Burnum berbat durumda :(

kızlar merhaba. yeni konu açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama eski konulara baktım doğru düzgün bir cevap bulamadım. 1 ay önce ameliyat oldum. Sağ ve sol profillerim inanılmaz farklı, önden de burun alt kısmına doğru inanılmaz geniş duruyo. Burun ucum sağ tarafa doğru yönelmiş şekilde. Ve sağ burun kanadımda kat izi gibi bi çöküklük var. Sağ kanat daha aşağıda sol daha yukarıda. Sağ profilim berbat bi durumda. Onu geçtim kemikte de sol tarafta çıkıntılar elime geliyor. Bu sorunlarım günden güne daha bariz olmaya başladı azalmak yerine. Doktorum 3 aydan önce çağırmadı zaten o yüzden gitmiyorum. Napcam bilmiyorum, tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum, cildim de mahvoldu zaten off! yok mu bu tarz bi durum yaşamış kimse :43::43:

canım ben izmrde ameliyat oldm yeni üyeyim mesaj atamıyom özelden dr un kimdi bana yazar mısın merak ettm benim de ameliyatımın üçüncü günü de acayip büyük gelio burnum bana :(

Öncelikle merhaba canım en son iletinin üstünden geçmiş bayağı daha önce yazmıştım yine sana bende muzdariptim biliyosun bu burun konusunda asimetri oluşmuştu istediğim gibi deildi çok büyüktü falan ameliyat sonrası şuan 5. ayıma girdim ve hala şiş gibi yani anlamıyorum ne zaman düzelecek :(senin şuan durumun nasıl demişsin eskisi gibi duruyor falan diye ama olsun yaa en azından şikayet ettiğin birçok olumsuzluk düzelmiş çok sevindim senin adına hakkaten dedikleri gibi uzun bir süreç ve sabır istiyor inş şuan daha iyisindir. Benim burnumun ucuda düşük duruyor şuan artık şişliklerle yaşamaya alıştım açıkçası birgün öyle birgün böyle zaten burnum ama bu ucu hep böylemi kalacak acaba diye endişeleniyorum şişlikten diye ummak istiyorum ama :/ Neyse merak ettiğim senin ucunda bir düzelme oldumu bu son mesajından sonra, cevap verirsem çok sevinirim geçmiş olsun canm ayrıca milletin ağzına laf verdim falan demişsin amann bırak benimde etrafımda konuşup duruyolar habire eskisi gibi duruyo yok ne gerek vardı ne diye ameliyat oldun falan insanlar bayılıyolar bilip bilmeden yorum yapmaya senin keyfin yerindeyse bırak konuşsunlar sen sıkma canın umarım herşey yolundadır ;)

Iyiydim alisiyordum derken bugun arkadasim eski bi fotografimi atti ameliyattan 3 ay kadar oncesinden. Burun ucumu gorunce inanir misin oturup agladim. Ne hale gelmis burnumun ucu ya. Zorla ecis bucus koyulmus gibi. Delikler biri uzun biri kisa biri karsidan forunuyor biri gorunmuyor. Ucu hala bir tarafa donuk burnumun. Berbat hissediyorum.

canım ben izmrde ameliyat oldm yeni üyeyim mesaj atamıyom özelden dr un kimdi bana yazar mısın merak ettm benim de ameliyatımın üçüncü günü de acayip büyük gelio burnum bana :(

izmirde hangi doktora ve ne kadara oldunuz bende burun amelyati olucam yorumlari okudukca korkuyorum ilk zamanlar odem cok oldugu icin buyuk duruyordur gecmis olsun

evdekiler de aynen git görüş diyolar mutsuzluğumu gördükçe. bilmiyorum nedenini 3 ay sosnra görüşürüz dedi. herhalde çok duydu bu tarz şikayetleri şişlikler yeniyken 3 ayda biraz oturunca yorum yapmayı düşünüyo. anlamadım ki ben de.

doktorunuzu ozelden msj atarmisiniz izmirde yakinda amelyat olucam

Benim alcidayken asiri buyuktu ilk hafta. Ondan korkma geciyor. Alci cikacak saniyordum buyuklukten. Simdi alakasi yok.

