• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burn Out

Mutlu görünmek zorunda değilsin, öncelikle bunu unutma.
İnsanlar canları sıkıldığında seni aradıkları gibi, sen de onları arayıp dertleşmelisin ki ben bunu halen yapamıyorum.
Sadece soyutladım kendimi bazı insanlardan. Değiştiğimi düşünenler var, havalara girdiğimi düşünenler var :)
Sadece artık nefes almak istiyorum çünkü karşılık görememekten çok sıkıldım

Aynen bende de ayni durum. Bide istesemde birilerini acilmam o kadar cok zor ki benim icin. Bu gencken bile hatta cocukken bile böyleydi. Hele aileme hic yansitmam. Bende bide bi koca var, ben düstüm desem bide gelir o iter.

Aynen bende de ayni durum. Bide istesemde birilerini acilmam o kadar cok zor ki benim icin. Bu gencken bile hatta cocukken bile böyleydi. Hele aileme hic yansitmam. Bende bide bi koca var, ben düstüm desem bide gelir o iter.
Ben de öyle...
Tek çocuk olduğum için genelde kendime yetmeyi öğrendim.
Bir yerlere tek başıma gitmeyi, tek başıma işlerimi halletmeyi...
Böylesi daha iyi sanırım

Ben de öyle...
Tek çocuk olduğum için genelde kendime yetmeyi öğrendim.
Bir yerlere tek başıma gitmeyi, tek başıma işlerimi halletmeyi...
Böylesi daha iyi sanırım

Evet, bende öyle hissediyorum. Tek basima daha rahat oluyorum. Su anki tek hayalim uzun süredir. Herkeseden uzakta kimseyle iletisim halinde olmadan kizimla bas basa bir yerele gidebilmek.

Bu sabah kan tahlili icin doktora gittim.
Doktor yardimcisi yanimda bilgisayarda dosyama iste kan tahlili yapilacagini, sebebini falan yazdi. Bu arada bende bilgisayara bakiyordum. Üst kösede "kalici tanilar" diye bi bölge vardi, o orada "psikovejetatif tükenme durumu" yaziyordu. Intetetten bu nedir diye arastirdim, Burn Outun diger bi ismiymis. Cok sasirdim. Doktorum benimle hic bunu konusmadi. Ilac falan kullanamdim daha. Yani aslinda ben tesadüfen görmeseydim su ana kadar tükenmis oldugumdan haberim olmicakti :KK70: yok yani gercekden kendimi tükenmis gibi hissediyorum ama ben bugüne kadar bunun icin doktora gitmeye cekiniyordum.

Asil sorum, ne günlük hayatimi, ne özel hayatimi, nede is hayatimi degistirme gibi bi durumum yok su an, ama yasantimi iyise depresyona falan girmeden, yada iyice fenalasmadan degistirmek istiyorum. Bana yardimci olabilirmisiniz bilmiyorum da gerci. Ama verebileceginiz akil yada tavsiye varsa cok sevinirim. Sanirim asil amacim bu olayi birilerine anlatmakti.
canim yurt dışında sistem nasil bilmiyorum ama turkiyede bazi tahlilleri sigortanin karsilayabilmesi icin uygun bir tani konmasi gerekiyor. bizim doktorlar genelde işi prosedüre uydurmak icin olmayan belirtiler tanilar yazabiliyor bazen. senin ki de öyle bisey olabilir mi

o tanılar gerçek tanı olmayabilir.

bazen hafif bir şey seçiliyor takip edebilmek için, ya da bi ilacı verebilmek için vs.

doktorunuzun size söylediği daha doğrudur sanıyorum, keşke sorsaydınız direkt böyle yazıyordu tanım bu mu merak ettim diye.

canim yurt dışında sistem nasil bilmiyorum ama turkiyede bazi tahlilleri sigortanin karsilayabilmesi icin uygun bir tani konmasi gerekiyor. bizim doktorlar genelde işi prosedüre uydurmak icin olmayan belirtiler tanilar yazabiliyor bazen. senin ki de öyle bisey olabilir mi

Bilemicem canim. Söylede bi durum var, ben ne zaman ararsam arayim, en olmayacak zamanda bile randevu istegimi kabul ederler, doktor kendisi rapor yazamakta israr eder. Ben iki gün yeter desem, bir hafta hal der, bir hafta yeter desem iki hafta kal evde dinlen der.

o tanılar gerçek tanı olmayabilir.

bazen hafif bir şey seçiliyor takip edebilmek için, ya da bi ilacı verebilmek için vs.

doktorunuzun size söylediği daha doğrudur sanıyorum, keşke sorsaydınız direkt böyle yazıyordu tanım bu mu merak ettim diye.

Doktor degildi, burda doktorlarin yaninda doktor yardimcilari vardir, bir nevi hemsire gibi yani. O aldi kani.

Ilac hic kullanamdim ki, agri kesici, grip nezle falan icin anca, yani normal ilaclar.

Doktor degildi, burda doktorlarin yaninda doktor yardimcilari vardir, bir nevi hemsire gibi yani. O aldi kani.

Ilac hic kullanamdim ki, agri kesici, grip nezle falan icin anca, yani normal ilaclar.

hayır bilgisayarda gördüğünüz tanıyı doktor girmiş olması lazım kendi esas doktorunuza sorun.

düzeltme : yurtdışındaymışsınız sanırım o zaman bilemedim

hayır bilgisayarda gördüğünüz tanıyı doktor girmiş olması lazım kendi esas doktorunuza sorun.

düzeltme : yurtdışındaymışsınız sanırım o zaman bilemedim

evet onu doktor girmistir tabi ki. Cesaret edemedim acikcasi. Görmek baska bide doktorun evet sen tükenmissin demesi basladi. Onu okudugumdan beri kendimi bi acayip hissediyorum zaten.

Back
X