Burnum domuz burnu gibi suanda

İnş gönlünüzce olur bende 1 aylığım hala şişlik var bugün kontrolüm vardı doktorum şekil bu fazla bi değişiklik olmaz dedi

Güle güle kullanin güzel görünüyor :). İnş benimkide güzel bende dün bantları çıkarttım bantlı hali daha güzeldi sizdede öylemiydi yani neblm daha büyük geldi gözüme bantsız..

Sizinde insallah dilediginiy gbi olur tüm sislikler inince

Güle güle kullanin güzel görünüyor :). İnş benimkide güzel bende dün bantları çıkarttım bantlı hali daha güzeldi sizdede öylemiydi yani neblm daha büyük geldi gözüme bantsız..

Sizinde insallah dilediginiy gbi olur tüm sislikler inince
Evet bantlı hali çok güzeldi herkes çok güzel bişey çıkacak diyolardı ama açılınca kalın ve büyük geldi şimdide bi tümsek oluştu kaşın biraz altında masaj yapmaya çalışıyorum ama bi süre gidiyo sınra geri geliyo umarım sizinki gönlünüze göre olur

Evet bantlı hali çok güzeldi herkes çok güzel bişey çıkacak diyolardı ama açılınca kalın ve büyük geldi şimdide bi tümsek oluştu kaşın biraz altında masaj yapmaya çalışıyorum ama bi süre gidiyo sınra geri geliyo umarım sizinki gönlünüze göre olur

Kaçıncı ay sizin şuan?

Arkadaslar merhaba
Ben yeni üye oldum, ben bes gün önce burun ameliyati oldum, bugun silikon tamponlar çikarildi, benim burun ucum asiri derecede kalkik duruyor yani üst dudagimda sanki birisi yukari dogru cekiyormus gibi duruyor bu normalmi nolur tecrübeli arkadaslar yorum yapin Doktor israrla düser ucu dedi ama nebiliyim tamponlar alininca hic düsmedi biraz bile.... cok kalkik duruyor carsambada alçi alinacak yani bu sekilde insanlarin icine nasil cikacagim bilmiyorum :KK43: beni aydinlatirsaniz cok sevinirim
merhaba konuyu açalı 5 yıl olmuş, 5 yıl tecrübeli birinden bilgi almak isterim, kalkıklık konusunda olaylar nasıl gelişti ? ben 5 gün önce ameliyat oldum burnumda domuz gibi yukarıdan biri çekiyor yani :(

Back
X