Kizlar 7 ayi atlatmis olarak surecin basindakolere sunu soyleyebilirim. Burun alcidan duzgun cikmissa duzgun oluyor. Yamukluk varsa da tamamen duzelmesi ummak hata oluyor. Ya sislikler indikce barizlesiyor ya da daha az belirgin oluyor. Ama o yamukluk orda kaliyor ne yazik ki. Onun disinda burun ucum top gibi gececek mi hep sis mi olucak gibi tum sorularin cevabiysa evet hepsi geciyor.
Daha ameliyat olmamislara ise diyecegim tek sey doktorun basini dogal olsun anlasilmasin diye kemirmeyin benim gibi. Bu ameliyat bir kez olsun tam olsun. Yoksa kisiyi tatmin etmiyor.

canım inşallah tüm sıkıntılarını atlatırsın benim sana bir sorum var .ben hiç gülemiyorum üst dişlerim hiç gözükmüyor üst dadığımda acayip birşey var gülemiyorum gülmeye çalışsam bile üst dudağım maymunun poposu gibi oluyor bu kalıcımı ?

ve burnum çok hafif sola doğru yamuk masaj verdi ama hiç yapmıyorum günde 1 dakka yapıp bırakıyorum

bugün 62.inci günüm

herşey gönlünce olsun canım

Gecmis olsun. Son halinin fotorafi varmi? Bende Isvecte ameliyat oldum. Alci ciktiginda burnumun ustunde sert bir kemik cikintisi vardi. Doktorum bana sislik dedi. Gecer dedi. Gecmedi. Bir daha ameliyat oldum ve alci alindinda kemigin yarisi daha duruyordu. Simdi Turkiyede ameliyat olmayi dusunuyorum. Henuz karar vermedim ama Emre Ilhan vs Muhammed Dilber dusunuyorum.

:72:

canım inşallah tüm sıkıntılarını atlatırsın benim sana bir sorum var .ben hiç gülemiyorum üst dişlerim hiç gözükmüyor üst dadığımda acayip birşey var gülemiyorum gülmeye çalışsam bile üst dudağım maymunun poposu gibi oluyor bu kalıcımı ?

ve burnum çok hafif sola doğru yamuk masaj verdi ama hiç yapmıyorum günde 1 dakka yapıp bırakıyorum

bugün 62.inci günüm

herşey gönlünce olsun canım

Hayir benim 3 ayda gulusum ancak duzeldi. Merak etme. Sola dogru yamukluk bir tarafin daha fazla sis olmasindan olabilir. Benimki hala gecmedi ama maalesef.

Gecmis olsun. Son halinin fotorafi varmi? Bende Isvecte ameliyat oldum. Alci ciktiginda burnumun ustunde sert bir kemik cikintisi vardi. Doktorum bana sislik dedi. Gecer dedi. Gecmedi. Bir daha ameliyat oldum ve alci alindinda kemigin yarisi daha duruyordu. Simdi Turkiyede ameliyat olmayi dusunuyorum. Henuz karar vermedim ama Emre Ilhan vs Muhammed Dilber dusunuyorum.

:72:
Fotograf var da iste ameliyattan sonraki burnumu hic ekleyesim gelmiyor. Moralim cok bozuluyor.
Ben aynibdoktoruma rotus olayini sorucam burun ucuna sikdi kontrolde. Ya da baris cakir dusunuyorum.

