Burnu büyük..?

Yapmalısınnnnnnn yapmalısınnnnnn otur yerine ara kocanı bağıra bağıra konuş agrım var belim kopuyor diye hamile değilim 3 gün yerimden kalkmadan durabilirim canınız tatlı olsun hem çalışıp hem kv ye yetmeye uğraşma kıymet bilmez kimse yap bu dediklerimizi üç beş gün bir hafta işe yaramazsa gel

Buraya yazacağım gelişmeleri o zaman. Teşekkür ederim @tuzsuz_ruh

Hergün yukarı neden çıkıyorsunuz ki? Bizde sizin gibi çok yakın oturuyoruz pazardan pazara farklı bir programımız yoksa ancak yüzümü görür kv. Kutsal bi yer mi o ev hergün ziyaret edip sevap toplayayım.

hoşunuza gitmeyen şeyler söylenecekse onunla ilgili konulara girmemeye çalışın, işe yarıyor
ben olumsuz yorum yapıp beni soğutan olur diye çocuğun adını ne koymak istediğimi kimseye söylemedim

Bir de mesela benim eşimin annesi, babası, kardeşi bir gün bize uğramışlar geçerken. Aslında aynı şehirdeyiz, birkaç günlüğüne kızlarına gideceklerdi.
Eve çıkıp namaz kılmışlar, yoğurt falan bırakıp biraz durup gitmişler (halbuki namazı kendi evlerinde kılıp çıkabilirlerdi)
eşimin mesai saati olduğu halde o da izin alıp onları eve çıkarmış
ben evde yoktum ama yakında oturan bir arkadaşıma gitmiştim
yani haber verselerdi hemen gelirdim

akşam haberim oldu, telefon açtım dedim ki
ben: sağolun yiyecek bir şeyler getirmişsiniz, zahmet etmişsiniz, geleceğiniz zaman haber verseydiniz evde olurdum.
kv: bir şey olmaz
ben: ev hali dağınık olur, bulaşıklar ortada olur
kv: yok kızım evin temizdi
ben: çamaşırları salonda kurutmuşsam hoş olmaz
kv: bir şey olmaz
ben: siz yine de haber verin gelmeden önce
kv: (morali bozulur)

yani illa ki ben yokken misafir kabul etmiyorum demem için uğraşıyor
halbuki kendi kızlarına kimse yük olmasın ister
o yüzden çok yüzgöz olmadan, açık açık kızmadan dile getirip kafaya takmamak

Valla hamile halimle dışarda çalışıyor olsam akşam işten gelip kayınvalideme çıkamam yani zaten evde bir gelini var size farz değil ki.. eltiniz misafir siz evsahibi misiniz ? Başka değil de buna takıldım ben.. çıkmayın bundan sonra dinlenecegim diyin

Hamile halinizle neden Eltiye hizmet edesiniz

Kv rahatsız ise elti varmış gelen gidene yardımcı olur

Ben hamile ve işten gelmiş halinle kendi evinde iş yapmıyordum neden bebeğimi yorayım Kv ye Eltiye hizmet ile

Sizde çalışıyorsunuz gündüz yoruldum deyip yayılın bence bariz haksızlık yapıyor kv .ayrıca ettiği söz de çoook gereksiz olmuş arada takılıyorlar öyle hamilelere nasıl ayar verilir hiç bilmiyorum

Elti de oradaysa siz neden yemeğe yukarı çıktınız? Evinizde yiyip sadece çaya çıkaabilirdiniz ya da yarım saat yoklamak için. Sürekli birlikte mi yiyorsunuz?

İkincisi de siz de eşiniz de çok pasif kalmışsınız. İkinizi de ezerler. Adam siz ne biçim konuşuyorsunuz diyeceğine bir de tutup alttan alıyor. Kendinizi korumayı öğrenin milletin maskarası olmayın.

