Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canlar arabadayiz babama mal mal bakarken buraya yazmadigimi farkettim.gidiyorum ben hastaneye. 1 saat sonra bora beyin ellerinde olurum sanirim. Hepiniz sans dileyinn![]()
Canım şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcın olsun :)
Bebegim aynen 5dakikani ayirip dua et valla cok cok sagolll amin hepimizin yardimcisi olsunCanım şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcın olsun :)
sanırım suan amelıyathanedesın.bol bol dua ettim canım...gelismeleri beklıyoruuuuzz :)
Yanimdaki abla kaldigm odada yani kapali rinoplasti olmasina ragmen sisti baya. Ve kan kustu anesteziden sonra.ama ben kusmadim zerre kadarda midem bulanmadi.reaksiyonlar değişik. Onda ole olmus bendede olur diye korkutmayn kendinizi. Yazamazsam 1 gun yorumlariniz icin cok tesekkurler
canim gecmis olsun bak en zor kismi bitti bileeee.simdi sadece zaman laziiim.cok heycnli surec seni bkliyoor :)
Sagoll tatlim benim darisi senin basina. BORA BEY mukemmel bi doktor ya doktorumu cok seviyorum aksamda ilgilendi hep sabahda ilgilendi. Oyy. Kanamam olmasa mukemmelim cokda morarmadim indi hemen. Doktor kayisi cekirdegi yagi verdi. Dha sisip morarirmym blmymda inmeye başladı![]()
Maşallah kuzum benim de arada burnum açılıyo nefes alıyorum çok mutluyum :)
ohh cok sevındım bıtanem. darısı başımaya kuzum benım suan ıcı gozkmuo okyanus suyundan sıktım ama yinede bişey olmaz demi nasıl temizlicem ben bu pıhtılarıı
![]()
Kulak çubuğuna spreyi sıkıyorum yavaş yavaş temizliyorum ben ama çok derini değil ucunu benim kabuk bağlayan yerleri var orlarında badem yağıyorlar temizlicem artık![]()
Bugnnnn alcim dikslerm tampon ckarilioooo. Az buçuk tirsmiyo degilim (da en buyuk korkum açıldığı an kaşıntidan burnuma saldirmam hahaha