Burnu Açık Ayakkabı Tartışması

Burnu Açık Ayakkabı İçine Çorap

• Evet Olur Sorun Yok.

OY: 55 24,3%
  • Hayır Tam Bir İğrençliktir.

OY: 171 75,7%

• Ankete Katılan
    226

o zaman bende kıroyum kaydirigubbakcemile3

ya zaten amaç parmaklar görünmesin değil. etek giyildiği için ayak bileklerinden yukarsı görünmesin herhangi bir dikkatsizlik anında diye bi tedbir bu. mecbur giyioruz yani. tabi ben önünde dikiş olmayanları tercih ediyorum. göz zevki bozmayalım diye :1rolleyes:
benim fikrim herkesin görüşü faklı tabi :)

Son düzenleme:
Parmak uçları açık olan çoraplar varmış giyeniniz oldu mu hiç ben burnu açık ayakkabılarımı ilk zamanlar giyemediğim için sormuştum biyere ama tezgahtar kızın haberi bile yoktu bana sordu öle bişe var mı die kaydirigubbakcemile3

ya bence çorap giyenlere iğrençlik demiyelim, herkesin tarzı farklıdır...
Bazı açık ayakkabılarda siyah çorap çok hoş duruyor aslında, bunu neden iğrençlik olarak değerlendiriyorsunuzki...

Açık ayakkabıda çorap çok kötü görünüyo bence.. Ben yakıştırmıyorum. O tarz ayakkabılar açık giyilmeli.
Açık burunlu ayakkabıyı çok seviyorum ama çıplak ayakla giydiğim için vurup yara yapıyo :1no2:
Parmak uçları olmayan çoraplardan arıyorum ama bulamıyorum. Haberleri bile yok hatta satıcıların bu çoraplardan :1shok:

Ben giyiyorum,hiçte çirkin olmuyor.Aksine çokda güzel duruyor.açık bilekten bağcıklı bir topuklu ayakkabı ve süper ince siyah veya ten rangi çorap.Tabi mutlaka kırmızı oje olacak...

bencede giylmez. ben corapsız ayakkabı giyemem vurur ayaklarıma corap giydiğim için burnu açık ayakkabında yoktur. sevmem ben

Selam fistiklar
Ben acik ayakkabilarla corap giymem. Fakat son zamanlarda Dior, Burberry gibi unlu markalar defilerlerinde kullaniyorlar. Ten rengi giymek bence rukus durur. Ama resimdekiler gibi kullanilirsa hos olacagini dusunuyorum

Eklentiler

• $Sockswithsandals1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
bende çorapsız giyenlerdenim. hiç hoş olmuyor.çorapsız ve kırmızı ojeli gayet de seksi oluyor.hele kışın hiçbir şekilde çorap giymem elbisenin altına.bacaklarımı kremledim mi tamamdır.

Ten rengi ince çorap giyiyorum.çorabın olduğuda hiç belli olmuyor.aşırı derecede burnu açık ayakkabıda giymiorum zaten .öpücük burunlularda pek kendini göstermio çorap . . İrenç Demeyide yadırgadım doğrusu . . İrenç olsa mtlaka bir kişi sölerdi ama şuana kadar kimse kötü durduğunu sölemedi . . :ecrin_bebek:

giyilmese daha güzel oluyo aklinialirimsmile
ama tercih meselesi ince ten gösteren corapda giyilebilir boshayallersmile

Kesinlikle giyilmemeli.
Hiç hoş durmaz banada kro işi geliyor açık ayakkabı içine çorap giyilmesi.
Birde sandalet içine çorap giyen erkekler var görüyorum iğrenç ötesi duruyor.

parmakların çoğunun açık olduğu ayakkabılarda kesinlikle ama kesinlikle giyilmemeli. ama sadece baş ve işaret parmakların göründüğü açıklıktaysa, arkası da açık değilse, dikişsiz burunsuz ten rengi incecik çorap nadiren, çok nadiren hoş durabiliyor.

aklıma erkek versiyonları geliyor..
hiç farkı yok bence
daha güzel bi resim vardı ama onu ekleyemedim google dan bakıverin bi zahmet.

Son düzenleme:
severek giyiyorum özellikle tezat renk çorapları daha çok seviyorum burnu açık ayakkabılarım da
file çoraplarla da aynı şekilde seviyorum
üstelik artık bunlar için üretilen çoraplarda var
ama türkiye de renklisini bulamadım
en kısa zamanda onlardan da edinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…