Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun ucum uzun galiba.. Of bilemiyorim ki bana cok buyuk geliyor. Isin kotusu eskisinden buyik geliyor .. Bugun 36. GunumHiç merak etme burnun yarı yarıya kücülecek neredeyse... Ama burun ucun uzun ise kısalmıyor haberin olsun sadece burnun kibarlaşıp düzeliyor.
Bence bosuna panik yapiyorsun. 1. Ayimdayim diyorsun.. eskisinden buyuk diyorsun. Bence normal olan bu. Cunku aylar gectikce kuculecek burnun.. simdiden minicik gelseydi gozune 2-3 ay sonrasini dusunebiliyor musun? :) sakin ol bence.Benim epey moralim bozulmaya basliyor.. Epey buyuk burnum yandan. Yeterince kucultulmemis. Pek bir fark yok bende..bu durumda olan ve 1. Aydan sonra degisen var mi acaba arkadaslar
Kızlar 1.ayın sonundan sonda o durum düzelmeye başlıyor 2.Ayda yavaş oturuyor burun. İlk ay avatar gibi oluyor yapacak bir şey yok. Kaldı ki 6.ayda bile 2.aydakınden daha inmiş oluyor. Malesef sabır işi.
Merhaba,Benim 3.ayım bitti ama ucu çok büyük kaldı ilk aya göre fark var ama sadece ben fark edebiliyorum fotoğrafları karşılaştırdığımda
Derim için doktor ince deri demişti ameliyattan önce, ama sonrasında uç kısmının yumuşak alt dokusu çok fazlaydı bu kadar toplayabildim gibi bir şey söyledi acaba bu deri inceliği kalınlığı denilen şey bu mudur?Merhaba,
Öncelikle gecmiş olsun, burun ucu en son inen bölge maalesef bir de kalın deriniyseniz 1-1,5 yıla kadar inmeler devam edebilir
Doktorunuzun adı nedir? Merak ettim.Garip olan diğer bir şey ise herkes en az 1. Yılda tam iyileşmenin olacağını söylerken benim doktorum en fazla 3 ayda son halini aldığını söylüyor. Kafam çok karışık gerçekten
Garip olan diğer bir şey ise herkes en az 1. Yılda tam iyileşmenin olacağını söylerken benim doktorum en fazla 3 ayda son halini aldığını söylüyor. Kafam çok karışık gerçekten
Kalın deri burnunuzun üzerindeki derinin kalın olması. Alt doku yumuşaklığı ya da fazlalığı bence farklı bir durum yani daha çok büyüklükle ilgili gibi geldi. İnçe deriyseniz bu dışarıdan anlaşılan bir durum zaten. Doktorunuz da bunu rahatlıkla söyleyebilir. Bu kadar toparlayabildim demesi neye istinaden oldu? Siz büyük mü bulduğunuzu ya da memnun olmadığınızı mı söylediniz?Derim için doktor ince deri demişti ameliyattan önce, ama sonrasında uç kısmının yumuşak alt dokusu çok fazlaydı bu kadar toplayabildim gibi bir şey söyledi acaba bu deri inceliği kalınlığı denilen şey bu mudur?
Merhaba acaba sorunlarınız düzeldi mi? Burnunuz kuculdu mu?cevap verirseniz cok sevinirimBenimde tam tersi önden kötü yandan güzel duruyor..Ama yüz ifadesini etkileyen öndeki görüntün oluyor..umarım zamanda incelir.Beklemekten başka çare yok