burnum böyle güzel olurmu????

• Konu Sahibi Konu Sahibi LoveLyXxX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagdaki baya uzun ve kalkik degil ben farki söyleyeyim de zaten nefes problemi olmasaydi yaptirmicaktim ama yine nefes alamiyorum bu 3. cü olacak acaba benim burnum tutmuyomu yaaa=((((benneyaptımki

3.ameliyat mıııııııııı????????????

İki resim arasındaki farklılığı bul işkenceleri vardı ya bir zamanlar aynısını yaşar gibi oldum, küçükkende bulamazdım hala bulamıyorum :) Tekrar tekrar baktım, burnunuz bence çok güzel.Değişim istediğiniz resimdeki biraz kalkık sanırım (kasınca bunu bulabildim anca :S ) Ama biraz kaldırmak için para ödemeye, ameliyata girmeye ve de risk almaya değer mi acaba?

vereliniortak çoook haklısın öyle rahatsız edici bi burnun yokki :olmaz:

canım bence burun ameliyatından sonra bizlerin psikolojileri çok fazla bozuluyor,benim de 2. ameliyatımdı ama benim ilki gerçekten çok kötüydü,senin inan burnun güzel nasıl inandırabiliyorum bilmiyorum ama,bu forumda da burnunu tam olarak beğenen çok az bence acaba şurası şöyle olsa daha mı güzel olur du yok burası böyle olsa diye diye,tatminsizlik bir yerde başlıyor,bence 3. ameliyatı olsan da inan mutlu olamama riskin var,yine tatminsiz olacaksın benim düşüncem böyle,yine de sen bilirisn...

daha önce yurt dışından gelip fatih dağdelene ameliyat olan bi arkadaş daha vardı oda hiç memnun degildi burnundan.canım bu 3. ameliyatın olacakmış burnunda çok bi yamukluk filan yoksa sadece küçültmek için olma bu ameliyatı canım çünkü çok az fark var ama bizim göremedigimiz önden felan bi yamukluk varsa o zaman biz ne dersek diyelim senin gözüne takılıyodur bundan kurtulmak için muhakkak yaptıracaksın tahminimce ama sadece küçültmek için yapma derim. bide doktorunu çok iyi seç. emre ilhanı çok öneriyo herkes bende süreyya şeneldir diyorum çokda çok iyi bi cerrah ama daha pahalı. bide yine burda serhat tunceri öneren arkadaşlarda vardı. bence bu sefer çok dikkatli ol. bi zamandan sonra burun tutmuyomuş diyolar. bendede çok küçük bir kusur var ameliyattan sonra kemik kayması oldu ama benimki revizyonluk degil gözüme takılıyodu gittim doktora ama 1 seneyi doldurmam gerekiyomuş sonra küçük 5 dakikalık bir operasyonla düzelecekmiş. olsada bende rahatlasam seni anlayabiliryorum o sebepten. burun ameliyatı sonrasında bence herkesin pisikolojisi bozuluyo. oldumu olmadımı şurası niye şöle oldu şöle olsa dahamı ii olurdu yok ole yok böle hadi 2. olmadı 3.... kendimize iyilik yapalım derken kötülükmü yapıyoruz acaba..:))

off bilmiyorum ya kafam karisti benim zaten kemigimle fazla oynanilmamis olsa gerek cünki ameliyattan bi hafta sora morluk kaybolmustu herkes sasirmisti hatta. . .

ben tasarimi begenmedim canim ya...asiri kalkik bir burun olmsu tasarimdaki...tamam kalkik burunlar cok guzel oluyor ama ne bileyim bu benim hic hosuma gitmedi...
eger ilk doktorundan memnun kalmadiysan 2. ameliyatini asla o doktora yaptirma...benden sana tavsiye...yakinim yarafindan yasanip onaylanmistir...

Valla ikiside yeni burun sandim sagdaki daha güzel dicektim , sonra yorumlari okudum.

Bence kendi burnun okadar güzelki elletirmeye degmez, ama sen bilirsin.

kizlar dün cosmedic istanbul`a dr. mustafa tercan galiba ona mail attim ameliyat 3000TL dedi ayrica bana fotoshopda yapti sizce burnum böyle güzel olurmu????

ya canim bu doktoru bende arastiriyorum fakat hic bir yerde ismi hakkind yorum bulamiyorum fiyati cok uygun tasariminida cok guzel yapmis banada tasarim yapmisti fakat hastalarini gormeden yaptirmak istemiyorum. emailden hasta resmide gonderemiyormus muayenneyede ben gidemiyorum cunki yurtdisindayim. sen gittinmi yada hastalarini gordunmu tasarim cok hos olmus

kizlar dün cosmedic istanbul`a dr. mustafa tercan galiba ona mail attim ameliyat 3000TL dedi ayrica bana fotoshopda yapti sizce burnum böyle güzel olurmu????

bence tasarim daha hos senin burun ucun biraz buyuk kalmis tasarimda cok sirin ve ufak duruyor ayni oyle yapacaksa cok hos ve sirin

çok güzel olur çok düzgün olur

amanınn bu burna estetikmi yaptırcaksın ..çok gereksiz bence ....hem parana hem çektiklerine yazık olur...gerçekten gerekse eyvllah ama ben resimler arasındaki farkı bile anlamadım :):)

hiç bi fark yok ya :1: sağlık problemin warsa sadece o problemi için ameliyat ol bence ama şekline hiç karışma gereksiz çünkü

Allah'ım bazı insanlar nelere takılıp kalıyorlar, iki resim arasındaki fark doğru dürüst anlaşılmıyor bile söylenmedikçe, ikisi de birbirine çok benziyor, bence nefesi psikolojik olarak alamıyor çünkü bir kere takıntı yapmış arkadaş, acaba ameliyat oldu mu? Valla benim burnum öyle olsa kessen ameliyatı düşünmezdim, demekki takıntılı olmamak gerekiyor :))

bende şaştım iki burunda arasında fark yokki. değmez ameliyat olmaya. yazık işkence çekecek . gerçi konuyu açalı baya olmuş o çoktan ameliyat olmuştur . neyse kendi psikolojiisi önemli tabii.

Back
X