Burnu Açık Ayakkabı Tartışması

Burnu Açık Ayakkabı İçine Çorap

• Evet Olur Sorun Yok.

OY: 55 24,3%
  • Hayır Tam Bir İğrençliktir.

OY: 171 75,7%

• Ankete Katılan
    226
giyen tanıdıklarım oldu,
ama bence hiç hoş durmuyor,
önü açıksa çorap giymeyi verin canım,
ne diye milletin göz zevkini bozuyorsunuz.

Bence çoraplı hiç hoş durmuyor yani bana çok itici geliyor. Çorap giyiceksen burnu kapalı ayakkabı giyilsin yani.

burunsuz yani burnu tek kat olan çoraplar var onlar giyiliyo açık ayakabıda ben giymiştim bikere parlak çok güzel durmuştu simli gibi

Ben giymiyorum,giyen kişiyede saygı duyarım.Demekki kenidis yakıştırmış o şekilde giymeyi uygun görmüş ve giymiş..

burnu açık ayakkabı da normal deri ayakkabı gibi zaten geneli yani.
o yüzden ben giyiyorum yoksa vurur diye düşünüyorum. zaten yaz inceliği vs isimle satışa sunulan çoraplar var bu amaçla üretilmiş.

giyceksem öle mesela ayakkabı vurabilir yhada bacaklarımı güsel göstermek isteyebilirim şakkıdı öle durumlarda burunsus çorap giyiyorum burnu açık ayakkabılarda hiç hoş durmuyor bence üstün başın ne kadar güsel olursa olsun o detay herşeyi berbat edio tabi bu benim düşüncem giymek isteyene çıkarttırcak halim yok :1closedeyes: sengözlerimebaksanab

kesınlıkle gıyılmez onu acık ayakkabı gıyıldg zaman ayaklarda oje olması tercıhımdır..

bence giyilebilir burnu açık çorap arıorum şahsen süper burnu açık bi ayakkabı aldım ve çorapsız giyemem çünkü ayaklarım feci terlio ve kayıo bu durumda giymek zorunda kalıorum herkesin kendi tercihi muhakkak ama şiddetli karşı çıkılması gereken bi durum olduunu düşünmüorum söylenildiği gibi burnu dikişsiz çoraplar da giyilebilir ne olcak yani kaydirigubbakcemile3

çorap kaydığı için giyilmez bence bide çabuk kaçar ama çoğu erkek bunu hoş buluyormuş sevgilimin fikri..

Hiç sevmem,giymem de.
Bacaklarını pürüzsüz göstermek isteyen sprey çorap kullansın,daha estetik olura.s

tercih meselesi kessinlikle
kadin tessetürlü ama bir okadarda bakimli ve SIK giyiniyo bence
burnu acikda ayakkabi giymis kendincede gecerli sebebi var corap giymesinin
bence sakincasida yok
ama ben sahsen acik ayakkabiyla giymiyorum o baska tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…