samantha nasıl oldun merak ettim moralin nasıl ? kendini çok fazla üzme
benimde gözaltlarım mor kaldı ya krem kullansam işe yararmı acaba.allahım nerden ameliyat oldum yaaaa offf offf.seni çok iyi anlıyorum benim burnum alçı çıktığında berbat görünüyodu.bide yüzüm gözüm okadar şiştki aynaya baktığımda allahım bana ne olmuş dedim .ki benim burnumda kemer falan yoktu burnumun ucuda güzeldi .içerden kırıktan dolayı yamuktu bide işte çok küçük bi çıkıntı vardı soltarafımda bunlar için ameliyat oldum çıkıntı duruyo bi nefes almam düzeldi okadar
merhaba canımmm:) işte bnen ben ben buradayımmm :)
ilk olarak kçkkken arkadaş burnuma taş attı brnm ufak bi kırıldı :) sonra ben gece ateşlendim vc ye giderken düştüm kapının kenarnındaki pervaza burun attım orda bi şişti morardı sanırım kırıldı ve son olarakda ben kickboksçuyum yaptığım spor itibariyle yumruk yemekten burnum sola doğru yamuldu içerde kırıkta var tab.. fotolarımıda paylaştım görebilirsinn.. ben brnum büyük old için değil kırım ve önden yamuk oldu için ameliyat oldum ayrıca nefeste var tabi :)
doktorum abdulkadir göksel :) istanbul cadde bostanda.. senin fotolarını da merak ettim eklediysen bakabilir mymm??
benimde kıkırdak eğriliği mi ne varmış önden hafif sola doğru burnum kbb ci yaptırmam gerektiğini yoksa ileride daha çok sola kayabileceğini söyledi burun içi etleri aldırdım fakat onu yaptırmadım estetik olmayı düşünüyorum dediğimde şimdi ben yaparsam diğer dr zorlanır estetikte ikisini bir ona yaptırırsın demişti ama bn hala kime estetik yaptırcağımı bilmiyorum acayip zor bir karar yaptırcağınız şey yüzünüzde ve kötü olma riski çok yüksek çok tedirginim=(
ameliyatın ilk aylarında yamukluğu olup da sonradan düzelen var mı?
ödem diyor doktor. bastırma hareketini yapıyorum ama çok umutsuzum
valla benim düzelmedi ama düzelenler gördüm.bu arada sen kime olmuştun bahar?ben senin ameliyat fotoğrafını gördüm diye hatırlıyorum yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum
kızlar çocukken geçirdiğim bir kaza nedeniyle şu anda benim de böyle bir sorunum var..halbuki burnum gayet küçük kemersiz ama yamuk.. fakat burda bu durumda olup da ameliyat olanlara pek rastlamadım genelde büyük burunları küçültmek ya da kemer gibi nedenlerle olanlar var.. yamuk burnunuzu düzelttiyseniz paylaşır mısınız? doktorunuz kim,memnun musunuz, o yamukluk tam olarak giderildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?