burnum hep sis kalsin istiyorum :(((

adiqe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2008
79
25
103
35
Burnumdan alci cikarildigi zaman cok guzeldi burnum ama inmeye basladikca sanki cirkinlesiyo gibi geliyo bana ( zaten biraz yamuk ameliyat olali tam 28 gun oldu ama bn daha fazla insin istemiyorum her sabah korkuyla uyaniyorum burnum indimi diye hemen aynaya bakiyorum off cok moralim bozuk coook :2: burnum inerse incecik bisi kalcakmis gibi geliyo (

Canım geçmiş olsun güle güle kullan
Ama çok küçük değilki şuan ?
Sadece kapakları küçük olmuş yani hoş duruyor bende hemen girdim baktım
Sandım fındık gibi dahada küçülecek
Boşuna telaşlanma gayet ii durumda

Gecmis olsun canim.. bencede gayet guzel gorunuyor..hatta şiş oldugu biraz belli.. inmesinde sorun olmaz.dahada guzellesicektir.. ayy bende korkuyorumm dr ariyorum daha...

Gecmis olsun canim.. bencede gayet guzel gorunuyor..hatta şiş oldugu biraz belli.. inmesinde sorun olmaz.dahada guzellesicektir.. ayy bende korkuyorumm dr ariyorum daha...

Bn sakaryada oldum ameliyat kbb doktoru yapti ve cok ucuza geldi . Tsk ederim bu arada :))

Olemi dersin suanki halini gosteeeyim o zaman

cok kuculdu ve daha 1 aylik 6 aya kadar dahada inerse aadece kemik felan kalir heralse :2:

Olemi dersin suanki halini gosteeeyim o zaman

Eki Görüntüle 817120 cok kuculdu ve daha 1 aylik 6 aya kadar dahada inerse aadece kemik felan kalir heralse :2:

Canım şakamı yapıyorsun ?
Benim şuanki burnum senin ameliyat olduğun durumda ve ben küçültürmek istiyorum
Bence çok doğal bir burun yapmış doktorun
Çok merak ettim ne kadar ödedin ?
Yarın benimde randevum var Akın demiralayda off bakalım ne kadar isticek

Hatta dua et ucu biraz daha küçülsün
Ben bayıldım vallahi ne yalan söyleyim kötüyse kötü derim ne diye yalakalık yapayım dilmi ama

benimde 1 ay 1 hafta oldu aynı kaygılarım oldu ama kısa sürdü,her yer eşit olarak ve aynı anda inmediği için sıkıntı yapıyorsun ama süreç devam ederken dengeleniyor,çok daha guzelleşiyor...
benden 1 ay evvel olan arkadaşımda daha indi şişler sonuç şahane...içini ferah tut !

Ben 1.700 e olfum simdi bnm tanidigima 1.000 tl ye yapacak ameliyst eger istersen gel burda ol ama ben sakaryadayim ^^

Ahh insallah oledir cunku bi tarafi cok sis digeri sis degil sanki hep ole kalcakmis gbi bnmde 1 ay oldu ameliyat oldugum

Burnunuz çok güzel ve daha tam oturmamış en az1 yılda oturur ki daha uzun bir zaman geçerse daha da güzel olur. Burnunuz çok doğal ve güzel. Kendinizi üzüpte sıkıntıya girmeyin lütfen. Kesinlikle güzel bir burnunuz olacak ama birazcık zamana ihtiyacınız vaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…