burnu önden yamuk olup da ameliyat olanlar burayaaa..(kaza,doğuştan..gibi nedenlerle)

qxr benim 15. günüm ve şişlikler felaket sen 1 ay olmuş olalı şişliklerde azalma oldumu?

serdar öztürk'e olmadım için rahat olabilir :) istediğin gibi olur herşey inşallah çok geçmiş olsun şimdiden

sana da geçmiş olsun. ben doktorla konuştuğumda eğriliğin olduğu tarafta daha fazla şişin olacak buna hazırlıklı ol dedi. belki seninde eski eğriliğinden kaynaklanıyordur ve şişler indikçe düzelir. umarım senin burnunda bir an önce iyileşir ve istediğin gibi olur. iyi akşamlar.

merak etme benimde öyleydi okadar şişdiki yüzüm anlatamam gözlerim 1 metre ayrık duruyodu birbirinden kaşlarımın arası alnım balon gibiydi. yani şuanda tamamen geçmesede 15. güne göre çok iyi.burnumun ucu hala şiş top gibi.

umarım sen de bian önce iyileşirsin...benimde eğrilik vardı sadece onu düzelttirdim ama çok zor geçti bu kadar şiş normal mi böyle kalacak diye aklım gidiyo (((

benimde cok zorgeçti bünyemiz çok zayıf sanırım .için rahat olsun seni anlıyorum ben aynada kendimi tanıyomuyodum okadar şişti yüzüm burnum bide çok morarmıştım ben .ama iniyo yavaş yavaş üzülme sıkma canını.

önden nasıl duruyor peki .benim ki hala yamuk gibi şişlerden mi bilmiyorum sağ tarafım daha yukada gibi .yandanda kemiğimde hafifi bi çıkıntı var yarın kontrolüm var doktorumun başının etini yi yicem

önden nasıl duruyor peki .benim ki hala yamuk gibi şişlerden mi bilmiyorum sağ tarafım daha yukada gibi .yandanda kemiğimde hafifi bi çıkıntı var yarın kontrolüm var doktorumun başının etini yi yicem

önden patates gibi duruyo valla.aynen benimde sağ tarafım yukarda.ve aynı şekilde kemikte hafif bir çıkıntı var.deviasyon dışında hiçbir sorunum yoktu.büyük değildi ve kalkıktı.şuanda burnumun şekli tamamen değişti ve ben her geçen gün ümitsizliğe kalpılıyorum.ne yapacam bilmiyorum (((

Arkadaşlar benim burnum eskiden sağa doğru eğriydi şimdi ise sağ taraf daha yukarıda duruyor doktorumu aradım ameliyatta tek taraftan çalıştığımız için olabilir daha çok erken ödemlerin geçmesi 3 ayı bulur dedi...Bide sizi güldürüyüm biraz bu akşam misafir geldi ve ben onlara hep yan oturarak baktım , profilden çok beğendiler hatta beni İkbal gürpınara benzettiler... ama önümü asla dönmedim ve hala yamuk :82:

ppty merhaba,ben de abdülkadir beyi düşünüyorum da burun ameliyatım için albümde fotoların varsa görmem mümkün mü?

samantha merhaba sen ameliyatını kime oldun?

ppty merhaba,ben de abdülkadir beyi düşünüyorum da burun ameliyatım için albümde fotoların varsa görmem mümkün mü?

fataldanger lütfen eğer gerçekten ihtiyacın var ise ameliyat ol.çevrendeki insanlar ihtiyacın olmadığını söylüyorsa onları dinle benim gibi çok fazla ihtiyacın olmadığı halde yaptırısan sonuçtan memnun kalmayabilirsin.belki zamana ihtiyacım var ama bu süreç çok yıpratıcı.lütfen çok iyi düşün.fiziksel açıdan sadece 2 gün sıkıntın oluyor bu bir gerçek ama psikolojik travması çok daha uzun sürüyor.asıl sıkıntılı süreç alçılar çıktıktan sonra başlıyor.ancak gerçekten burnundaki sorun fazlaysa kesinlikle yaptır derim...sevgilerimle...

samantha gerçekten iyi bir noktaya değinmişsin,bu dediklerini ben de başkalarına söylüyorum.çünkü ben burnumdan iki kez ameliyat geçirmiş biri olarak bu durumları emin ol çok iyi anlıyorumKeşke olmasaydı oldu bir kere üst üste iki başarısız ameliyat sonucu ruhsal olarak çöktüm,derslerden kaldım,ameliyat benim neyimeydi diye pişman oldum.ama şimdi sadece yamukluk düzeltilsin yeter diyorum.daraltma inceltme tarzında şeyler istemiyorum.ama gerçekten çok teşekkür ederim ,keşke bu sözleri ameliyat olmadan önce başkaları bana deseydi samantha

ikinci ameliyat daha büyük bi darbe oldu bana.hem ameliyat sonucu nazal valve yetmezliği oluştu nefes almamı engelleyen,hem de yamuk yamuk bişey oldu burun direğim çok zor günler yaşadım anlatılmaz...yani nefes için zaten ameliyat geçiricem öyle veya böyle

ppty teşekkür ederim arkadaş olarak eklediğin için beni fotolarını gördüm ve gerçekten bir kez daha abdülkadir beyin tarzının aradığıma yakın olduğunu anladım.burnun çok doğal ve güzel ..geçmiş olsun ve güzel güle kullan..yalnız önden net bir resmin olmadığı için anlayamadım deviasyon tamamen düzeldi mi düzelmedi mi...bir de nefes alabiliyormusun rahatlıkla?

çok üzüldüm canım.İnşaallah dileklerin gerçekleşir.

niday ve qxr burunlarınız ne alemde?benim sanki şişler azcık azaldı gibi ama sağ tarafa kayma var sanırım burun ucunda özellikle.ayrıca sağ yanda kemik çıkıntısı oluştu önceden yoktu.artık üzüle üzüle öyle bi hale geldim ki kafam saman gibi oldu.depresyona hiç girmedim hayatım boyunca ama ilkkez bu ameliyat sayesinde diplerdeyim.hiçbişey zevk vermiyor.işten de soğudum raporluyum zaten üstüne bütün izinlerimi alacam.bütün gün evde uyuyorum uyudukça burnum daha da şişiyo.artık ne yapacağımı bilemiyorum (( ayrıc gözlerimin altında morluk kaldı 1 ay olacak nerdeyse normalmidir bu?güzelliğimi yitirmişim gibi geliyor ( kızlar bişeyler yazın lütfennn ((

ya bizim yaşadıklarımız seninle aynı gerçekten .burnumun ucu patates gibi.soltarafımda kemik çıkıntısı var hafif zaten kırıldığı zaman olmuştu hala var ben insanları dinlemedim ameliyat oldum herkes gerek olmadığını söylüyodu.hala gülemiyorum 2 ay olcak .doktor çıkıntı gidicek falan diyo ama ben sanmıyorum eski çıkıntının olduğu yer gitseydi giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…