Bundan sonra kaynanaya da mesafeli olurdum ben. Hamile halinizle gidiyorsunuz diye teşekkür edeceğine sizi soktuğu hale bakın. Kimseye iyilik yaramaz.

yalan yengeç burcuyum ama gerekirse anasını ağlatırım konuşarak
ya inanmayın şu burç neyin felan filanlara

Yalan degil ya. Ben de koç burcuyum. Koçun bazi özellikleri benim karakterimle oldukça zitti. Meger yukselen burcum akrepmiş, koçla zit olan hal ve hareketlerim birebir akrep cikti.

Konu sahibi kv ile normalde problemli degilseniz eltiniz yokken cekin bir kenara kendinizi izah edin derim.

Siz olsanız ne yapardınız, ben çok kafama takıyorum insanlarla ilişkilerimi. Herkesin bir sınırı vardır diye düşünüyorum. Konuşmayı da pek bilmem karşılıklı tıkanıp kalıyorum.

Aynen ben de cok takıyorum. Daha doğrusu takıyordum . Aklıma birinin ettigi söz yaptıgı hareket gelince hemen yerimden kalkıp murfaga falan gidiyorum biseyler yıkıyorum ya da çamaşır yikiyorum yoksa kendimi yerim. Kendimi yersem de daha da zayiflarim

Bence de çıkma yukarı. Cok sinir bozucu laflar bunlar
Insallah çocukta sana benzer.
Zaten soyadı babasının soyadı olcak.
Ay sinir oldum ya. Terbiyesizler !

yalan yengeç burcuyum ama gerekirse anasını ağlatırım konuşarak
ya inanmayın şu burç neyin felan filanlara
Bende yengec burcuyum anasını aglatirim aglattim da pek cok kisinin ama kaynanamin yaninda, cogu zaman, dilim bağlandı
Bazen laflari söyledim ama
Ooooh canima değsin iyi oldu.
Oyle bir laf söylüyorum ki ama kendisi utanıyor
Bir de oyle bir yeteneğim var.

Esınızın lafından sonra eltınıze donup kalkan yerım burnum mu onu mu dedın der daha acık konusmasını saglar sonra ona dalardım.Hem hamılesın hem calısıyorsun kaynanan olacak kadın utanmadan sana mı toplattırıyor sofrayı.Bence yukarı cıksanız da yemegınızı hızlıca yıyıp "sıze afıyet olsun ben cok yorgunum dınlenecegım"deyıp evınıze ının.Her zaman da cıkmayın yukarı.Nasılsa ne yaparsanız yapın ıyı gelın dıye anılmayacaksınız barı kendınızı kullandırtmayın.Bende aynı bınada tam 10.5 yıl oturdum eltım yoktu ama 3 gorumce vardı aynen sızın gıbıydım kavga edemez,cevap veremez laf bıle sokamazdım.Ama zamanla benı akıl ve ruh hastası yapmaya basladıklarını gec fark ettım bıraz dılım acıldı ama artık cok gectı.Lutfen sız oyle olmayın.Aynı bınadasınız dıye sureklı yuz goz olmak zorunda degılsınız mesafe her zaman ıyıdır.Nasılsa eltınız gıdecek kaynananıza da mesafe koyun kı yalnız kalınca anlasın hatasını.O eltınıze de dıkkat edın musaıt bır zamanda da o bır yerınızın kalkma mevzusunu acıp sen ne demek ıstedın ayıp degıl mı benım totomu ulu orta agzına alıyorsun haddıne dusmeden bana laf edıyorsun dıye bozun.Herkes haddını bılecek yoksa kalkan yer benım degıl onun kı olur....ben oyle yapardım

Haklısın dünde aynen öyle oldu. Eltim gitmiş bende çıkmadım yukarı . Evde yaptık yedik yemeği bi kere de aradı uyuyodum duydum ama açmadım.

Yok sürekli birlikte yemiyoruz ama ameliyat oldu diye bunu alışkanlık haline getirmeyi düşünüyordu heralde ama öyle olmadı. Dün burdan aldığım taktiklerle çıkmadım bile yukarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…