Burnum domuz burnu gibi suanda

Yasemin Ar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
33
2
16
36
Arkadaslar merhaba
Ben yeni üye oldum, ben bes gün önce burun ameliyati oldum, bugun silikon tamponlar çikarildi, benim burun ucum asiri derecede kalkik duruyor yani üst dudagimda sanki birisi yukari dogru cekiyormus gibi duruyor bu normalmi nolur tecrübeli arkadaslar yorum yapin Doktor israrla düser ucu dedi ama nebiliyim tamponlar alininca hic düsmedi biraz bile.... cok kalkik duruyor carsambada alçi alinacak yani bu sekilde insanlarin icine nasil cikacagim bilmiyorum :( beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

Evet canım oyle kalmıo çok fazla değişicek burnun benim 7ay oldu ve hala bile şişlikler var yani merak etme kalkıklıgıda incek şeklide değişcek

Hic merak etme tabi bu diktordan doktora degisiyor ama genelde dusuyor ayni kalmiyo mesela beninki cok dustu keske biraz daha kalkik olsa diyorum bunlar hepsi geciyo hic merak etme

Benim de 6.haftam biraz dustu ki ablam dun itiraf etti ilk ciktiginda cok kalkik cok kotuydu simdi daha iyi diye:KK23:alti aya kim bilir nasil oturur sekli:KK50:

Arkadaslar merhaba
Ben yeni üye oldum, ben bes gün önce burun ameliyati oldum, bugun silikon tamponlar çikarildi, benim burun ucum asiri derecede kalkik duruyor yani üst dudagimda sanki birisi yukari dogru cekiyormus gibi duruyor bu normalmi nolur tecrübeli arkadaslar yorum yapin Doktor israrla düser ucu dedi ama nebiliyim tamponlar alininca hic düsmedi biraz bile.... cok kalkik duruyor carsambada alçi alinacak yani bu sekilde insanlarin icine nasil cikacagim bilmiyorum :KK43: beni aydinlatirsaniz cok sevinirim
burun şekli konusunda dusunmek için en az 6 ay gecmesi gerekli şiş oluyor aten farkında olmasanız bile aslında tum yuz şiş oluyor benim tampon cıktıgında burun deliklerim yamuktu dr uma sordugumda güldü tamponlar simetrik değilmiş diye öyle mi kalacak dedim tabiki hayır dedi ve eşitlendi zor oluyor biliyorum ama eğer içine sinmediğini düşünüyorsan bir süre ayna alma eline takıntı yapmaktan baska bir faydası olmaz istediğin gibi olmamış olsa bile en az bir yıl yapacak birşey yok ki ben sorun olacağını dusunmuyorum takılma derim ;)

Biraz zaman geçince ucu daha fazla düşmesin diye dua ediceksin ama maalesef düşüyo canım meraklanma

konu başlığa baya güldüm :KK48::KK48::KK48::KK48:
Umarım dilediğiiz gibi olur

Arkadaslar merhaba
Ben yeni üye oldum, ben bes gün önce burun ameliyati oldum, bugun silikon tamponlar çikarildi, benim burun ucum asiri derecede kalkik duruyor yani üst dudagimda sanki birisi yukari dogru cekiyormus gibi duruyor bu normalmi nolur tecrübeli arkadaslar yorum yapin Doktor israrla düser ucu dedi ama nebiliyim tamponlar alininca hic düsmedi biraz bile.... cok kalkik duruyor carsambada alçi alinacak yani bu sekilde insanlarin icine nasil cikacagim bilmiyorum :KK43: beni aydinlatirsaniz cok sevinirim
Merhaba Yasemin Benimde burnumun bugun 9. Gnu benim tamponlar alinmaya gittigimde doktoruma ben bole domuz gibi kalmiycam demi demistim ve gulmustu :)) sacmalama demisti sabretmen gerek biraz dedi hatta ben kalkik istyrm ameliyata girerkende jalksin olsn demistm son soyledgm seydi :)) ama ccikinca demistmki istedimde bukadarda degil. :)) yani suan banada domuz gibiymisim gibi gelio ayni dertteniz yani ama zamnla oturur diolr bide ben doktoruma guveniorm cnku yaptgi islemler cok iyi.. umarm istedgmz gbi olur resm paylasablrmsn peki

Arkadaslar merhaba

Hahaha ayni tepkiyi bende vermistim ya hatirliyorum korkma burnun sonradan cok degisiyo hic öyle kalkik havada kalmiyor :)) yenisin daha dikkat et darbe filan alma

Merhaba :)

Alçı alındı dün benim düştüğü biraz burnum şükür şiş bayağı :) resım yüklerimm tabii ama bant var şıanda ?

Bu arada doktorunuz kim sizin?

Hahaha ayni tepkiyi bende vermistim ya hatirliyorum korkma burnun sonradan cok degisiyo hic öyle kalkik havada kalmiyor :)) yenisin daha dikkat et darbe filan alma

Insallah ...düstü zaten biraz alci alininca :) evet dikkat ediyorum elimden geldigince cok tesekkür ederim

Merhaba :)

Alçı alındı dün benim düştüğü biraz burnum şükür şiş bayağı :) resım yüklerimm tabii ama bant var şıanda ?

Bu arada doktorunuz kim sizin?

burun şekli konusunda dusunmek için en az 6 ay gecmesi gerekli şiş oluyor aten farkında olmasanız bile aslında tum yuz şiş oluyor benim tampon cıktıgında burun deliklerim yamuktu dr uma sordugumda güldü tamponlar simetrik değilmiş diye öyle mi kalacak dedim tabiki hayır dedi ve eşitlendi zor oluyor biliyorum ama eğer içine sinmediğini düşünüyorsan bir süre ayna alma eline takıntı yapmaktan baska bir faydası olmaz istediğin gibi olmamış olsa bile en az bir yıl yapacak birşey yok ki ben sorun olacağını dusunmuyorum takılma derim :KK66:

Tesekkür ederimmm cevabin icin

İnş gönlünüzce olur bende 1 aylığım hala şişlik var bugün kontrolüm vardı doktorum şekil bu fazla bi değişiklik olmaz dedi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 551
İnş gönlünüzce olur bende 1 aylığım hala şişlik var bugün kontrolüm vardı doktorum şekil bu fazla bi değişiklik olmaz dedi
Bem sevdim dogal yapiyor ama sekli hep degisiyor insAllAh sizinkide istediniz gibi olmustur siz kime gittiniz

Back
X