Burnum iğrenç

aynı durum benimkide delikler küçük ama diğer kısım büyük bencede doktor sanırım çok ayrıntı uğraşmamak için bu şekilde yapmış.ama bu görüntü bende sırt kısmı ve ucunun ayrı durması gibi bi görüntü oluşturdu.birde konuyu açan arkadaş size de hoca çok küçülmez demiş miydi acaba.çünkü ben o konuda şimdi gidip niye ucu büyük diyemiyorum,demişti çünkü başta.hata bende hiç sormadım neden diye ve başkasıylada görüşmedim. ama daha orantılı dursaydı keşke yandan kötü bi görüntü oldu.

Ben en fazla yandan görüntüsünden memnunum hayır demedi öyle bişey....bende başkasıyla görüşmedim çok pişmanım esabil bey olsun diye düşündüm ilk 15 gün mutluydum şimdi 1,5 aydır ağlıyorum her gün bu burna uyanıyorum kabus gibi hayatım

Buda doktorun hatası işte ya o delikleri o kadar küçük yapmayacaktı yada ucunu deliklere göre ufak yapacaktı tamamen dr un beceriksizliği
Deliklerin kucuk olmasini ozellikle istedi arkadasimiz. Burnun ucunuda kesip alamiyorlar maalesef. Deriyi inceltmekte tehlikeli o zamanda cokme olabiliyormus.

Benim burnum o kadar kötü ki bişey yazmanıza gerek yok :KK43: doktor hatası veya değil :KK43:
Canim benim kontrollerine git ihmal etme. Birde daha cok yenuyiz. Simdi ne desen doktora 6.nci ayi bekle diyecektir. Ayni kalirsa 6.nci ayda ucunu duzeltebilir. Sen kalin derili degilsin ayni kalacagini dusunmuyorum.

Canim benim kontrollerine git ihmal etme. Birde daha cok yenuyiz. Simdi ne desen doktora 6.nci ayi bekle diyecektir. Ayni kalirsa 6.nci ayda ucunu duzeltebilir. Sen kalin derili degilsin ayni kalacagini dusunmuyorum.

O kadar moralim bozuk ki kontrole gitsem ne değişebilir?

Esabil bey hiçbirşey yapmayacaktır 7.ayda da bu burunda düzelmez düzelecek bişey değil bu şekli ile ilgili

Deliklerin kucuk olmasini ozellikle istedi arkadasimiz. Burnun ucunuda kesip alamiyorlar maalesef. Deriyi inceltmekte tehlikeli o zamanda cokme olabiliyormus.
Peki bunu doktorun hastasına söylemesi gerekmiyor muydu "eğer delikleri küçülürsek kötü görüntü olur delik ile burun ucu arasında çok mesafe kalır ve buda burnunu büyük gösterir" gibi bir bilgi

Işte tamda bunu söylüyorum ya ıyi bir doktor hastası şunları şunları istiyorum dediğinde "evet istiyorsun ama bu burun formuna o gitmez delikleri kucultursek aradaki mesafe senin burun yapına olmaz ve buda yapmacık ve büyük olarak gösterir gel birde şu alternatiflere göz at" gibi bir bilgi vermesi gerekirdi..

Işte tamda bunu söylüyorum ya ıyi bir doktor hastası şunları şunları istiyorum dediğinde "evet istiyorsun ama bu burun formuna o gitmez delikleri kucultursek aradaki mesafe senin burun yapına olmaz ve buda yapmacık ve büyük olarak gösterir gel birde şu alternatiflere göz at" gibi bir bilgi vermesi gerekirdi..

