- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Bunu bende çok merak ediyorum. Bende de çok az miktarda eğrilik var. Doktor eğrilik kalır dedi. Şu an çok dikkatimi çekmiyor eğrilik dediğimde burnun yaptırdıgında dikkatini çekecek dedi. Bende tedirgin olup ameliyattan vazgeçmiştim. Şimdi farklı bi doktorla da görüşücem bakalım o ne diyecekBugün bir doktor ile görüşmeye gittim. Burnumda eğrilik var ama çok ciddi düzeyde değil. Doktor şeklini düzeltsem bile eğrilik kalır dedi. Düzeltmeye çalışırım ama tamamen düzelmez dedi. Yüzde 10 ise yüzde 5 olur dedi. Daha önce farklı bir doktor daha söylemişti bunu. Bende kafamda o görüntü nasıl olur canlandırmadım açıkcası. Burnu eğri olup yaptıranlar sonradan burnunuz nasıl oldu?
Evet 1 ay olduSiz ameliyat oldunuz mu
Ben de öyle oldugunu düşünüyorum. Burnumun düzeltmes zor olan bi yerden eğri oldugunu söyledi. Oysaki göze batan eğrilik bile yokBende de deviasyon vardı düzeltildi siz iş bilmeyen hekimlerle görüşmüşsünüz.
Benim alerjik rinitimde olduğu için özellikle iyi bir Kbb hekimine operasyon yaptırdım eğriliğimde başarılı bir şekilde düzeltildi iyi ki o hekime ameliyat olmamışsınız.Ben de öyle oldugunu düşünüyorum. Burnumun düzeltmes zor olan bi yerden eğri oldugunu söyledi. Oysaki göze batan eğrilik bile yok
Evet bana da bazı doktorlar çok az var hafif eğrilik kalsa bile düzelir diyor bu doktor gözüne çarpar tamamen düzelmez dedi. Eğri olan burunlar zor olduğunu eğrilik kaldığını duymuştum zaten saha önce de ama görüştüğüm bazı doktorlar da hafif var çok simetrik olmasa da bundan daha düzgün olur demişti. Bu doktorda yüzde on ise yüzde 5 olur ama eğri kalır dedi ve eğriliği gözünde çok büyüttüBunu bende çok merak ediyorum. Bende de çok az miktarda eğrilik var. Doktor eğrilik kalır dedi. Şu an çok dikkatimi çekmiyor eğrilik dediğimde burnun yaptırdıgında dikkatini çekecek dedi. Bende tedirgin olup ameliyattan vazgeçmiştim. Şimdi farklı bi doktorla da görüşücem bakalım o ne diyecek
Siz ve arkadaşınız kime ameliyat oldunuz arkadaşınızın eğriliği çok fazla mıydı? Benim eğrilik normalde çok göze çarpmıyor ama fotolarda çok göze çarpıyo ama ciddi düzeyde değilÖzellikle eğrilik için ameliyat olan bir sürü kişi var ve eğriliğe özel bir sürü teknik. Görüştüğünüz doktorlar kendilerini bu alanda yetkin hissetmediklerinden mi böyle söylediler bilemiyorum. Bende eğrilik yoktu ama birlikte ameliyat olduğum diğer arkadaşımın eğriliği düzeldi tamamen.
Ozan Erol'a ameliyat olduk. Arkadaşımın burnu gözle görülür biçimde bi tarafa eğriydi, şimdi dümdüz. Çözümsüz bir şey değil yani kesinlikleSiz ve arkadaşınız kime ameliyat oldunuz arkadaşınızın eğriliği çok fazla mıydı? Benim eğrilik normalde çok göze çarpmıyor ama fotolarda çok göze çarpıyo ama ciddi düzeyde değil
Rahatsız olmazsanız özelden fotoğraf atabilir misiniz ozan erolu araştırmamıştım hiç ona da bakayımOzan Erol'a ameliyat olduk. Arkadaşımın burnu gözle görülür biçimde bi tarafa eğriydi, şimdi dümdüz. Çözümsüz bir şey değil yani kesinlikle
Merhaba benim arkadaşımda hem eğrilik hem kemerli bir görüntü vardı. Burnu sağ tarafa doğru yamuktu ve bariz belliydi. Ameliyat oldu. Ne eğrilikten eser kaldı ne yamukluktan. Dümdüz ve kalkık bir burnu oldu. 4 sene geçti muntazam bir burna sahip.Bugün bir doktor ile görüşmeye gittim. Burnumda eğrilik var ama çok ciddi düzeyde değil. Doktor şeklini düzeltsem bile eğrilik kalır dedi. Düzeltmeye çalışırım ama tamamen düzelmez dedi. Yüzde 10 ise yüzde 5 olur dedi. Daha önce farklı bir doktor daha söylemişti bunu. Bende kafamda o görüntü nasıl olur canlandırmadım açıkcası. Burnu eğri olup yaptıranlar sonradan burnunuz nasıl oldu?
Hangi doktor acaba tam doktora karar verdim demiştim doktorun yaklaşımı yüzünden yine yeni doktor belirlemek zorunda kaldımMerhaba benim arkadaşımda hem eğrilik hem kemerli bir görüntü vardı. Burnu sağ tarafa doğru yamuktu ve bariz belliydi. Ameliyat oldu. Ne eğrilikten eser kaldı ne yamukluktan. Dümdüz ve kalkık bir burnu oldu. 4 sene geçti muntazam bir burna sahip.
Ben kendi fotoğraflarımı ekliyorum ancak arkadaşım istemiyor fotoğrafının yayınlanmasınıRahatsız olmazsanız özelden fotoğraf atabilir misiniz ozan erolu araştırmamıştım hiç ona da bakayım
Çok güzel olmuş burnunuz yüzünüze çok yakışmış sanki daha önceki paylaşımlarınızda görmüştümBen kendi fotoğraflarımı ekliyorum ancak arkadaşım istemiyor fotoğrafının yayınlanmasını
Siz ne zaman ameliyat oldunuz pekiBen kendi fotoğraflarımı ekliyorum ancak arkadaşım istemiyor fotoğrafının yayınlanmasını
24 Mart'ta oldum ben teşekkür ederim :)Siz ne zaman ameliyat oldunuz peki
teşekkür ederim buyrun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?