- 27 Aralık 2014
- 266
- 96
- 33
- 37
- Konu Sahibi masum_coko
-
Gercekten mi?? Asagi inio dmi arkadasim?? Smdiye kadar rinoplasty olmus kimseyi gormedim yakindan. Baktigim resimlerde de bol degildi yada ben ole gordum. Cok uzuluyorum ne hayallerle gitmistim diyeBu arada domuz burnu gibi demissiniz. Alcinin icinde hepsi oyle duruyor. O burun asagiya incek alçı çıkınca
Gercekten mi?? Asagi inio dmi arkadasim?? Smdiye kadar rinoplasty olmus kimseyi gormedim yakindan. Baktigim resimlerde de bol degildi yada ben ole gordum. Cok uzuluyorum ne hayallerle gitmistim diyetampon ve alci midir bu burnu bole gosteren??
Arkadaslar rinoplasty ameliyatimi olali 3 gun oldu. Dr uma cok guvenerek gittim, ameliyat oldum arastirdim da cok. Ama sonuc bu. Ameliyatimin 3. Gunu ve burnumun gorunusu tabiri caizse domuz burnu gbi. Artik sekli bu diye dusunuyorum sonucta alcinin icinde az da olsa belli eder burun kendini. Yada ben mi yanlis dusuyorum tampondan falan bole gorunuo olabilir mi?? Moralim cok bozuk cok canim sıkkın benim durumumda olan yada olmus olan var mi?? Eki Görüntüle 1757775 Eki Görüntüle 1757776
Temasa guzelim seninde bolemiydi burnunee bismillah yani. hele bi soluklan naptın sen daha 3. günün. 1 ay falan domuz gibi gezebilirsin. daha şişliklerle gezeceğin dönem gelecek. inş sabredebilirsin ne diyim.
İnsallah en buyuk duam buArkadaşım ameliyat olmuştu sürekli resim atıyordu bana. Onun burnu belki daha havadaydı ama şuan gayet normal oldu. Alçı ve tampondan öyle duruyor. Merak etme düzelecek.
bnde cok hapsurmustum.. suan burnunun icii kanla dolu zaten tamponlar ciksin bi hele sana tuz suyuyla burun duşu almani diyecek doktor o zaman bende sümkürdügümde kan gelmistiİnsallah. Tamponlarim ciksin ozmanda resim paylasicam farki birlikte gorelim. Bisey daha sormak istiyorum bende alerji varda hapsurdum bayaa. Dr ma solemistim ilacta verdi ama kâr etmedi pek. En son ki hapsurmamda da sizi oldu oldu burnumda kan geldi biraz. Bi sorun olmusmudur var mi benzer bi durum yasayan
Caniiimmm guzel yorumlarin icin cook tesekkur edriimmm:) bende inan "sende bi degisiklik va ama ne" cumlesini arkadaslarimdan duymak icin sabirsizlaniyorum. İnsallah insallah dedigin gbi olsun...canımm bence harika oldu gercekten. alcı altında askı bandaj var burun ucunu yukarı ceken. Alçı cıktıktan sonrada sadece bandajlanacak onuda bıraz kalkık bantlıycak doktorun. 1 ay sonra sabır ve sonrası cok güzel olacak bide su var şişlikleri 15 gün sonra sadece sen anlıycaksın gercekten sölemesen öyle herkes farketmez cünkü kemikte işlem yok senin ufak dokunuşlar var sadece... hatta sende bi değişiklik var amayla başlayan cok cümle duyarsın şimdi anımsadım bende
Geçecek korkma, benim de böyleydi. Daha çok erkenArkadaslar rinoplasty ameliyatimi olali 3 gun oldu. Dr uma cok guvenerek gittim, ameliyat oldum arastirdim da cok. Ama sonuc bu. Ameliyatimin 3. Gunu ve burnumun gorunusu tabiri caizse domuz burnu gbi. Artik sekli bu diye dusunuyorum sonucta alcinin icinde az da olsa belli eder burun kendini. Yada ben mi yanlis dusuyorum tampondan falan bole gorunuo olabilir mi?? Moralim cok bozuk cok canim sıkkın benim durumumda olan yada olmus olan var mi?? Eki Görüntüle 1757775 Eki Görüntüle 1757776
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?