Kizlar 7 ayi atlatmis olarak surecin basindakolere sunu soyleyebilirim. Burun alcidan duzgun cikmissa duzgun oluyor. Yamukluk varsa da tamamen duzelmesi ummak hata oluyor. Ya sislikler indikce barizlesiyor ya da daha az belirgin oluyor. Ama o yamukluk orda kaliyor ne yazik ki. Onun disinda burun ucum top gibi gececek mi hep sis mi olucak gibi tum sorularin cevabiysa evet hepsi geciyor.
Daha ameliyat olmamislara ise diyecegim tek sey doktorun basini dogal olsun anlasilmasin diye kemirmeyin benim gibi. Bu ameliyat bir kez olsun tam olsun. Yoksa kisiyi tatmin etmiyor.

doktorun kim canım ben de izmirde olcam özelden falan atabiliyomusn yoksa esracavdar @ mynet.cm burdan yzarmısın

Ahaha evet 6. Ay gorusmemi yaptim doktorumla icim rahatlar diye. Noldu peki kendi kendime kizdim geldim.
Giren herkes yarim saatten uzun kaliyor bense 5 dk.
Guzelce girdim burnuma bakti. Nasilsa gorur diye kikirdagi soylemedim. Bakti 3 4 kez birseyin yanlos oldugunu anlamis gibi bi birine bi birine bakti aletle. Sonra baktim ki bir sey soylemiyor bakin dedim iceride bi parca var beyaz. Digerinde yok. Hani dedi gormuyorum ben. Kaldirdim burun ucumu gosterdim sonunda hi o mu ya o kikirdagin dedi. Nesi rahatsiz etti ki? Nasil ya dedim kikirdak digerinde yok kikirdagin orda durmasi anormal degil mi? E neden rahatsiz oldun bundan dedi. Eh dedim moralim bozuldu epey. Peki diyip kalktim. Burnumun ust kisminda bi nokta var orayi gosterdi bastir oraya dedi. Zaten kemer cikacak gibi oradan ya hadi hayirlisi. Tamam dedim. Onu tkamiyorum bile on görüntü yuzunden. Ucu boyle mi kalacak benim burnumun dedim. Nesi var dedi yamuk iste bakin dedim. Hemen eski fotograflarimi acti bak bu kikirdagin yetmemis iste ondan diyor. Halbuki o kikirdak olmasi gereken yerde degil burnun boslugunda duruyor demedim ukalalik olmasin diye. Ona da peki dedim. Cok guzel saclarin cok guzel yuzun burnun cok dogal durmus bilmem ne cocuk oyalar gibi bi ton iltifat. Oraya bastir gelirsin bikac aya bakalim dedi ciktim.
Acayip moralim bozuldu. Bisey de diyemedim kendime kizdim. O kadar takma nolacak ondan diyor. Ben boyle seyleri takmayacak olsam bu kadar maddi manevi zahmete katlanip bu ise girer miydim takarim tabi ki. Neden duzelmesii icin bi oneri yerine kabullenmemi soyluyorsunuz diyemedim. Oturdu yani icime.
Oyle. Napayim kizlar boyle mi kalsin bu doktoru ikna mi edeyim. En bastan bu ise mi giriseyim. Cok karisti kafam. OF!

