- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi zombimilena
-
Yapmalısınnnnnnn yapmalısınnnnnn otur yerine ara kocanı bağıra bağıra konuş agrım var belim kopuyor diye hamile değilim 3 gün yerimden kalkmadan durabilirim canınız tatlı olsun hem çalışıp hem kv ye yetmeye uğraşma kıymet bilmez kimse yap bu dediklerimizi üç beş gün bir hafta işe yaramazsa gelİşin kötüsü hamile olduğumu unutuyorum bazen. Azıcık naz yapmak istediğim zaman da şuram ağrıyor şurama kramp girdi diyorum ya iki dk sonra unutup bir çamaşırdı ütüydü toparlamaydı iş yaparken buluyorum kendimi. Durun hırs yaptım bugün okuduklarımla akşam eve gidip hepsini birden deneyeceğim. canıma tak etti artık
Yapmalısınnnnnnn yapmalısınnnnnn otur yerine ara kocanı bağıra bağıra konuş agrım var belim kopuyor diye hamile değilim 3 gün yerimden kalkmadan durabilirim canınız tatlı olsun hem çalışıp hem kv ye yetmeye uğraşma kıymet bilmez kimse yap bu dediklerimizi üç beş gün bir hafta işe yaramazsa gel
Rica ederim canım doğurdun doğuracaksın bebeğe yazık kendini yiyip bitirmeBuraya yazacağım gelişmeleri o zaman. Teşekkür ederim @tuzsuz_ruh
Arkadaşlar Merhaba,
Gönül ister ki hiç konu açmayalım dertsiz tasasız yaşayalım ama mümkün değil.
Bugün sizden taktik,tavsiye,öneri,tecrübe bilgisi almak için yazıyorum.
Olay şu; Kayınvalidemlerde aynı binada oturuyoruz. Dün akşam yukarıda onların evinde oturuyorduk. Eltim de orada.(Onun evi başka yerde ve doğalgazları açılmadığı için birkaç gün yatıya kalmaya gelmişler kayınvalidemlere.) Kayınvalidem 2 hafta önce daha önce benim de geçirmiş olduğum bir ameliyat geçirdi. Haliyle işten gelip direk yukarı çıkıyorum. Ziyarete gelen oluyor hizmet etmek ağırlamak için. Velhasılkelam, Eltim gündüzde orada olduğu için ben akşam işten gelip yukarı çıkınca kayınvalideme bişey oluyor. Eltim olunca farklı davranıyor. Mesela yemek yiyoruz hep birlikte eltimde var ama sadece bana milena kalk topla sofrayı diyor.
Yanlış anlaşılmasın toplarım tabi de normalde arada mesafe olan insanlarız öyle emrivaki konuşulmaz. Eltim gündüz yanında kalıyor diye akşam sadece sen iş yap mantığı ile söylüyor. Bunu bana kibarca söylese ben uçarak yaparım zaten. Bu bir örnekti. Bende eltim geldiğinden beri yüzümü asıyorum yukarıda.
Esas konu bu sebepten çok konuşmuyorum gülmüyorum diye bana çay içtiğimiz yerde "erkek çocuk doğurucaksın diye senin burnun çok büyüdü ha" dedi. Bende anlamadığımı söyledim eltimden ordan "bi yerin kalkmış yani ııhıhıhıhıhıı " diye güldü. Sinirlendim. Eşime baktım oda fiziksel olarak erkek doğuracak olanlarda burnun kız doğuracak olanlarda basenlerin büyüdüğüne inanılırmış gibi bişey söyledi ağlayacak gibi olduğumu görünce.
Bende sinirlendim ders çalışacağım diye aşağıya indim. Bu akşamdan itibaren eltim gidene kadar çıkmayı düşünmüyorum. Yüz göz olunuyor.
Siz olsanız ne yapardınız, ben çok kafama takıyorum insanlarla ilişkilerimi. Herkesin bir sınırı vardır diye düşünüyorum. Konuşmayı da pek bilmem karşılıklı tıkanıp kalıyorum.
hoşunuza gitmeyen şeyler söylenecekse onunla ilgili konulara girmemeye çalışın, işe yarıyorYa şöyle; mesela daha önce buraya konu açmıştım bebeğimin ismi ile ilgili ben diyorum ki ismi umut olsun ilk çocuğum ilk hevesim diye açıklıyorum isimle dalga geçerek beni soğutmaya çalışıyorlar kendi istedikleri isim olsun diye.
Olmuyor yani konuşulmuyor.
Sizde çalışıyorsunuz gündüz yoruldum deyip yayılın bence bariz haksızlık yapıyor kv .ayrıca ettiği söz de çoook gereksiz olmuş arada takılıyorlar öyle hamilelere nasıl ayar verilir hiç bilmiyorumArkadaşlar Merhaba,
Gönül ister ki hiç konu açmayalım dertsiz tasasız yaşayalım ama mümkün değil.
Bugün sizden taktik,tavsiye,öneri,tecrübe bilgisi almak için yazıyorum.
