Burnum, ameliyat ve önerileriniz.

Evet canlar arabadayiz babama mal mal bakarken buraya yazmadigimi farkettim.gidiyorum ben hastaneye. 1 saat sonra bora beyin ellerinde olurum sanirim. Hepiniz sans dileyinn (:

sanırım suan amelıyathanedesın.bol bol dua ettim canım...gelismeleri beklıyoruuuuzz :)

haa bu arada öncekı yorumlarını yenı okudum antıdepresan olayı kafama takıldı bora bey mı önerdı bırakmanızı.çnkü bende kullanıyorum.bırakmak hıc ısteıyorum anksıyete var.amelıyat ustu atak tutar valla vazgecerım :D bir de amelıyattan kaç gün sonra başlayabiliyorsun antidepresana.çok soru sordum bebişim kbkma :)

sanırım suan amelıyathanedesın.bol bol dua ettim canım...gelismeleri beklıyoruuuuzz :)

Canim dualarin icin tesekkur ederim (: gelismeleri birazdan ayrıntılı yazicam. Sorularin icinde ameliyattan 3 gun once ilac icmedim kan sulandirici. Ben evhamliyim antidepresanda icmiyim dedim ama bi doktoruna sor canım (:

Evet kızlarrr suan şası gormeme ragmen (gözler aşırı sis) sizleri bilgilendireym dedim. Girdim ameliyata herkes doktorlardn hemsirelere kdr hepsi guleryuzluydu. Her kapidan gecerken guluolardi bende gulerek girdm.anestezi doktorumda iyiydi yanindayim merak etme dedi damardan ilaciverdi iki saniye yanma hissrttim snra hatrlamiom direk gitmiştim. Gelelim uyanmaya zor uyanmisim o ayri. Korkutmak gbi olmsn agadigimi hatrlyrm. Basim feli agriodu kesip atin demisim basimi. Bide ellermi tutmuslar hemsireler anneler burnumdaki bandaja yonelmisim hep (:

Son düzenleme:
1 saatte tam olarak kendime gelebldm ama. Aynaya baktim ucu hafif gozukuodu mtluluk tabi paha bicilemez en zor kismi gecti diye. Dusunun suan yazabildigime gore korkulcak bisey yok. Kanamam biraz fazla. 10dakkada bir degisio tampon bu kisiden kisiye gore değişir heralde. Basim agriooo bitek ondan muzdarbm.ve tabi sağ gozum simsiyah sipsisim o ayri. Sanirim sagda daha cok islem olmus.resimde cektim ama ekleyemiyorum telefondan. Kizlar ne dertler var cidden cekilmicek dert degil allaha sukur deger bence.

Yanimdaki abla kaldigm odada yani kapali rinoplasti olmasina ragmen sisti baya. Ve kan kustu anesteziden sonra.ama ben kusmadim zerre kadarda midem bulanmadi.reaksiyonlar değişik. Onda ole olmus bendede olur diye korkutmayn kendinizi. Yazamazsam 1 gun yorumlariniz icin cok tesekkurler

Yanimdaki abla kaldigm odada yani kapali rinoplasti olmasina ragmen sisti baya. Ve kan kustu anesteziden sonra.ama ben kusmadim zerre kadarda midem bulanmadi.reaksiyonlar değişik. Onda ole olmus bendede olur diye korkutmayn kendinizi. Yazamazsam 1 gun yorumlariniz icin cok tesekkurler

canim gecmis olsun bak en zor kismi bitti bileeee.simdi sadece zaman laziiim.cok heycnli surec seni bkliyoor :)

canim gecmis olsun bak en zor kismi bitti bileeee.simdi sadece zaman laziiim.cok heycnli surec seni bkliyoor :)

Sagoll tatlim benim darisi senin basina. BORA BEY mukemmel bi doktor ya doktorumu cok seviyorum aksamda ilgilendi hep sabahda ilgilendi. Oyy. Kanamam olmasa mukemmelim cokda morarmadim indi hemen. Doktor kayisi cekirdegi yagi verdi. Dha sisip morarirmym blmymda inmeye başladı (:

Sagoll tatlim benim darisi senin basina. BORA BEY mukemmel bi doktor ya doktorumu cok seviyorum aksamda ilgilendi hep sabahda ilgilendi. Oyy. Kanamam olmasa mukemmelim cokda morarmadim indi hemen. Doktor kayisi cekirdegi yagi verdi. Dha sisip morarirmym blmymda inmeye başladı (:

Maşallah kuzum benim de arada burnum açılıyo nefes alıyorum çok mutluyum :)

Maşallah kuzum benim de arada burnum açılıyo nefes alıyorum çok mutluyum :)

ohh cok sevındım bıtanem. darısı başıma (: ya kuzum benım suan ıcı gozkmuo okyanus suyundan sıktım ama yinede bişey olmaz demi nasıl temizlicem ben bu pıhtılarıı:51::14::14::14:

ohh cok sevındım bıtanem. darısı başıma (: ya kuzum benım suan ıcı gozkmuo okyanus suyundan sıktım ama yinede bişey olmaz demi nasıl temizlicem ben bu pıhtılarıı:51::14::14::14:

Kulak çubuğuna spreyi sıkıyorum yavaş yavaş temizliyorum ben ama çok derini değil ucunu benim kabuk bağlayan yerleri var orlarında badem yağıyorlar temizlicem artık :(

Kulak çubuğuna spreyi sıkıyorum yavaş yavaş temizliyorum ben ama çok derini değil ucunu benim kabuk bağlayan yerleri var orlarında badem yağıyorlar temizlicem artık :(

Anladim bebegim of ya su kanamam dursa bende güzelce temizlicemde yok yani. Insallah yarina durur :/ yalnz dudaklarma indi sislkler aysun kayaci gbym valla dudaklara bayildim

Bugnnnn alcim dikslerm tampon ckarilioooo. Az buçuk tirsmiyo degilim ((: da en buyuk korkum açıldığı an kaşıntidan burnuma saldirmam hahaha

Back
X