- 15 Kasım 2020
- 31
- 6
- 16
İçine nazalnem kullandırıyordur dikiş iziniz için ekstra bir krem kullanmanız bence iyi olur onarıcı merhem falan, ben thiocilline sürüyordum ilk 3 gün dikişlere tampon çıktıktan beri de burun içime ve dikişime kulak çubuğuyla Bepanthol sürüyorum izim de baya hafiflediDoktorunuz izin verdi mi benimki nazalnem burun damlası dışında bişey kullanma gerek yok diyor
Haklısınız bana da daha bile büyümüş geliyor birkaç zamandırMoralinizi bozmak istemem ama ben pek bi fark göremedim.Hepsi birbirinin aynı gibi. Bi değişiklik gözlemleyemedim ama tabi yaptıranlar daha iyi bilir sonuçta.
sizde kalın derilisiniz anlayabildiğim kadarıyla bende ameliyat oldum 4 ay önce kalın ve yağlı bir deriye sahibim ve burnum hala aynı 0 değişim. maalesef ben de o kadar acı para emek her şey boşuna gitti en çok buna üzülüyorumArkadaşlar merhaba hepinize, ben 18 gün önce burun estetiği oldum. Doktorum Prof Adnan Menderes. Kendisiyle ilgili burda hiç bilgi bulamadım. Burnum ilk başta daha iyi gibiydi ama su an etrafımdaki insanlar da ben de eskisinden hiçbir farkı olmadığını ve ucunun dokunulmamış gibi büyük kaldığını düşünüyoruz. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. Onca acı emek para boşa gittiyse çok üzüleceğim-arkadaşlar merak edip fikir sahibi olmak ya da yprum yapmak isteyenler için 2 ay oldu burun estetiği olalı güncel fotoğraflar koyuyorum yorum yaparsanız çok mutlu olurum
3 ay olmak üzere şu an aslında :) ama konuyu açtığımda 18 gündü sonra 2 aylık olanları da attım. Zamanla biraz daha sisti bile sankiŞimdi konunuza baktım daha 1 aylık bile değilsiniz ve bu buruna büyük mü diyorsunuz benim 5. Aya kadar burnum bunun abartısız 3-4 katıydı avatar burnundan farksızdım en en en az 7 ay bekleyin şu an 9. Aydayım hala şiş 18. Günde burnun hiçbir şeyi belli olmaz
sizde kalın derilisiniz anlayabildiğim kadarıyla bende ameliyat oldum 4 ay önce kalın ve yağlı bir deriye sahibim ve burnum hala aynı 0 değişim. maalesef ben de o kadar acı para emek her şey boşuna gitti en çok buna üzül
Doktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor? Ameliyattan beri mi böyle? Özelden fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum atmazsanız da olur umarım iner daha nerede olmustunuz?sizde kalın derilisiniz anlayabildiğim kadarıyla bende ameliyat oldum 4 ay önce kalın ve yağlı bir deriye sahibim ve burnum hala aynı 0 değişim. maalesef ben de o kadar acı para emek her şey boşuna gitti en çok buna üzülüyorum
Ben de aynı durumdayım ..sizde kalın derilisiniz anlayabildiğim kadarıyla bende ameliyat oldum 4 ay önce kalın ve yağlı bir deriye sahibim ve burnum hala aynı 0 değişim. maalesef ben de o kadar acı para emek her şey boşuna gitti en çok buna üzülüyorum
Canım sabırlı ol emin ol k değişim olacak 7.8 aylarda3 ay olmak üzere şu an aslında :) ama konuyu açtığımda 18 gündü sonra 2 aylık olanları da attım. Zamanla biraz daha sisti bile sankibana doktorum 6 ay bekle dedi yıl beklememiz gerekecek galiba her türlü?
Doktorum hiçbir şey demiyor maalesef kötü bir doktora denk geldim parayı aldıktan sonra İşe bitti gözüyle bakan ve bir daha ilgilenmeyen biriydi. Kalın derililerde oluyormuş böyle yani ince ve kuru derililere göre bizim burnumuz fındık gibi olmuyormuş yağ topladığı içinDok
Doktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor? Ameliyattan beri mi böyle? Özelden fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum atmazsanız da olur umarım iner daha nerede olmustunuz?
