burnum böyle güzel olurmu????

• Konu Sahibi Konu Sahibi LoveLyXxX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

LoveLyXxX

Ziyaretçi
kizlar dün cosmedic istanbul`a dr. mustafa tercan galiba ona mail attim ameliyat 3000TL dedi ayrica bana fotoshopda yapti sizce burnum böyle güzel olurmu????

Eklentiler

• $DSC00592-a.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 183
  • $DSC00592 - Kopie.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
ben nasıldı eski hali bilmiorum ama resimdeki burun güsel bence tabi böle yapılcaksa

ben nasıldı eski hali bilmiorum ama resimdeki burun güsel bence tabi böle yapılcaksa

eski halinide koydum canim sagdaki simdiki hali daha dogrusu yapilirsa böyle olucak dedi doktor[ sol resim ]

Anladığım kadarıyla biraz kaldırcak ve hafifte ucu küçülecek.
Ben beğendim , tasarımın güzel olmuş.

ıki resim arasındaki farklılığı bul işkenceleri vardı ya bir zamanlar aynısını yaşar gibi oldum, küçükkende bulamazdım hala bulamıyorum :) Tekrar tekrar baktım, burnunuz bence çok güzel.Değişim istediğiniz resimdeki biraz kalkık sanırım (kasınca bunu bulabildim anca :S ) Ama biraz kaldırmak için para ödemeye, ameliyata girmeye ve de risk almaya değer mi acaba?

bence baya fark var hosuma gitti doktorum tasarimi acaba bu doktordami karar kilsam bilemedimki. .

sagdaki baya uzun ve kalkik degil ben farki söyleyeyim de zaten nefes problemi olmasaydi yaptirmicaktim ama yine nefes alamiyorum bu 3. cü olacak acaba benim burnum tutmuyomu yaaa=((((benneyaptımki

farki tek benmi görüorum anlamadimki psikolojikmi acaba??

daha kalkik daha kisa burun farki göremeyenler iyi bakmiyordur ama nefes alma sorunun varsa hala ozaman iyi bir kbbcinin yapmasi bence daha mantikli.

doktorlarin hicbiri kiymadi burnuma ya kücülsün istiyodum bari kücültmüosaniz dogru yapinda nefes alabiliyim en iisi die bi doktora geldim tr ye gecen sene 2500€ aldi ama yinede bu iste sonuc parada deil doktorda var. .

eğer sağlık sorunun varsa bilemicem ama sadece estetik içinse bence hiç gerek yok canım.. Hiç rahatsız edici bir burnun yok, gayet güzel görünüyor burdan bakınca :))

bencede saglik sorunun varsa yaptir ama yoksa gerek yok daha önceki fotolarina baktim fazla bir sorun göremedim saglik varsa o baska

bence ameliyata gerek yok..çok büyük bi fark yok..o sıkıntıyı çekmene değmez.yerimsenibenböle de güzel burnun

saglik sorunu var nefes alamiyorum arada bir kanamalar da oluyo hafiften ve bu aralar agrilar da cabasi. .

Bence cok dogal durmus gayet guzel simdiki burnunda pek abarti degilmis ama icine sinmiyosa o ayri bi konu tabi

icime sinmio yamuk cünki yamuk olmasa neyse 2 taraftan ayni olsa nefes alabilsem neyse ama bakalim belki düselir adam 1senede düselir demisti 8 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…