- Konu Sahibi masumpapatya
-
- #1.561
Bambam acıkta iz kalır genelde ama Deniz Akkaya da yok gibi dimi? Emin misin açık olduğundan? Bi de burda Onur Erol'a ameliyat olan varsa link atabilir mi acaba ..müthiş bi değişim her zman söylerim bunu ..
bu kadın o kadar para döktü burnunu adam edemedi, 2 kez burnundan ameliyat olmuş ama genede çok kötü görünüyo makyajsız...
Ay bu ne YA Haticeye bakın gülmekten öldüm ya
Tövbe estağfirullah tövbe
şok şok oldum cidden mi yaaaa...bu kadına bayılıyorum ama şaşırdım dogrusu..
mine tugay
ebru şallı
sema öztürk
nehir erdoğan
Ne derseniz diyin en büyük değişim Deniz akkayada olmuş arkadaşlar??
Bilen varmı doktorunu ve acık mı kapalı mı ameliyat olmuş?
gerçekten güzel burun yapıldığı bariz belli ama yinede güzel
sema öztürkün doktoru kim?? bilen var mı kızlar?
aslında profilden gayet düzgün görünüyor ama önden baktıgımda burnumun ucunda chreyy domatesi war gibi :) olmazbölesey
herkes evrim geçirmiş kızlar biz niye geçirmeyelimmmmmm bana deli diyorlarr ama rinoplasti olucam cok yakın zamanda olmazböleşey :)
bide burnumun yüzüme uygun oldugunu söyleyen bi kitle war ne yapıcam bilmiyorummmm :2lmazböleşey
aslında profilden gayet düzgün görünüyor ama önden baktıgımda burnumun ucunda chreyy domatesi war gibi :) olmazbölesey
onur erol,yakup avsar ve nazım çerkeş arasında kaldımmm onun için fotograflarınızı görmem gerekiyor kızlar lütfen beni ekleyebilirmisinizzzz olmazböle sey
Kızlar Bade İşçil'in burnu estetik mi? Estetikse doktoru kim acaba?
Çok Güzel Hareketler Bunlarda oynayan Ayşegül Akdemir'in burnu güzel olmuş doktoru kim bilen var mı? şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?