- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? Yakın zamanda yine ameliyatmı olmak istiyorsun? Başka doktormu arıyorsun? Niyetin ne yani?
Bak sana şöyle açıklayayım. Benim ilk 2 ayda eskisinden kötüydü hala eskisinden kötü . Ama 2. Ay ile 6. Ay arasında baya fark var . Burun kibarlasip inceliyor . Sen zaten şu an eskisinden ıyi diyorsun değil mi? O zaman hiç üzülme çünkü muhtemelen 6. Aya geldiğinde beğeneceksinBi kaç gün sonra 2 ay olucak
Bilmiyorum isteğim mahvolan burnumun düzelmesi bi sekilde
Bilmiyorum isteğim mahvolan burnumun düzelmesi bi sekilde
burun istediğiniz gibi doğal durmuyor kalkık görünüyor . Biraz şişlik var tamam ama normal zamanla inince istediğiniz görüntüye kavuşursunuz inşallah.
Diğer arkadaşların da söylediği gibi doktorunuzla bir görüşün gerekirse revizyon yaparlar ama en az 6 ay dıye bılıyorumBurnum çok büyük
Diğer arkadaşların da söylediği gibi doktorunuzla bir görüşün gerekirse revizyon yaparlar ama en az 6 ay dıye bılıyorum
Diğer arkadaşların da söylediği gibi doktorunuzla bir görüşün gerekirse revizyon yaparlar ama en az 6 ay dıye bılıyorum
Aynen öyle :)
Bendede 3. Hafta oldu, bende ucundaki sislikten rahatsizim, ama sabretmekden baska bisey yapilmazki. Ödemse iner belirli zamanda, ödem degilse son sekli buysa bende tekrar doktora gitmeyi düsunüyorum. Ne yapalim...
Ne demisler? (Affedersiniz) „Sh.t happens“
Çok büyük burnum ucu da çok garip duruyor asla estetik demezsiniz ezilmiş gibi
Bence kendine bu işkenceyi yapma , sakin ol en azından düzelmeyecek bir şey değil bunu düşün ve rahatlaYapacağını sanmıyorum devlette zaten özel de değil ilk açıldığında beğenmiştim burnumu kalkıktı çünkü kalkıkligi inince hicbir özelliği kalmadı kocaman bi burnum var masaj filan da yapmayı bıraktım resmen berbat bi burun için uğraşmaya değmez berbat duruyor yamuk mu eğri mi ucu anlamadım
Bence kendine bu işkenceyi yapma , sakin ol en azından düzelmeyecek bir şey değil bunu düşün ve rahatla
Peki neden ameliyat oldunuz , çok mu daha kötüydü ? Psikolojinizi herkesten iyi bilirsiniz , bunları yaşayacağınız hiç mi aklınıza gelmedi. Burnunuza değil ama psikolojinize daha cok üzüldüm ..Sakinlesemiyorum yüzümün tam ortasında bi facia var resmen....disari dahi cikamiyorum oturup tek yaptığım ağlamak
Resimdeki burundan konusmuyormuyuz?
Ben ilk sayfadaki resmi diyorum, ama önden cekildiginiz fotoraf yok degil mi?
Peki neden ameliyat oldunuz , çok mu daha kötüydü ? Psikolojinizi herkesten iyi bilirsiniz , bunları yaşayacağınız hiç mi aklınıza gelmedi. Burnunuza değil ama psikolojinize daha cok üzüldüm ..
Esabil hocanın yaptığı burunlarin ucu geniş top gibi oluyor kendimden biliyorum ne yazık ki . Muhtemelen önden kötü görünüyordur konu sahibi ondan bu şekilde konuşuyor sanırım . Benim o top gibilik ve genişlik 6 ay olmasına rağmen geçmedi kontrole de gitmedim . Ama eskiye nazaran biraz dahi olsa inceldi . Burun ucu 6 aydan sonra inceliyor diyen de var inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?