Burnum çok büyük!(fotograflı)

Masajı da yanlış yapıp bir kemik çıkıntısına falan sebep olacağım diye korkuyorum umarım güzel olurlar umarım değişmiş ve küçülmüş olurlar . Bana özelden fotoğraf gönderme imkanınız varsa çok mutlu olurum

Yani tamamen hissetmiyorum diyemem ama biraz kayıp var hala sanırım. Çok geçmiş olsun size de. İlk ay normaldir ama kaçıncı aydan itibaren küçüldüğünü ödemlerin gittiğini net anlarız bilmiyorum ama umarım anlarız

Merhaba, son mesajın üstünden 1 ay gecmis nedir acaba son durumunuz umarim düzelme vardır

Merhabalar ben de son halini merak ettim burnunuzun :)
Bugün ben de 18. günümdeyim sizin ilk yazdığınız gün gibi :) Hem burun sırtım aşırı şiş hem burun ucum top gibi hem de ödemlerden dolayı gözlerimin altı çukur oldu. İskeletlere benziyorum an itibarıyla :))) Burun ameliyatı gerçekten çok zormuş. Bu ameliyatın neticesi nereye varacak bilemiyorum. Beklemeden göremeyeceğiz. Söylediğim kadar kolay olmasa da moralleri bozmadan beklemek gerekiyor :) Ödem için özellikle ilk dönemde sürekli bantlama yapmak iyi geliyormuş. Benim alçı sonrası yapılan bantlarımı almıştık 15. günde fakat burnum çok şiştiği için dr um tekrar bant yaptırdı dün. 1-1.5 ay bantlama yapacakmışız. Sanırım deriye baskı yapıp iskelete iyice oturmasını sağlamaya çalışacağız.
Umarım sizin burnunuz istediğiniz görüntüye biraz daha yaklaşmıştır. Burun ameliyatı geçiren herkes özellikle erken dönemde olumsuz yorumları duymazdan gelsin lütfen. Herkesin iyileşme süreci farklı oluyor. Elimizi kestiğimizde bile iyileşmesi vakit alırken burun gibi hem fonksiyonel hem de narin bir yapının cerrahi operasyon sonrası hemencik toparlanması imkansız. Bunları burada yazarken kendime de söylüyorum tekrar tekrar :)) Zira gerçekten çelik gibi sağlam bir psikolojiye ihtiyaç var iyileşme sürecinde. Ameliyat geçiren herkesin çok sağlıklı, çok zarif, güzel bir buruna tez vakitte kavuşmasını dilerim. Doğuştan şanslı olanlar da evrenin bu kıyağını unutmasın, sevsin, öpsün burnunu :)

Merhaba arkadaşlar birkaç kişi mesaj göndermiş konumu görüp su anki halini merak edenler için fotoğraf bırakıyorum. 4.5 ay oldu ameliyat olalı. Ancak ben çok küçüldü çok memnunum ilk zamanlara göre çok fark etti diyemem. Belki daha zamana ihtiyacı vardır. Burnumun sırtından memnunum ancak ucu hala büyük görünüyor gözüme

Eklentiler

• D476300F-67ED-47E7-81DD-7A44E8F1B7C0.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 347
  • 4370B7D1-9B02-4A2D-8635-FEEB36D59EF2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 320
Son halini ekledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…