Dediğim gibi devlet de zaten çok hastası var umursadigini veya benim memmun olmamamla ilgileneceğini sanmıyorum en fazla geçer deyip gönderecektir bu yüzden kontrole gitmeyi düşünmüyorum aşırı derecede sinirliyim çünkü

Dediğim gibi devlet de zaten çok hastası var umursadigini veya benim memmun olmamamla ilgileneceğini sanmıyorum en fazla geçer deyip gönderecektir bu yüzden kontrole gitmeyi düşünmüyorum aşırı derecede sinirliyim çünkü

Anlıyorum seni içine sinmesi önemli tabi..
Ama yine de kontrolüne git aklında olan her şeyi sor belki ona gore sana birşey söyler

Anlıyorum seni içine sinmesi önemli tabi..
Ama yine de kontrolüne git aklında olan her şeyi sor belki ona gore sana birşey söyler

Bilmiyorum biraz bu konudan uzaklaşmayı denicem ama başka bişey düşünemiyorum moralin aşırı bozuk biraz toplanınca gidebilirim

Bilmiyorum biraz bu konudan uzaklaşmayı denicem ama başka bişey düşünemiyorum moralin aşırı bozuk biraz toplanınca gidebilirim
bencede şansını dene.ben denicem şahsen gerçi bende kemer oluştu heralde onu düzeltir diye düşünüyorum en azından.ama bakalım görücez beklemedeyim.ama burnun öyle kötü durmuyor emin olabilirsin tabi beklentini karşılamamış orası ayrı.oyüzden içinde kalmasın görüşmekte fayda var.

Ahh canım ya keşke olmasaydın bu ameliyatı sen zaten çok güzeldin. Neyse olan olmuş bu kadar büyük kalmayacak merak etme ama muhtemelen isteklerini de karşılamayacak . Eskisinde iyiyse üzme kendini canım benim eskisinden kötü ona rağmen olan oldu diyorum revizyon için doktor araştırıyorum . Tabi düğünüm e kadar bekleyeceğim. Sen hukuk öğrencisiydin sanırım derslerini sakın ihmal etme . Çok zor biliyorum ama aynalara bakmamaya fotoğraf cekinmemeye çalış canim

Ahh canım ya keşke olmasaydın bu ameliyatı sen zaten çok güzeldin. Neyse olan olmuş bu kadar büyük kalmayacak merak etme ama muhtemelen isteklerini de karşılamayacak . Eskisinde iyiyse üzme kendini canım benim eskisinden kötü ona rağmen olan oldu diyorum revizyon için doktor araştırıyorum . Tabi düğünüm e kadar bekleyeceğim. Sen hukuk öğrencisiydin sanırım derslerini sakın ihmal etme . Çok zor biliyorum ama aynalara bakmamaya fotoğraf cekinmemeye çalış canim

Eskisinden iyi evet ama beklentimi karşılamadı...

Çalışamadım sınavların hiçbirine

Çok uzuluyorum

Merhaba ameliyat olmadan önce bu bölümü çok takip ediyordum ama böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi :KK43:

Doğal bir burun istememiştim kalkık ve küçük olsun dedim:KK43: su anda 2 ay oldu burnum iğrenç her ne kadar düşünmemeye çalışsam da çok kafaya takıyorum:KK43:
https://resmim.net/f/ghTHWx.png

Bir burun 1 senede anca oturuyor . Bir sene sonrakı resmini bekliyorum . Ayrıca gayet güzel burnun var

O
Eskisinden iyi evet ama beklentimi karşılamadı...

Çalışamadım sınavların hiçbirine

Çok uzuluyorum
O zaman hiç üzülme . Benim eskisinden ıyi olsa hiç üzülmezdim. Benim kadar şansız değilsin merak etme . Üzme kendini boşu boşuna muhtemelen birkaç ay sonra beğenmeye başlarsın

O

O zaman hiç üzülme . Benim eskisinden ıyi olsa hiç üzülmezdim. Benim kadar şansız değilsin merak etme . Üzme kendini boşu boşuna muhtemelen birkaç ay sonra beğenmeye başlarsın

Ameliyat olup acı çektim sonuca bak :( göz var nizam var iğrenç gözüküyor

Back
X