Burnum kalkık beğenmiyorum(fotoğraflı)

Gayet hoş duran ama aynı zaman da doğal da duran bir burun, bunu doktoru savunmak için de demiyorum, kaldı ki birçok üye size benzer şeyi demiş.
Yandan çok beğeniyorum bakın sorun benim isteğim dışı hareket etmesi düz Bi burun istemiştim çünkü ameliyatı zaten burnum yamuk olduğu için oldum ve ilk 3 5 ay asla burnum inmedi 6 aydan sonra indi biraz ben sadece küçük yüzlü olmadığım için küçücük yapılmasından mutlu değilim ameliyattan sonra bana fındık gibi burun oldu bak demişti bide sldkdk

Eklentiler

• IMG_20230107_015414_774.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 226
  • Screenshot_20230107-023754_Video Player.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 230
Burun yüzünüze göre küçük durmuyor ki, anlaşamadık sizinle ben gayet güzel yüzle orantılı uyumlu bir burun görüyorum.

siz ameliyatının üzernden 1.5 ay geçmişken 8 ayrı konu açan S serapalinbeliray isimli üye ile aynı kişi misiniz?Benzer şikayetler ve resimlerdeki kişi de benziyor.

Ameliyat zamanı da aynı mesajlardan anladığım kadarıyla, aynı kişiyseniz eğer sizin ruh haliniz sağlıklı görünmüyor en azından bir destek alın.

Ameliyat zamanı da aynı mesajlardan anladığım kadarıyla, aynı kişiyseniz eğer sizin ruh haliniz sağlıklı görünmüyor en azından bir destek alın.
Kanka ne dram yaptın senin beğendiğini ben beğenmek zorunda mıyım herkesin güzellik algısı farklı kddkdk şuan gayette mutluyum sadece küçük burun sevmiyordum istemediğim halde yapıldı olay bu

Acaba özelden foto atabilir misiniz merak ettim sizinkini de

Kanka ne dram yaptın senin beğendiğini ben beğenmek zorunda mıyım herkesin güzellik algısı farklı kddkdk şuan gayette mutluyum sadece küçük burun sevmiyordum istemediğim halde yapıldı olay bu
Soruma yanıt vermemişsiniz, belli ki aynı kişisiniz, sizinle daha fazla tartışmayacağım benim için netleşti her şey.

Ben çok beğendim zamanla alışırsınız bence siz de yapay durmuyor asla. Benim mantığım o kadar para veriyoruz biraz değişimi hissetmek isterim benimki Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi oldu arada 7 fark bile yok

Doğal istemiştim ve ameliyat girmeden önce tekrar belirtmiştim
Bence burnunuz gayet güzel. Önden de yandan da.

Ama doğal yapmaması isteğinize rağmen kesinlikle yanlış. Ben de doğal istemiştim mesela. Küçük ve kalkık bir burun olsa ben de üzülürdüm en başta. Ama en sonunda güzel olduğu için takmazdım.

Of efsane olmuş inanın

Bu o kisi degil ama konu sahibinin baska bir uyeligi daha vardi. Ozelden konusmustum fotoları gorunce tanidim. Doktoru Ankara'da Ozan Luay Abbas ... begenenler icin yaziyorum :)

Yok gayet guzel yapiyor burunlari. Sizin begenmemenize şasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…