Ahaha evet 6. Ay gorusmemi yaptim doktorumla icim rahatlar diye. Noldu peki kendi kendime kizdim geldim.
Guzelce girdim burnuma bakti. Nasilsa gorur diye kikirdagi soylemedim. Bakti 3 4 kez birseyin yanlos oldugunu anlamis gibi bi birine bi birine bakti aletle. Sonra baktim ki bir sey soylemiyor bakin dedim iceride bi parca var beyaz. Digerinde yok. Hani dedi gormuyorum ben. Kaldirdim burun ucumu gosterdim sonunda hi o mu ya o kikirdagin dedi. Nesi rahatsiz etti ki? Nasil ya dedim kikirdak digerinde yok kikirdagin orda durmasi anormal degil mi? E neden rahatsiz oldun bundan dedi. Eh dedim moralim bozuldu epey. Peki diyip kalktim. Burnumun ust kisminda bi nokta var orayi gosterdi bastir oraya dedi. Zaten kemer cikacak gibi oradan ya hadi hayirlisi. Tamam dedim. Onu tkamiyorum bile on görüntü yuzunden. Ucu boyle mi kalacak benim burnumun dedim. Nesi var dedi yamuk iste bakin dedim. Hemen eski fotograflarimi acti bak bu kikirdagin yetmemis iste ondan diyor. Halbuki o kikirdak olmasi gereken yerde degil burnun boslugunda duruyor demedim ukalalik olmasin diye. Ona da peki dedim. Cok guzel saclarin cok guzel yuzun burnun cok dogal durmus bilmem ne cocuk oyalar gibi bi ton iltifat. Oraya bastir gelirsin bikac aya bakalim dedi ciktim.
Acayip moralim bozuldu. Bisey de diyemedim kendime kizdim. O kadar takma nolacak ondan diyor. Ben boyle seyleri takmayacak olsam bu kadar maddi manevi zahmete katlanip bu ise girer miydim takarim tabi ki. Neden duzelmesii icin bi oneri yerine kabullenmemi soyluyorsunuz diyemedim. Oturdu yani icime.
Oyle. Napayim kizlar boyle mi kalsin bu doktoru ikna mi edeyim. En bastan bu ise mi giriseyim. Cok karisti kafam. OF!
canım keşke burnunun bu halini beğenmediğini söyleyip revizyon için konuşmaya başlasaydın ona fırsat vermeden.Ukalalık olmazdı bir daha gittiiğinde söyle ne düşünüyorsan sonuçta sen bu ameliyat için bisürü maddi manevi çaba harcadın.o da biraz harcasın, işi bu. yapamıyorsa yapmasın ameliyat. bir çok doktor hastanın şikayeti olunca revizyonu ücretsiz yapıyor zaten.bence memnun değilsen ısrar etmelisin en kısa zamanda hallolur sorunun umarım :)

Güzelim Doktoren kimsi merak ettim.

canım keşke burnunun bu halini beğenmediğini söyleyip revizyon için konuşmaya başlasaydın ona fırsat vermeden.Ukalalık olmazdı bir daha gittiiğinde söyle ne düşünüyorsan sonuçta sen bu ameliyat için bisürü maddi manevi çaba harcadın.o da biraz harcasın, işi bu. yapamıyorsa yapmasın ameliyat. bir çok doktor hastanın şikayeti olunca revizyonu ücretsiz yapıyor zaten.bence memnun değilsen ısrar etmelisin en kısa zamanda hallolur sorunun umarım :)

Umarim hallolur. Ama baskalarina danisicam. Cok gicik oldum o gun cunku.

Merak ettim burnunuzdaki sorun düzeldimi acaba bende aynı doktoru düşünüyorum ameliyat için ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de aynı doktora 2. Kez ameliyat oldum ağlamaktan içim çıktı şişlikler indikce yamukluk belli olmaya başladı hala yamuk hala yamuk bi burnum var çok iyi düşünün aneliyattan önce . Tek sevındığım nefes problemimi sorunsuz halletti ve ilk halınden daha düzgün bi burnum var 2 kez çektiğim eziyete değdimi Bilmiyorum.

Ben de kasim ortasi ameliyat olacagim Ankarada. Hem nefes problemim hem de kemer problemim var. Burnunun her yerine kucuk kucuk dokunacagiz dedi doktorumla görüştüm ve aklimdakileri paylastim. Ameliyat sonrasindaki duzelmelerin zamani hastanin damar, deri ve kemik yapisina bagli olarak cok degisiyormus. Kimi ilk 2 ayda iyilesirken kiminin 1 yili bulabiliyormus. Bunu ameliyati yasamadan bilemedigimiz icin vakit yaklastikca ben de cok tedirgin oluyorum pismanliklar yaşar eski halimi arar olurum diye. Bir de doktor ile olan diyalog da cok onemli sanirim hastasi ile ameliyat sonrasi ilgilenmesi. Umarim hepimizin tasvir ettigi gibi burunlara sahip oluruz.

Back
X