Burnu büyük..?

“çağ dışımıyım ben, erkek çocuğun bana ne avantajı var? ayrıca ne ayıp topluluk içindeyiz, hiç hoşlanmıyorum böyle argo konuşmalardan”

çıkmayın valla..
mesafe her zaman iyidir.

Tamamdır aldım almam gerekeni. İyi ki var şu platform ya iyi ki sizlerde varsınız yoksa rahatlayamazdım ben hiç.
Bunu kendinize huy edinin. Küfür değil, hakaret değil söyleyecekleriniz. Had bilmek diye bir şey var, niye sizin gözünüz dolsun ki patavatsızlıklarından? Bide artık aynı ailedesiniz, böyle yaşanmaz.

Bunu kendinize huy edinin. Küfür değil, hakaret değil söyleyecekleriniz. Had bilmek diye bir şey var, niye sizin gözünüz dolsun ki patavatsızlıklarından? Bide artık aynı ailedesiniz, böyle yaşanmaz.

Haklısınız. Teşekkür ederim. Ben hep aman eşimin ailesi eşim için susayım diye diye oluyor bunlar. Gereken yerde gereken cevabı vereceğim o an aklıma gelmese bile illa bulacağım söylemenin bir yolunu

Zaten acil bişey olsa yanında bakacak biri varmış. Hiç çıkmayın bence.

Bir de 30 haftalık hamile ve çalışan bir insansınız. Pess yani.

niye kafaya takıyorsun?
zaten hamilesin.
bebeğin mi önemli yoksa onlar mı?

bu kafaya takılıcak bir şey değil. sen de gül geç. evet ya benim burnum kalkmış hatta biraz daha estetik yaptırıp daha çok kaldırtayım de ve kahkaha at :)))

sen yüzünü asıp kafana takarsan onlar daha çok sevinir bir de bunu düşün.
takma kafana hayatını yaşa. he de gitsin :)))) ne derlerse sen de kendinle dalga geç ki şaşırıp otursunlar :))))

Hastayım de , hamileyim de yat aşağı ne gidion yorgun yorgun , kim ne yapıyorsa yapsın eltin baksın yani

Zaten acil bişey olsa yanında bakacak biri varmış. Hiç çıkmayın bence.

Bir de 30 haftalık hamile ve çalışan bir insansınız. Pess yani.

Hiç söyleme. İzini 32 haftalıkta mı çıkayım 37 haftalıkta mı çıkayım ona bile karışıyor. Kendine göre plan yapıyor ben evde olacağım zaman için. Çok öfkeliyim ya hepsi birikti yani

Hiç söyleme. İzini 32 haftalıkta mı çıkayım 37 haftalıkta mı çıkayım ona bile karışıyor. Kendine göre plan yapıyor ben evde olacağım zaman için. Çok öfkeliyim ya hepsi birikti yani
Keşke bir arada oturmasaymışsınız.

Kendi kıymetinizi bilin. Sizin üzüntünüzü, stresinizi o bebek de hissediyor. Değer mi şu insanlar için?

Teşekkürler yorumunuz için, uygulayacağım :)

Keşke bir arada oturmasaymışsınız.

Kendi kıymetinizi bilin. Sizin üzüntünüzü, stresinizi o bebek de hissediyor. Değer mi şu insanlar için?

Tabi ki değmez hiçbirşey hiçkimse. Zaten sınırlamı baştan belli etmiştim çok birşeyimi bilmezler ondan sinirleniyorum sadece. Hani bi insan seni yakın görmüyorsa ne bu içli dışlı olma ısrarı anlamıyorum

vallahi çıkmayın zaten kimse kimsenin hizmetçisi değil içinizden gelmiyorsa çıkmayın da yapmayın da

yerinde olsam ağzının payını vermiştim anında.terbiyesizlere bak.bir daha elti kişisi evine gitse bile çıkma ne hali varsa görsün.

Sizde deseydiniz ki sende erkek çocuk doğurdun ya senin büyüdü mu bir yerlerin.

Bence kayinvalideniz mecazi anlamda dememiş fiziksel hani inanılır ya böyle şeylere eşiniz de açıklamış orda onun gibi iste. Eltiniz fena ama ona dikkat edin.

Tabi mecazi /gerçek farketmez o ayrı kimseye fiziksel özelliğiyle ilgili eleştiride bulunmaya hakkımız yok ve çok kirici bir de bu kişi hamileyse.

Mesafe koyun her zaman için ıyidir çıkın yardıma ihtiyacı varsa yapın görün inin evinize. Bunu yaparken tripli yapmayın bisey yok gibi davranıp işinizi yapıp inin.

Şimdi güzel kardeşim kendi kıymetini kendin bilmezsen hiç kimse bilmez ağzını açmayı öğren şimdiden yoksa o çocuk doğunca daha çokkkk konu açarsın sen ve kendine karıştırma aslında en makulü kaç kurtar kendini diycem taşınmak kesin çözüm vallahi aynısını yaptım olmuyor bir arada bir çatı altında aynı mahallede bile olmuyor olmamalı da zaten
birde hangi akla hizmet sen doğurdun doğuracaksın ne işin var orda bakan var yanında duran var senin yerinde olsam bak işten gelir oflaya puflaya çıkarım yukarı aman belim aman başım ay çok kötüyüm diye diye bir işe Elimi sürmem beyler gibi yatarım hatta ararım kocamı bugun çok kötü oldum Doğum yaklaşıyor diye sanırım diye biraz nazlan ne yahu bu böyle 7 aylık hamile arkadaşım var yerinden kalkmıyor agrım var diye biraz kendi kıymetinizi bilin

Trip atmam ama surat asma da level atladım engel olamıyorum.Kireç gibi oluyo hiç gülemiyorum ama sorulana cevap verebiliyorum

İşin kötüsü hamile olduğumu unutuyorum bazen. Azıcık naz yapmak istediğim zaman da şuram ağrıyor şurama kramp girdi diyorum ya iki dk sonra unutup bir çamaşırdı ütüydü toparlamaydı iş yaparken buluyorum kendimi. Durun hırs yaptım bugün okuduklarımla akşam eve gidip hepsini birden deneyeceğim. canıma tak etti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…