Burnum, ameliyat ve önerileriniz.

Kızlar kusurabakmayın yapamamışım telefondan girdiğim için :)
buyrun. İlki önden görünüş bi sıkıntı yok biraz büyük olması dışında.
Eki Görüntüle 897366

Buda yandan. Kemer yamukluk falan yok ama acaip bi burun ucu düşüklüğü var. Ve cidden rahatsız ediyo beni. Bence çene ve dudak yapımıda çirkin gösteriyo yan profılden.
Eki Görüntüle 897368

yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrr:16:
Bendede aynı sorun var yan profilden fotoğraf çektiremiyorum dediğin gibi ağız yapısınıda kötü gösteriyo :(

Bende izmirde bora karaali ve Yigit tiftikciogluna muayne oldum.soyledginz doktorların fiyatlarni ogrenebilirmiyim

Bendede aynı sorun var yan profilden fotoğraf çektiremiyorum dediğin gibi ağız yapısınıda kötü gösteriyo :(

Aynen bıktım artik. Tabikide yuz yapısınıda etkiliyor sorunlu bir burun. Nolurdu fındık gibi burunlarimiz olaydi yahu :) da doktor kararsizligim var. :((

Benim burnumda da kemer var. Yandan fotoğraf çektiremiyorum. Çok düşünüyorum ameliyat olsam mı? imkanım olsa, sonrasında her şey de yolunda gitse, şahane bir burna da kavuşsam acaba doğru mu bu diye düşünürüm yine de. Bence bunun bir sonu yok bugün burnumuzu beğenmeyiz ameliyat oluruz yarın bir tarafımız sarkar onu beğenmeyiz sonra kırışıklık başlar onu beğenmeyiz bir gün Allah korusun herhangi bir sakatlık olur tamamen kendimizden soğuruz.. Bence en önemli şey kendinle barışık yaşamayı öğrenmek ve en güzel kadın kusurlarıyla barışık hala içten, kendinden emin duruşunu kaybetmeyen kadındır.. İşte bunları düşündükçe ameliyat fikrinden soğuyorum, ameliyat kolay olan yol çünkü, asıl zorluk kendini her koşulda beğenmeyi öğrenebilmek

kizlarrrrr sonunda aldim randevuyu.Ekol kbbde Bora Karaaliye,cumartesi 4te. Insallah iyi gecerse görüşme direk en yakın tarihte bir an önce olucam ameliyat.kafaya koydum.moral cok onemli bence. An ve an bilgileri paylasirim sizle. ((:

çok heyecanlı bekleyiş :)
benim de pazrtsi günü ufuk bilkay la randevum var.
salı günü de ameliyatımmmmmmm

Aynen canım aynı duyguları paylaşıyoruz desene.hadi hayirlisi olsun hakkimizda insalllahhhh:)))

kizlarrr suan kan verdim.dha dogrusu bora beyle gorusmeden yeni çıktım. Arabadayim. Ve sicagi sicagina bilgilrri paylasiyorum.iyiki Bora Beye randevu almışım. O kadar ilgili o kadar guleryuzluki. Herseyi ilgiyle anlatiyo ve bütün sorulara içtenlikle cevap veriyor. Burnumda estetik harici sol burun kanadinda kocaman bir et, sagdada kemik ve kikirdak kapamis. Agizdan nefes almamin sebbide buydu zaten.7subatta ameliyat gunum.ftografta cekip duzelttik beraber istedigim dogrultuda.yani hersey fevkalade gecti.moral depoladim

Back
X