Öyle mi dersiniz? Umarım küçülür biraz daha birkaç ay sonra tekrar fotoğraf paylaşırım öyleyseCanım sabırlı ol emin ol k değişim olacak 7.8 aylarda
Çok iyi anlıyorum sizi. Fındık gibi olmasına tabi ki gerek yok ancak hiçbir değişim olmayacaktıysa size baştan ameliyat ederim dememeliydi bence bu yüsden zamanla inebileceğini düşünüyorum benDoktorum hiçbir şey demiyor maalesef kötü bir doktora denk geldim parayı aldıktan sonra İşe bitti gözüyle bakan ve bir daha ilgilenmeyen biriydi. Kalın derililerde oluyormuş böyle yani ince ve kuru derililere göre bizim burnumuz fındık gibi olmuyormuş yağ topladığı içinbunu ameliyatın başında söylemişti bana zaten ama bu kadar farksız olacağını düşünmemiştim
evet katiliyorum dediginize ben de öyle düsündügüm icin bu kadar üzüldüm.. cimere sikayette bulundum pek ümitli degilim ama belki bir sonuc cikar hem paramdan oldum hem sagligimdanÇok iyi anlıyorum sizi. Fındık gibi olmasına tabi ki gerek yok ancak hiçbir değişim olmayacaktıysa size baştan ameliyat ederim dememeliydi bence bu yüsden zamanla inebileceğini düşünüyorum ben
Ödem var ödem anca 6 ayda atıyor kendini bence simdiden bile fark büyükArkadaşlar merhaba hepinize, ben 18 gün önce burun estetiği oldum. Doktorum Prof Adnan Menderes. Kendisiyle ilgili burda hiç bilgi bulamadım. Burnum ilk başta daha iyi gibiydi ama su an etrafımdaki insanlar da ben de eskisinden hiçbir farkı olmadığını ve ucunun dokunulmamış gibi büyük kaldığını düşünüyoruz. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. Onca acı emek para boşa gittiyse çok üzüleceğim-arkadaşlar merak edip fikir sahibi olmak ya da yprum yapmak isteyenler için 2 ay oldu burun estetiği olalı güncel fotoğraflar koyuyorum yorum yaparsanız çok mutlu olurum
Malesef su ana kadar pek bir değişim olmadı ama umudumu kaybetmedim henüzNasıl oldu burnunuz biraz istediğiniz boyuta geldi mi benim de burun sırtımda ödem var kütük gibi..3.haftadahım ve kalın derili
Burnun ucundaki ödemelerin inmesi 1 deneyi bulur. Şu an 2 ay olmuş çok kısa bir süre bu. Ödemlerin iniş hızı da kişiden kişiye değişir. Burnunuz kalın derili ise inmesi daha yavaş olur.Arkadaşlar merhaba hepinize, ben 18 gün önce burun estetiği oldum. Doktorum Prof Adnan Menderes. Kendisiyle ilgili burda hiç bilgi bulamadım. Burnum ilk başta daha iyi gibiydi ama su an etrafımdaki insanlar da ben de eskisinden hiçbir farkı olmadığını ve ucunun dokunulmamış gibi büyük kaldığını düşünüyoruz. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. Onca acı emek para boşa gittiyse çok üzüleceğim-arkadaşlar merak edip fikir sahibi olmak ya da yprum yapmak isteyenler için 2 ay oldu burun estetiği olalı güncel fotoğraflar koyuyorum yorum yaparsanız çok mutlu olurum
3 ayı geçti su an ucu çok büyük gibi yani çok çıkık sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi.. umarım geçerBurnun ucundaki ödemelerin inmesi 1 deneyi bulur. Şu an 2 ay olmuş çok kısa bir süre bu. Ödemlerin iniş hızı da kişiden kişiye değişir. Burnunuz kalın derili ise inmesi daha yavaş olur.
Aslında ben de pozitif bakmaya çalışıyorum herhalükarda altı yedi ayı bekleyeceğim bari kendime zehir etmeyeyim doktorum bana da burun çatını daraltmaya çalıştım sürekli masaj yap diyor bakalım inşallah iyi olurMalesef su ana kadar pek bir değişim olmadı ama umudumu kaybetmedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?