Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

:52:Bambam acıkta iz kalır genelde ama Deniz Akkaya da yok gibi dimi? Emin misin açık olduğundan? Bi de burda Onur Erol'a ameliyat olan varsa link atabilir mi acaba ..müthiş bi değişim her zman söylerim bunu ..

cnm acikta kalan iz nerdeyse yok denecek kdr az. ilk zamanlarda belki daha belirgin olabilio ama zamanla azalior ve nerdeyse yok oluyor. zaten burnun alt tarafinda kalior. ben hem cok beyaz tenliyim ve hem de cildim hemen iz yapar en ufak yarada bile cok guzel iilesmez yani.. ona ragmen iz kalmadi gerince kendim ozellikle bakinca yerini anliorm.
Deniz Akkayanin acik teknik oldugunu dusunuyorum olsa da iz dibine girmedikce anlasilmaz hele ki makyajla hic anlasilmaz bence. Bir de Onur Erol sanirim onun burnunu Turkish Delight teknigi ile yapmis. acik oldugunu dusunuyorum bu yuzden. Yaniliyor olabilirim de tabi. Benm de ilk dusundugum doktordu ancak 2 kere on gorusme yapip vazgectim. Onur Erol a ameliyat olan cok kisi var sanirim forumda. goz at istersen diger topiklere de.

bu kadın o kadar para döktü burnunu adam edemedi, 2 kez burnundan ameliyat olmuş ama genede çok kötü görünüyo makyajsız...

ben jennifer lopezin 15 yaşındaki resmini görmüştüm onun burnunda estetik yok şuandaki haliyle aynıydı...hiçbir zaman burun güzelliğiyle öne çıkan bir kadın değildi daha ziyade latin-hispanik havası ile hatta çıkık kalçası ile çok öne çıkmıştı birara...

mine tugay
24.jpg

felixbyanahitazt6.jpg

ebru şallı
ebru_salli_ile_pilates.jpg

sema öztürk
sema_ozturk.jpg

nehir erdoğan
nehir.jpg

ikiside çok güzel

gerçekten güzel burun yapıldığı bariz belli ama yinede güzel

ben ameliyatlıyım diye bağırıyor ama yüzüne baya yakışmış. birde çok düzgün. ekranda kusurlar abartılı çıkar ya, nasıl düzgün ki ekranda bile simetrik çıkmış. simetri yalan diyen drlar peeehhh:21:

herkes evrim geçirmiş kızlar biz niye geçirmeyelimmmmmm bana deli diyorlarr ama rinoplasti olucam cok yakın zamanda olmazböleşey :)
bide burnumun yüzüme uygun oldugunu söyleyen bi kitle war ne yapıcam bilmiyorummmm :2:olmazböleşey
aslında profilden gayet düzgün görünüyor ama önden baktıgımda burnumun ucunda chreyy domatesi war gibi :) olmazbölesey:37:
onur erol,yakup avsar ve nazım çerkeş arasında kaldımmm onun için fotograflarınızı görmem gerekiyor kızlar lütfen beni ekleyebilirmisinizzzz olmazböle sey :37::37::37::37:

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese şimdiden tesekkürler arkadaslık taleplerinizi bekliyorum şekerler !! olmazböyleşey:37::37::37:
aynen öyle canımmmm hemen ekliyorummmm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes evrim geçirmiş kızlar biz niye geçirmeyelimmmmmm bana deli diyorlarr ama rinoplasti olucam cok yakın zamanda olmazböleşey :)
bide burnumun yüzüme uygun oldugunu söyleyen bi kitle war ne yapıcam bilmiyorummmm :2:olmazböleşey
aslında profilden gayet düzgün görünüyor ama önden baktıgımda burnumun ucunda chreyy domatesi war gibi :) olmazbölesey:37:
onur erol,yakup avsar ve nazım çerkeş arasında kaldımmm onun için fotograflarınızı görmem gerekiyor kızlar lütfen beni ekleyebilirmisinizzzz olmazböle sey :37::37::37::37:

yakup avsarın vimeo da önce sonra videosu var..bir de facebooktaki sayfasında paylasıyor bazı ameliyat olanlar resımlerını bı oraya da bak

Kızlar Bade İşçil'in burnu estetik mi? Estetikse doktoru kim acaba?

Çok Güzel Hareketler Bunlarda oynayan Ayşegül Akdemir'in burnu güzel olmuş doktoru kim bilen var mı? şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Back
X