Burnum kalkık beğenmiyorum(fotoğraflı)

Minelyy06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
18
2
1
22
Burnumu yaptıralı on ay oldu ve yüzüme göre küçük geliyor

Eklentiler

• E2286A9A-DB8A-4205-9697-C8C6954818F9.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 1.687
Son düzenleme:
Burnun kendisi gayet güzel aslında. Ama alt yüzünüze oranla biraz küçük durmuş, o yüzden gözünüze tuhaf geliyor olabilir. Yüzünüzle daha uyumlu bir burun yapılabilirdi.

Kötü değil ama çene ile uyumsuz gibi...Tüm yüzü geniş acıdan göremiyorum ama gördüğüm kadarıyla (alt çene kemigi hafif ileride) Daha duz bir burun daha guzel olabilirdi.

Kötü değil ama çene ile uyumsuz gibi...Tüm yüzü geniş acıdan göremiyorum ama gördüğüm kadarıyla (alt çene kemigi hafif ileride) Daha duz bir burun daha guzel olabilirdi.
Evettt çene ameliyatı olacağım tedavi görüyorum

Uzman değilim ama üst çenenizde bir problem yok, alt çeneniz ileride gibi geldi bana. Üst çene ileri alınırsa burun daha da küçük gözükmez mi daha da içeride kalacağı için?
Evet bende endişeliyim bu konu da ama alt çene olursam da his kaybı tamamen gidiyormuş o yüzden de kararsızım

Evet bende endişeliyim bu konu da ama alt çene olursam da his kaybı tamamen gidiyormuş o yüzden de kararsızım
O zaman bence hiç olmayın çünkü üst çene ileriye gelirse yüzün orantısı daha çok bozulabilir Yani üst ve alt çene hizalansın derken, burnunuz ve alnınız fazla geride kalabilir, bu da daha çok dikkat çekebilir. Şu anda güzelsiniz, çok dikkat çekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…