Burnu ilk gunlerde kocaman olup 6 ay sonra kuculen varmi resm atabilirmisnz varsa

Benim epey moralim bozulmaya basliyor.. Epey buyuk burnum yandan. Yeterince kucultulmemis. Pek bir fark yok bende..bu durumda olan ve 1. Aydan sonra degisen var mi acaba arkadaslar

Benim epey moralim bozulmaya basliyor.. Epey buyuk burnum yandan. Yeterince kucultulmemis. Pek bir fark yok bende..bu durumda olan ve 1. Aydan sonra degisen var mi acaba arkadaslar
Bence bosuna panik yapiyorsun. 1. Ayimdayim diyorsun.. eskisinden buyuk diyorsun. Bence normal olan bu. Cunku aylar gectikce kuculecek burnun.. simdiden minicik gelseydi gozune 2-3 ay sonrasini dusunebiliyor musun? :) sakin ol bence.

Kızlar 1.ayın sonundan sonda o durum düzelmeye başlıyor 2.Ayda yavaş oturuyor burun. İlk ay avatar gibi oluyor yapacak bir şey yok. Kaldı ki 6.ayda bile 2.aydakınden daha inmiş oluyor. Malesef sabır işi.

Gerçekten öylemi ya ben ikinci haftadayım hep böyle sis ve burun deliklerim farklı kalacak gibi cok korkuyorum tekrar ameliyat olamaktan umarım düzelir

KIzlar ben ekim 8 de ameliyat oldum. Kocaman bir burun , geniş kanatlar, sadece kısalmış olarak görüyordum. Bu kanatlar daraltılmadı mı diye düşündüm asıl sıkıntım genişlikti çünkü.dikişleri görmesem inanmıcam:)

Şimdi ise günden güne daralıp şişlikleri iniyor. Burun deliklerim orantısız sadece ancak sağ tarafım daha şiş zaten bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Biri daha uzun biri daha yuvarlak. Hangi taraf bir diğerine benzeyecek henüz kestiremiyorum ama ikisinden biri de olur yeter ki benzesinler. İlk kontrolümde soracağım.

Biliyorum çok fazla memnun kalmayan var ama, bioderma arnica kremin morluk giderici özelliği kadar ödem alıcı özelliği de var. İki gecedir yatmadan burnuma sürüyorum ve gerçekten şişliklerimin inmesinde yardımcı oluyor. Belki de ödemlerimi atıyorum üzerine geldi ama ben faydasını ameliyat sonrası da gördüm çok fazla. Yeşil çay ve maydonoz salatasını da çok fazla tükettiğimi de eklemek isterim.

Şişlik olması çok normal. Eğer kalın bir deriye sahipseniz şişlerin inme süresi daha uzun oluyor. Doktorum böyle bilgilendirdi. Tuzlu yediğinizde, regl dönemlerinizde şişmeler bi tık artabilir. Zaman içinde ödem inecek.Ben bugün 25.günündeyim ve ilk haftaya göre şişliklerim oldukça azaldı. Burun ameliyatı gerçekten sabır işi.

Burun ucu da iniyor mupeki ben 16. Gündeyim ve kendime ayna da bakınca domuz burnu gibi delikler gözüküyor eski halinden kotu oldu.

Benim 3.ayım bitti ama ucu çok büyük kaldı ilk aya göre fark var ama sadece ben fark edebiliyorum fotoğrafları karşılaştırdığımda

Benim 3.ayım bitti ama ucu çok büyük kaldı ilk aya göre fark var ama sadece ben fark edebiliyorum fotoğrafları karşılaştırdığımda
Merhaba,

Öncelikle gecmiş olsun, burun ucu en son inen bölge maalesef bir de kalın deriniyseniz 1-1,5 yıla kadar inmeler devam edebilir

Merhaba,

Öncelikle gecmiş olsun, burun ucu en son inen bölge maalesef bir de kalın deriniyseniz 1-1,5 yıla kadar inmeler devam edebilir
Derim için doktor ince deri demişti ameliyattan önce, ama sonrasında uç kısmının yumuşak alt dokusu çok fazlaydı bu kadar toplayabildim gibi bir şey söyledi acaba bu deri inceliği kalınlığı denilen şey bu mudur?

Garip olan diğer bir şey ise herkes en az 1. Yılda tam iyileşmenin olacağını söylerken benim doktorum en fazla 3 ayda son halini aldığını söylüyor. Kafam çok karışık gerçekten

Garip olan diğer bir şey ise herkes en az 1. Yılda tam iyileşmenin olacağını söylerken benim doktorum en fazla 3 ayda son halini aldığını söylüyor. Kafam çok karışık gerçekten
Doktorunuzun adı nedir? Merak ettim.

3 ayda genel görüntü oluşuyor yani yüzde 90 şişlik iniyor kalan şişlik ki genelde burun ucunda kalıyormuş o da 1 yıla kadar geçiyormuş diye anladım ben

Derim için doktor ince deri demişti ameliyattan önce, ama sonrasında uç kısmının yumuşak alt dokusu çok fazlaydı bu kadar toplayabildim gibi bir şey söyledi acaba bu deri inceliği kalınlığı denilen şey bu mudur?
Kalın deri burnunuzun üzerindeki derinin kalın olması. Alt doku yumuşaklığı ya da fazlalığı bence farklı bir durum yani daha çok büyüklükle ilgili gibi geldi. İnçe deriyseniz bu dışarıdan anlaşılan bir durum zaten. Doktorunuz da bunu rahatlıkla söyleyebilir. Bu kadar toparlayabildim demesi neye istinaden oldu? Siz büyük mü bulduğunuzu ya da memnun olmadığınızı mı söylediniz?

20 gün içerisinde 2 kere ameliyat etti eğrilik vardı ama 2 ameliyatta da düzelmedi, evet ucu oldukça büyük kaldı bunu söyledim

Benimde tam tersi önden kötü yandan güzel duruyor..Ama yüz ifadesini etkileyen öndeki görüntün oluyor..umarım zamanda incelir.Beklemekten başka çare yok
Merhaba acaba sorunlarınız düzeldi mi? Burnunuz kuculdu mu?cevap verirseniz cok sevinirim

Kuculdu kuculdu merak etmeyin ilk baslardaki halden eser yok kuculmesine baya bi kuculuyor sislik gidince bu iyi haber ama ilk bastaki kalkiklikta gidiyor malesef

Back
X