Burnum çok büyük!(fotograflı)

Doktorunuz izin verdi mi benimki nazalnem burun damlası dışında bişey kullanma gerek yok diyor
İçine nazalnem kullandırıyordur dikiş iziniz için ekstra bir krem kullanmanız bence iyi olur onarıcı merhem falan, ben thiocilline sürüyordum ilk 3 gün dikişlere tampon çıktıktan beri de burun içime ve dikişime kulak çubuğuyla Bepanthol sürüyorum izim de baya hafifledi

Şimdi konunuza baktım daha 1 aylık bile değilsiniz ve bu buruna büyük mü diyorsunuz benim 5. Aya kadar burnum bunun abartısız 3-4 katıydı avatar burnundan farksızdım en en en az 7 ay bekleyin şu an 9. Aydayım hala şiş 18. Günde burnun hiçbir şeyi belli olmaz

sizde kalın derilisiniz anlayabildiğim kadarıyla bende ameliyat oldum 4 ay önce kalın ve yağlı bir deriye sahibim ve burnum hala aynı 0 değişim. maalesef ben de o kadar acı para emek her şey boşuna gitti en çok buna üzülüyorum

3 ay olmak üzere şu an aslında :) ama konuyu açtığımda 18 gündü sonra 2 aylık olanları da attım. Zamanla biraz daha sisti bile sanki bana doktorum 6 ay bekle dedi yıl beklememiz gerekecek galiba her türlü?

Dok
Doktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor? Ameliyattan beri mi böyle? Özelden fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum atmazsanız da olur umarım iner daha nerede olmustunuz?

Ben de aynı durumdayım .. (

Canım sabırlı ol emin ol k değişim olacak 7.8 aylarda

Dok

Doktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor? Ameliyattan beri mi böyle? Özelden fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum atmazsanız da olur umarım iner daha nerede olmustunuz?
Doktorum hiçbir şey demiyor maalesef kötü bir doktora denk geldim parayı aldıktan sonra İşe bitti gözüyle bakan ve bir daha ilgilenmeyen biriydi. Kalın derililerde oluyormuş böyle yani ince ve kuru derililere göre bizim burnumuz fındık gibi olmuyormuş yağ topladığı için bunu ameliyatın başında söylemişti bana zaten ama bu kadar farksız olacağını düşünmemiştim

Çok iyi anlıyorum sizi. Fındık gibi olmasına tabi ki gerek yok ancak hiçbir değişim olmayacaktıysa size baştan ameliyat ederim dememeliydi bence bu yüsden zamanla inebileceğini düşünüyorum ben

Evet sislik var. Ben hic anlamiyor olusuma ragmen bariz goruluyor sis oldugu.

Çok iyi anlıyorum sizi. Fındık gibi olmasına tabi ki gerek yok ancak hiçbir değişim olmayacaktıysa size baştan ameliyat ederim dememeliydi bence bu yüsden zamanla inebileceğini düşünüyorum ben
evet katiliyorum dediginize ben de öyle düsündügüm icin bu kadar üzüldüm.. cimere sikayette bulundum pek ümitli degilim ama belki bir sonuc cikar hem paramdan oldum hem sagligimdan

Ödem var ödem anca 6 ayda atıyor kendini bence simdiden bile fark büyük

Nasıl oldu burnunuz biraz istediğiniz boyuta geldi mi benim de burun sırtımda ödem var kütük gibi.. 3.haftadahım ve kalın derili

Burnun ucundaki ödemelerin inmesi 1 deneyi bulur. Şu an 2 ay olmuş çok kısa bir süre bu. Ödemlerin iniş hızı da kişiden kişiye değişir. Burnunuz kalın derili ise inmesi daha yavaş olur.

Burnun ucundaki ödemelerin inmesi 1 deneyi bulur. Şu an 2 ay olmuş çok kısa bir süre bu. Ödemlerin iniş hızı da kişiden kişiye değişir. Burnunuz kalın derili ise inmesi daha yavaş olur.
3 ayı geçti su an ucu çok büyük gibi yani çok çıkık sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi.. umarım geçer

6 aydan önce o ödem ve his kaybı geçmediğini söylüyorlar. Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu , bir gün büyük bir gün küçük, bir gün tek taraflı şişik bir burunla karsılasıyorum . emin olman için beklemen gereken süre 6 -12 ay. muhtemelen his kaybı da vardır halen burnunun ucunda

Malesef su ana kadar pek bir değişim olmadı ama umudumu kaybetmedim henüz
Aslında ben de pozitif bakmaya çalışıyorum herhalükarda altı yedi ayı bekleyeceğim bari kendime zehir etmeyeyim doktorum bana da burun çatını daraltmaya çalıştım sürekli masaj yap diyor bakalım inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…