isaura özelden msj atamıyorumben ankarada oldum .senin aklında bi doktor varmı? sanırım biraz şans çünkü bi doktorun yaptığı bi burnu beğeniyosun diğerini beğenmiyosun .emre ilhandan çoğu kişi memnun okuduğum yorumlara göre eğer istanbuldaysan bi görüş bence .
serdar öztürk'e olmadım için rahat olabilir :) istediğin gibi olur herşey inşallah çok geçmiş olsun şimdiden
önden nasıl duruyor peki .benim ki hala yamuk gibi şişlerden mi bilmiyorum sağ tarafım daha yukada gibi .yandanda kemiğimde hafifi bi çıkıntı varyarın kontrolüm var doktorumun başının etini yi yicem
merhaba canımmm:) işte bnen ben ben buradayımmm :)
ilk olarak kçkkken arkadaş burnuma taş attı brnm ufak bi kırıldı :) sonra ben gece ateşlendim vc ye giderken düştüm kapının kenarnındaki pervaza burun attım orda bi şişti morardı sanırım kırıldı ve son olarakda ben kickboksçuyum yaptığım spor itibariyle yumruk yemekten burnum sola doğru yamuldu içerde kırıkta var tab.. fotolarımıda paylaştım görebilirsinn.. ben brnum büyük old için değil kırım ve önden yamuk oldu için ameliyat oldum ayrıca nefeste var tabi :)
doktorum abdulkadir göksel :) istanbul cadde bostanda.. senin fotolarını da merak ettim eklediysen bakabilir mymm??
önden patates gibi duruyo valla.aynen benimde sağ tarafım yukarda.ve aynı şekilde kemikte hafif bir çıkıntı var.deviasyon dışında hiçbir sorunum yoktu.büyük değildi ve kalkıktı.şuanda burnumun şekli tamamen değişti ve ben her geçen gün ümitsizliğe kalpılıyorum.ne yapacam bilmiyorum(((
samantha merhaba sen ameliyatını kime oldun?
ppty merhaba,ben de abdülkadir beyi düşünüyorum da burun ameliyatım için albümde fotoların varsa görmem mümkün mü?
fataldanger lütfen eğer gerçekten ihtiyacın var ise ameliyat ol.çevrendeki insanlar ihtiyacın olmadığını söylüyorsa onları dinle benim gibi çok fazla ihtiyacın olmadığı halde yaptırısan sonuçtan memnun kalmayabilirsin.belki zamana ihtiyacım var ama bu süreç çok yıpratıcı.lütfen çok iyi düşün.fiziksel açıdan sadece 2 gün sıkıntın oluyor bu bir gerçek ama psikolojik travması çok daha uzun sürüyor.asıl sıkıntılı süreç alçılar çıktıktan sonra başlıyor.ancak gerçekten burnundaki sorun fazlaysa kesinlikle yaptır derim...sevgilerimle...
merhaba ...şu 2 ay geçsin kime olduğumu söylerim.kendisi oldukça başarılı bir doktor.şu ödemler bitsin normale döneyim yazarım şuanda kötü reklam olur zira çok mızmızlandım(((
merhaba canımmm:) işte bnen ben ben buradayımmm :)
ilk olarak kçkkken arkadaş burnuma taş attı brnm ufak bi kırıldı :) sonra ben gece ateşlendim vc ye giderken düştüm kapının kenarnındaki pervaza burun attım orda bi şişti morardı sanırım kırıldı ve son olarakda ben kickboksçuyum yaptığım spor itibariyle yumruk yemekten burnum sola doğru yamuldu içerde kırıkta var tab.. fotolarımıda paylaştım görebilirsinn.. ben brnum büyük old için değil kırım ve önden yamuk oldu için ameliyat oldum ayrıca nefeste var tabi :)
doktorum abdulkadir göksel :) istanbul cadde bostanda.. senin fotolarını da merak ettim eklediysen bakabilir mymm??
ikinci ameliyat daha büyük bi darbe oldu bana.hem ameliyat sonucu nazal valve yetmezliği oluştu nefes almamı engelleyen,hem de yamuk yamuk bişey oldu burun direğim çok zor günler yaşadım anlatılmaz...yani nefes için zaten ameliyat geçiricem öyle veya böyle
çok üzüldüm canım.İnşaallah dileklerin gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?