Olay şu; Kayınvalidemlerde aynı binada oturuyoruz. Dün akşam yukarıda onların evinde oturuyorduk. Eltim de orada.(Onun evi başka yerde ve doğalgazları açılmadığı için birkaç gün yatıya kalmaya gelmişler kayınvalidemlere.) Kayınvalidem 2 hafta önce daha önce benim de geçirmiş olduğum bir ameliyat geçirdi. Haliyle işten gelip direk yukarı çıkıyorum. Ziyarete gelen oluyor hizmet etmek ağırlamak için. Velhasılkelam, Eltim gündüzde orada olduğu için ben akşam işten gelip yukarı çıkınca kayınvalideme bişey oluyor. Eltim olunca farklı davranıyor. Mesela yemek yiyoruz hep birlikte eltimde var ama sadece bana milena kalk topla sofrayı diyor.
Yanlış anlaşılmasın toplarım tabi de normalde arada mesafe olan insanlarız öyle emrivaki konuşulmaz. Eltim gündüz yanında kalıyor diye akşam sadece sen iş yap mantığı ile söylüyor. Bunu bana kibarca söylese ben uçarak yaparım zaten. Bu bir örnekti. Bende eltim geldiğinden beri yüzümü asıyorum yukarıda.
Esas konu bu sebepten çok konuşmuyorum gülmüyorum diye bana çay içtiğimiz yerde "erkek çocuk doğurucaksın diye senin burnun çok büyüdü ha" dedi. Bende anlamadığımı söyledim eltimden ordan "bi yerin kalkmış yani ııhıhıhıhıhıı " diye güldü. Sinirlendim. Eşime baktım oda fiziksel olarak erkek doğuracak olanlarda burnun kız doğuracak olanlarda basenlerin büyüdüğüne inanılırmış gibi bişey söyledi ağlayacak gibi olduğumu görünce.
Bende sinirlendim ders çalışacağım diye aşağıya indim. Bu akşamdan itibaren eltim gidene kadar çıkmayı düşünmüyorum. Yüz göz olunuyor.
Siz olsanız ne yapardınız, ben çok kafama takıyorum insanlarla ilişkilerimi. Herkesin bir sınırı vardır diye düşünüyorum. Konuşmayı da pek bilmem karşılıklı tıkanıp kalıyorum.
Bu akşam da sofrayı topla derse
Ne biçim konuşuyorsun erkek annesiyim ben destuur dersin
yalan yengeç burcuyum ama gerekirse anasını ağlatırım konuşarak
ya inanmayın şu burç neyin felan filanlara
Bende yengec burcuyum anasını aglatirim aglattim da pek cok kisinin ama kaynanamin yaninda, cogu zaman, dilim bağlandıyalan yengeç burcuyum ama gerekirse anasını ağlatırım konuşarak
ya inanmayın şu burç neyin felan filanlara
Bu akşam da sofrayı topla derse
Ne biçim konuşuyorsun erkek annesiyim ben destuur dersin
Esınızın lafından sonra eltınıze donup kalkan yerım burnum mu onu mu dedın der daha acık konusmasını saglar sonra ona dalardım.Hem hamılesın hem calısıyorsun kaynanan olacak kadın utanmadan sana mı toplattırıyor sofrayı.Bence yukarı cıksanız da yemegınızı hızlıca yıyıp "sıze afıyet olsun ben cok yorgunum dınlenecegım"deyıp evınıze ının.Her zaman da cıkmayın yukarı.Nasılsa ne yaparsanız yapın ıyı gelın dıye anılmayacaksınız barı kendınızı kullandırtmayın.Bende aynı bınada tam 10.5 yıl oturdum eltım yoktu ama 3 gorumce vardı aynen sızın gıbıydım kavga edemez,cevap veremez laf bıle sokamazdım.Ama zamanla benı akıl ve ruh hastası yapmaya basladıklarını gec fark ettım bıraz dılım acıldı ama artık cok gectı.Lutfen sız oyle olmayın.Aynı bınadasınız dıye sureklı yuz goz olmak zorunda degılsınız mesafe her zaman ıyıdır.Nasılsa eltınız gıdecek kaynananıza da mesafe koyun kı yalnız kalınca anlasın hatasını.O eltınıze de dıkkat edın musaıt bır zamanda da o bır yerınızın kalkma mevzusunu acıp sen ne demek ıstedın ayıp degıl mı benım totomu ulu orta agzına alıyorsun haddıne dusmeden bana laf edıyorsun dıye bozun.Herkes haddını bılecek yoksa kalkan yer benım degıl onun kı olur....ben oyle yapardım
Elti de oradaysa siz neden yemeğe yukarı çıktınız? Evinizde yiyip sadece çaya çıkaabilirdiniz ya da yarım saat yoklamak için. Sürekli birlikte mi yiyorsunuz?
İkincisi de siz de eşiniz de çok pasif kalmışsınız. İkinizi de ezerler. Adam siz ne biçim konuşuyorsunuz diyeceğine bir de tutup alttan alıyor. Kendinizi korumayı öğrenin milletin maskarası olmayın.
Bundan sonra kaynanaya da mesafeli olurdum ben. Hamile halinizle gidiyorsunuz diye teşekkür edeceğine sizi soktuğu hale bakın. Kimseye iyilik yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?