- Konu Sahibi bordelaise
sdfdfdfadsfasdf fsdfasdfasdfsdafasdf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of kizlar 3 ay geride kaldi ve umutlarim da. Yamukluk artikca artti. moralim acayip bozuk. Burun ucu estetigi icin dojtor arastiriyorum. artik buyuklugunu gectim en azindan yamuklugu azalsin yeter.
canım geçmiş olsun öncelikle ben ameliyat olalı 25 gün oldu bir sabah atelleri değişmek için burnumu açığımda şok geçirdim resmen çünkü burnumun üzeri çökmüştü o kadar çok ağladımki burnum daha çok şişmişti doktorla görüştük bunların geçeceğini her gördüğüme ağlarsam her gün ağlamam gerekttigini söyledi yeniden operasyona ancak bir yılın sonunda karar verilmesi gerektiğini masajlarımı ihmal etmemem gerektiğini günde 4 yada 6 kez kesin yapmam gerektiğini anlatti her gün aynada başka bir tuğçe göreceksin dedi cildim inanılmaz bozuldu her yerim kırmızı lekeydi cildiyeye gittim stres ve bantların etkisi ile isilik olmuşum tedaviye başladım düzeliyorum sende zaman kaybetme cildiyeye git masajlarını ihmal etme ve yeni bir operasyonu aklından çıkar kimsenin lafınıda dinleme:)
Evet canim tek tesellim haberi olmayan hic bibarkadasim ameliyatimi fark etmedi. Cildiyeye gittim bikac kez ve agir bi hap tedavisine de basladim. Yine sikintili gunler yani.
Bordaleise bn amelyat olalı 1 ayı geçti 40 küsur gün oldu hatırlıyomusun bilmiorum ama burun kanatlarım asimetrik duruyodu vs... şuanda o durum biraz azaldı geçti gibi hatta ama şu çıkıntılar baş gösterdi bendede bide ucu çok şiş ya sanki dün ameliyat olmuşum gibi bu kadar zaman geçmemiş gibi morali bozuluyo en son bu konuya cvp yazmışsın diye yazdm özelden mesaj atamıyorum çünkü kusura bkmasın kimse lütfen :// sen nasıl oldun varmı bir değişiklik olumlu yönde snnde bayağı oldu ameliyat olalı valla ben gün geçtikçe daha çok moral bozuyorum bıraktım öyle eskisi gibi aynayadaa bakmıyorum ama burun ucum çok kötü duruyoo![]()
benimde burnuma destek koymuştu gittikçe burnumun şişliği indikçe acayip belli olmaya başladı ödem dediğimz şişlikler de burun ucunda indi ama kemer kısmında elime geliyo o yüzden 2. rütuş ameliyatını oldum ama korkma o basit oluyo ilki gibi canın yanmaz :)
kızlar merhaba. yeni konu açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama eski konulara baktım doğru düzgün bir cevap bulamadım. 1 ay önce ameliyat oldum. Sağ ve sol profillerim inanılmaz farklı, önden de burun alt kısmına doğru inanılmaz geniş duruyo. Burun ucum sağ tarafa doğru yönelmiş şekilde. Ve sağ burun kanadımda kat izi gibi bi çöküklük var. Sağ kanat daha aşağıda sol daha yukarıda. Sağ profilim berbat bi durumda. Onu geçtim kemikte de sol tarafta çıkıntılar elime geliyor. Bu sorunlarım günden güne daha bariz olmaya başladı azalmak yerine. Doktorum 3 aydan önce çağırmadı zaten o yüzden gitmiyorum. Napcam bilmiyorum, tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum, cildim de mahvoldu zaten off! yok mu bu tarz bi durum yaşamış kimse![]()
kızlar merhaba. yeni konu açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama eski konulara baktım doğru düzgün bir cevap bulamadım. 1 ay önce ameliyat oldum. Sağ ve sol profillerim inanılmaz farklı, önden de burun alt kısmına doğru inanılmaz geniş duruyo. Burun ucum sağ tarafa doğru yönelmiş şekilde. Ve sağ burun kanadımda kat izi gibi bi çöküklük var. Sağ kanat daha aşağıda sol daha yukarıda. Sağ profilim berbat bi durumda. Onu geçtim kemikte de sol tarafta çıkıntılar elime geliyor. Bu sorunlarım günden güne daha bariz olmaya başladı azalmak yerine. Doktorum 3 aydan önce çağırmadı zaten o yüzden gitmiyorum. Napcam bilmiyorum, tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum, cildim de mahvoldu zaten off! yok mu bu tarz bi durum yaşamış kimse![]()
Burnum her gecen gun eski sekline donuyor. Bosu bosuna milletin agzina laf vermis oldum. Keske kimseye soylemeseydim de kimse de anlamasaydi.
Öncelikle merhaba canım en son iletinin üstünden geçmiş bayağı daha önce yazmıştım yine sana bende muzdariptim biliyosun bu burun konusunda asimetri oluşmuştu istediğim gibi deildi çok büyüktü falan ameliyat sonrası şuan 5. ayıma girdim ve hala şiş gibi yani anlamıyorum ne zaman düzelecekBu arada gelismeleri bu baslikta paylasiyordum. Amrliyatimdan 3 bucuk ay gecti. Burun ucum yamuktu mesela hala yamuk fakat daha az. Ilerler diye dusunurken saga kayma hali azaldi. Burnumun ust yarisi kalin diyordum. Doktor orasinin oturdunugunu soyledi artik. Ben de dokundugumda ince bir deri ve hemen altinda kemigi hissedebiliyorum. O kisim eski burnumdan kalin ama normaldir az da olsa torpulendi sonucta. Cok gozumu tirmalamiyor artik. Ilk aylar elime gelen ama gorunmeyen cikintilarsa artik elime de gelmiyor. Sadece bir tanesi kaldi tam burnun ortasinda. Sert biraz. Ondan asagisi sabki az torpulenmis gibi burnu kamvur gosteriyor gibi ama herkes dumduz burnun diyor. Yani belli olacak gibi degil. Zaten sert kucuk cikintidan asagisi bastirinca iceri giriyor sanirim derim daha oturmamis. Orasiboturunca galiba minik bi cikinti olarak belirginlesicek ortasi. Bu arada dedigim gibi ucu epey dustu kaldirilmayacakti zaten ama dusmese iyiydi yani. Burun deliklerim alttan simetrik fakat onden bakinca asimetrikler. Hala bir taraf daha sis. Simdilik boyle. Bir de kas aramdaki alcinin izi gecmedi maalesef. 2 cizgi seklinde golge olarak gorunuyor bazen ve hala cevr3mdekiler burnumdan ameliyat oldugumu anlamiyorlar. Sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum.