz neler yapıyorsunuz🤗🥰
Hayırlısı olsun canım aklımdasın ara ara yazıyorum yaptın mı incir insallah olur bu ay ben yazıyorum giriyorum bu ay ovulasyon kullandım suan beklemedeyim bakalım nasip kısmet 🥰

Hayırlısı olsun canım aklımdasın ara ara yazıyorum yaptın mı incir insallah olur bu ay ben yazıyorum giriyorum bu ay ovulasyon kullandım suan beklemedeyim bakalım nasip kısmet 🥰
Yaa hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum Evet incir sabah akşam 1 er tane olmak üzere yiyorum yanında bitter çikolata da yiyorum 🙈 umarım bu ay olur 😍

Yok kaynatmıyorum normal yiyorum burada çoğu öyle yapmış ve kasıklarım da ağrıyor ara ara bence etkisi oluyor öyle de 😅
İnsallah olur canım ben eşime de yediriyom 2 kuru incir içine ceviz koyup aslında onlar sebep yani olcagı varsa oluyo da yine de elimizden geleni yapıyoruz çabuk olsun diye 🥰

Kizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin

Kizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin
Adet bitimiyle baslaöanız 2 gün 1 gün arayla ilişki daha mantıklı erken olabilir geç olabilir kaçırmamış olursun rabbim nasip etsin ınsallah 🤲 bekleyen herkese

Kızlar benim ovulasyon testleri pik olcak gibi cıkıyo kırmızı sırf merakımdan yaptım sımdı geçen de yaptıgımdan daha kırmızı atıcam eşim görmeden insallah daha süresi de dolmadı sizce umut var mı ya insallah olmustur tabi de 😅🥰 garip hissediyorum kendimi

Daha süresi dolmadı eşim lavaboya girdi cektim sizce silinmişti salı

Eklentiler

• IMG_20220115_095524.webp
    IMG_20220115_095524.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 30
Back
X