Burnum berbat durumda :(

Merhaba canm bende ekimde ameliyat olacagim lutfen fikir acisindan herkes doktorunu paylassin birbirine destek olsun sonuç olarak hepimizin istedigi guzel bir burun dimi ama

kızlar merhaba. yeni konu açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama eski konulara baktım doğru düzgün bir cevap bulamadım. 1 ay önce ameliyat oldum. Sağ ve sol profillerim inanılmaz farklı, önden de burun alt kısmına doğru inanılmaz geniş duruyo. Burun ucum sağ tarafa doğru yönelmiş şekilde. Ve sağ burun kanadımda kat izi gibi bi çöküklük var. Sağ kanat daha aşağıda sol daha yukarıda. Sağ profilim berbat bi durumda. Onu geçtim kemikte de sol tarafta çıkıntılar elime geliyor. Bu sorunlarım günden güne daha bariz olmaya başladı azalmak yerine. Doktorum 3 aydan önce çağırmadı zaten o yüzden gitmiyorum. Napcam bilmiyorum, tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum, cildim de mahvoldu zaten off! yok mu bu tarz bi durum yaşamış kimse :KK43::KK43:

doktorunuz kimdi acaba?

Canim benim üzülme sen bence bur dr a emre ilhan ilen görüs emin ol ki sikintidan kurtaracak seni sayfamdaki resimlere bak ben revizion oldum.emre beyde ve cok cok memunum ;)) öpüyorum sorularin varsa seve seve cevaplarim öptum seni

Back
X