burnum böyle güzel olurmu????

• Konu Sahibi Konu Sahibi LoveLyXxX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım düzelmezse de kendi doktoruna ol dur bi 4 ay daha bekle,hadi kötü olsa bi daha olma o doktora derim,ama öyle bi durum söz konusu değil.canını da yazık parana da..

Bence 1 yılı doldur.
Ondan sonra hala sıkıntın devam ediyorsa ameliyatı ol derim ben.

fark yok arkadaşım
o acıya değmezz
narkoza değmez :)

bir senemin dolmasini bekliyorum zaten bakalim

canım cidden hiç fark yok çok doğal bi burnun var zatn :) ii karar verr kaydirigubbakcemile2

Güzel bi tasarım olmuş evet ama çok bi fark yok. Tasarımın aynısı olmaması gibi bi ihtimalde var. İstediğin gibi olur inşallah.

canım bişey sorcam daha önce estetik ameliyat oldunmu bu 3. yazmışsın yoksa hep nefesle alakalımıydı ameliyatların.

gorunus bakimindan soruyorsaniz, fark o kadar az ki hic gerek yok ama fonksiyonel olarak bir degisiklige ugrayacaksa ki bu ilk ameliyatiniz olmayacakmis, umarim iyi bir doktorla basarili bir operasyon gecirirsiniz :)

ikoncan bu 3. ameliyatim olacak ama ilk ameliyatim revizyon ameliyatiydi olmadi yine nefes alamiodum 2. si ni fatih dagdelen e yaptirdim tr de yine olmadi yine nefes alamiyorum ama 2. si tamamen estetik ti güya ama adam hic ellememiski güya yamuklugu düzeltti ama yine de yamuk hala=((((

kesinlikle dogal hali cok cok guzel ameliyata hiç gerek yok bence

tasarımda burun ucun biraz kısalmış okdrr bence degmez bidaha ameliyata ama sen kafaya koydunnnn bence:)tasarım güzel duruyor begendimmmmm:)

ben kafaya koydum kesinlikleee

yaptiricam gibime geliyo zaten iice israrliyim bu konuda ins. yazin bi aksilik cikmassa

ewet ewet kesinlikle yaptiricam hergün kafayi yiyorum 3. cüde en azindan kücük bi burun istedgmi söylerim

...............................................

canım burnun zaten buyuk degil ki..gordugum kadarıyla yuvarlak hatlı bir yuzun var kucucuk burnu ne yapacaksın.. bu 3.ameliyat her zaman ikinciden hatta 1.den daha zor olacak artık burnun içinde kıkırdak bile kalmamıstır..seni kırmak uzmek için soylemiyorum sadece burnun illa kuculsun diye 3.ameliyattan sonra buyuk bir hayal kırıklıgı yasama riskini almanı istemiyorum..ancak illa olacaksan basarılar dilerim umarım 3.sü istedigin gibi olur..

Back
X