Burnum bu mudur boyle mi kalacak?? Deneyimli arkadaslar... (resimli)

Canım benim hiç merak etme. Hiç panik yapma benim 9. Günüm. İlk defa baktığımda ben de öyle düşündüm ama ilk etapta çoğu kişinin öyle görünüyor. Doktora sordugumda bikaç haftalık süreçte burnun biraz düşeceği için istediğinden ekstra kalkık yapıyorlarmıs çünkü düşme payı varmış. Ayrıca şişler de domuz burnu görüntüsü veriyor. Benim alçım çıktı bantlar var ama şimdiden çook memnunum.

C
canım benim de alerjim var. 1- burnundan değil ağzından hapşır ki burnuna fazla basınç olmasın. 2- hapşırmana sebep olacak faktörlerden uzak dur (karabiber- üşümek- tozlu yerler) ve 3- ben günde 2- 3 defa aerius alıyordum alerjinin etkilerini ortadan kaldırmak için

Rafinera1 cok teskkur edrim arkadasim. hapsurmayi kontrol altina aldim. Bikac kez yanlislikla burnumdan hapsurdum kanamam oldu biraz o panikle hapsurmamak icin ne gerekiyosa yaptim. Netten arastirdim hapsurman gelince dilini damagina bastirip gozlerink kapatip basini onune egince gececegi yaziodu etkili oldu bende:) insallah dussun biraz ama coook degil tabi:) sen kime oldum ameliyatini?? Gecmis olsun. İnsallah hayallerinden bile guzel bi burnun olsun

Saol hayatım hepimizinki hayallerinden güzel olsun. Ben İstanbul'da Hakan Gündoğan'a oldum ve yüzüme göre yapılabilecek en güzel burnu yaptığını düşünüyorum. Benim burun etlerim yüzünden burun deliklerimin sadece %20 si açıktı ve bir otrivine bağımlısıydım üstelik deviasyon da vardı(nefes almamı engelleyecek kadar burun içindeki kemik yamukmus) bu kadar işe kalkarken estetikte olayım dedim.. Burnumda estetik açıdan bir sorun yoktu aslında sadece kalkık değildi. Ne kalkık ne de düşüktü. Çok hafif kaldırdı. Ama muazzam değişim yaşadım meğer ne kadar farkediyormuş.. Yazdıkça yazdım:) öpüyorum canım inşallah senin sonuçların da çok güzel olsun..

Teskkur edrim canim gelmis gecmis olsun bize. Omurluk olsun insallah mutlulugun...

kalkikligi indi kemik alinan yerin yaninda sert bir cikinti var ve burun ucum uzun duruyor uc bucuk ay oldu ilk ay mutluydum ama simdi degilm

Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??

Doktorun kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…