Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım düzelmezse de kendi doktoruna ol dur bi 4 ay daha bekle,hadi kötü olsa bi daha olma o doktora derim,ama öyle bi durum söz konusu değil.canını da yazık parana da..
gorunus bakimindan soruyorsaniz, fark o kadar az ki hic gerek yok ama fonksiyonel olarak bir degisiklige ugrayacaksa ki bu ilk ameliyatiniz olmayacakmis, umarim iyi bir doktorla basarili bir operasyon gecirirsiniz :)
ikoncan bu 3. ameliyatim olacak ama ilk ameliyatim revizyon ameliyatiydi olmadi yine nefes alamiodum 2. si ni fatih dagdelen e yaptirdim tr de yine olmadi yine nefes alamiyorum ama 2. si tamamen estetik ti güya ama adam hic ellememiski güya yamuklugu düzeltti ama yine de yamuk hala=((((
canım burnun zaten buyuk degil ki..gordugum kadarıyla yuvarlak hatlı bir yuzun var kucucuk burnu ne yapacaksın.. bu 3.ameliyat her zaman ikinciden hatta 1.den daha zor olacak artık burnun içinde kıkırdak bile kalmamıstır..seni kırmak uzmek için soylemiyorum sadece burnun illa kuculsun diye 3.ameliyattan sonra buyuk bir hayal kırıklıgı yasama riskini almanı istemiyorum..ancak illa olacaksan basarılar dilerim umarım 3.sü istedigin gibi olur..