Burnu Açık Ayakkabı Tartışması

Burnu Açık Ayakkabı İçine Çorap

• Evet Olur Sorun Yok.

OY: 55 24,3%
  • Hayır Tam Bir İğrençliktir.

OY: 171 75,7%

• Ankete Katılan
    226
Önü açık ayakkabı ojeli parmaklarla çok şk duruyor bu bir gerçek.. Ama artk önü açık ayakkablar eskiden olduğu gibi 5 parmağın 5 ide dşarda olacak şekilde değilki ..

Ben daha yeni aldım başparmağımın tırnağı bile çok zor görünüyor o derece yani :1closedeyes:

Bundan dolayda 2 parmak dışarıda kalacak şekildeki ayakkablarda file siyah çorapla çok şık oluyor..

herkesin kendi tercihi tabi tartışılmaz ama
bence açık ayakkabı içine çorap kötü duruyo testtürlü hanımlar çorap giyme zorunluluğu hisediyolarsa kapalı ayakkabı giymek bence en iyisi
ben öyle yaoıyorum
burnu açık ayakkabılarımıda ev oturmalarında falan giyiyorum

yok daha neler
kırolar gibi :roflol::roflol:

babet giyince içine görünmeyen babet çoraplarından giyilebilir ama burnu açık ayakkabıda çorap giyilmez
benimde burnu açık ayakkabım var ve ayağımı felaket vuruyor
çorapsız ayakkabı giyemiyorum
sorunum olmasına rağmen giymiyorum
ben arkasına peçete koyuyorum görünmeyecek şekilde öyle idare ediyorum
ayakkabı ayağımı vursa bile çorap giymem çok saçma durur

ama canım o turbanlık oldugu için mecbur corapla gıymıştır ben olsm bende çorapla giyerdım.yakışssada yakışmasa corapla gıyerdım yanı.

ama canım o turbanlık oldugu için mecbur corapla gıymıştır ben olsm bende çorapla giyerdım.yakışssada yakışmasa corapla gıyerdım yanı.

dediğiniz doğru olabilir
inancı gereği ayakları görünmesin diye çorap giymiş olabilir haklısınız
ama burnu açık ayakkabıyla çorap giyilmez onun giyiliş şekli çıplak ayakladır
madem inancını düşünüyor o zaman burnu açık ayakkabı giymecek
normal bir ayakkabı giyecek
yada usulüne uygun çorapsız giyecek değil mi
seçim onun elinde
giyersede kimse kusura bakmasın kırolar gibi olmuş derim

siizn dediğinzde dogru olabilir.ben carsıya çıkınca söyle bi eterafıma bakarım kımı super yıyınmış cantasını ayakkabısına ayakkabısını fUlarına uydurmuş bayanları görurum kımı çok şık kımı nin çok saçma giyindiğini görururm AMA İÇİMDNE SUNU GEÇİİRÇ HERKES GUZEL OLMAK İÇİN GİYİNMİŞ,KIMSE BUGUNDE GUZEL OLMAYAYAIM ÇİRKİN GİYİNEYIM DIYE GIYINMEMİŞTİR YADA SACINI BAŞINI ÇIRKIN OLAYIM DIYE TARAMAMIŞTIR.
KENDINE AYNADA BAKIPTA AYY BUGUN ÇOK ÇİRKİNİM OLEYY DİYENINI GÖRDUNUZ MU HIÇ :)) a.s.

Aslında çorapsız daha hoş geliyo gözüme ama çorapla giyine de hor görmem

ben hor görmüyorum neden hor göreyim kendi seçimi sonuçta
o ayakkabının çorapsız giyileceğini daha hoş durduğunu sizde söylüyorsunuz
ve bunu aşağı yukarı kime sorarsanız sorun çorapsız giyilmesini önerecektir
ortada böyle bir gerçek varken ya giymeyecek başka bir ayakkabı giyecek
yada çorapsız giyecek
ben hor görmüyorum sadece zevksiz diyorum
modayı bu kadar takip etmek zorunda değil
şimdi kısa şortlarda moda sırf modaya uysun diye kısa şortu alıp altından içlik giyecek değil ya
inancı gereği dahilinde giyebileceği şeyler var giyemeyeceği şeyler var
ve burnu açık ayakkabıyı inancı dahilinde uydurmaya çalışırsa ancak komik ve zevksiz olur

elbette herkes kendine yakıştırdığı şeyi giyer
kimse çirkin olmak istemez ama buda zevksizliktir açıkcası
uyanı var uymayanı var
uydurmaya çalışmak saçma
o ayakkabının modası o şekilde değiştirmek onu bozmak olur bence fisfisfis

benim açık ayakkabım var çorapsız giydiğim zaman sıkıyor ayağımı rahatsız ediyor oyüzden çorapla giyiyorum çokta şık duruyor kimsede demediki çirkin duruyor herkesin tercihi farklı açık ayakkabı giymemim sebebide yazın ayaklarım hava alsındelikafadulden

çorap giyince şık durmuyor bence .. ben de burnu açık ayakkabı giymiyorum. çözdüm olayı...

benim burnu acik ayakkabim var.corapsiz ayagimi vuruyor,biraz yurudukten sonra pes ediyorum,arti ayaklarim gitmiyor...yara oluyor.onun icin ince ve dikissiz,tam ten rengi corap giyiyorum.hic de belli olmuyor.ama aslinda pek tercihim degil,ayakkabi ayagimi vurmasa giymem...

gördünüz mü ki nasıl durdugunu da hemen aman iğrenç lafları dönüyo

ön yargılı olmayın

Ben yakıştırmıyorum açıkçası -tatlicadiarzu- ama beğenen varsa giysin.Yalnız Türkiye nin cumhurbaşkanının eşi böyle konularda daha dikkatli olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…