- 22 Eylül 2022
- 6.674
- 20.495
- 278
Ayyyy ben her yerdeyimmmYine karşılaştık agusto
İnşallah Burda da linç yemezsinAyyyy ben her yerdeyimmmben kendime bela arıyorum her konuda ben varım yaaa
Zkdkd kendimi motive ediş şeklimKısmetse olurda Canselin ki gibi de olabilirdi
Amann linçlesinler napayım ben herkesinde aklından geçen bişeyş söyledim diye suçlu oldumİnşallah Burda da linç yemezsin
Amann linçlesinler napayım ben herkesinde aklından geçen bişeyş söyledim diye suçlu oldum
Yandan çok beğeniyorum bakın sorun benim isteğim dışı hareket etmesi düz Bi burun istemiştim çünkü ameliyatı zaten burnum yamuk olduğu için oldum ve ilk 3 5 ay asla burnum inmedi 6 aydan sonra indi biraz ben sadece küçük yüzlü olmadığım için küçücük yapılmasından mutlu değilim ameliyattan sonra bana fındık gibi burun oldu bak demişti bide sldkdkGayet hoş duran ama aynı zaman da doğal da duran bir burun, bunu doktoru savunmak için de demiyorum, kaldı ki birçok üye size benzer şeyi demiş.
Foto atabilir misiniz acabaBurnunuz benimkinden daha güzel maşallah nazar değmesin
Burnum kemerli kız neyini atayımFoto atabilir misiniz acaba
Burun yüzünüze göre küçük durmuyor ki, anlaşamadık sizinle ben gayet güzel yüzle orantılı uyumlu bir burun görüyorum.Yandan çok beğeniyorum bakın sorun benim isteğim dışı hareket etmesi düz Bi burun istemiştim çünkü ameliyatı zaten burnum yamuk olduğu için oldum ve ilk 3 5 ay asla burnum inmedi 6 aydan sonra indi biraz ben sadece küçük yüzlü olmadığım için küçücük yapılmasından mutlu değilim ameliyattan sonra bana fındık gibi burun oldu bak demişti bide sldkd
siz ameliyatının üzernden 1.5 ay geçmişken 8 ayrı konu açan S serapalinbeliray isimli üye ile aynı kişi misiniz?Benzer şikayetler ve resimlerdeki kişi de benziyor.Sizi dikkate almış beni almadı hatta bir kaç sorunlar daha oldu ama genel olarak herkese aynı yaklaşım da değil ve ben bundan bir kaç hastasına daha ulaştım özelden atabilirim deforme olmuş onun burnu ve şikayet edecekmiş
Kanka ne dram yaptın senin beğendiğini ben beğenmek zorunda mıyım herkesin güzellik algısı farklı kddkdk şuan gayette mutluyum sadece küçük burun sevmiyordum istemediğim halde yapıldı olay buAmeliyat zamanı da aynı mesajlardan anladığım kadarıyla, aynı kişiyseniz eğer sizin ruh haliniz sağlıklı görünmüyor en azından bir destek alın.
Acaba özelden foto atabilir misiniz merak ettim sizinkini deAmeliyat zamanı da aynı mesajlardan anladığım kadarıyla, aynı kişiyseniz eğer sizin ruh haliniz sağlıklı görünmüyor en azından bir destek alın.
Soruma yanıt vermemişsiniz, belli ki aynı kişisiniz, sizinle daha fazla tartışmayacağım benim için netleşti her şey.Kanka ne dram yaptın senin beğendiğini ben beğenmek zorunda mıyım herkesin güzellik algısı farklı kddkdk şuan gayette mutluyum sadece küçük burun sevmiyordum istemediğim halde yapıldı olay bu
Bence burnunuz gayet güzel. Önden de yandan da.Doğal istemiştim ve ameliyat girmeden önce tekrar belirtmiştim
Of efsane olmuş inanınYandan çok beğeniyorum bakın sorun benim isteğim dışı hareket etmesi düz Bi burun istemiştim çünkü ameliyatı zaten burnum yamuk olduğu için oldum ve ilk 3 5 ay asla burnum inmedi 6 aydan sonra indi biraz ben sadece küçük yüzlü olmadığım için küçücük yapılmasından mutlu değilim ameliyattan sonra bana fındık gibi burun oldu bak demişti bide sldkdk
Bu o kisi degil ama konu sahibinin baska bir uyeligi daha vardi. Ozelden konusmustum fotoları gorunce tanidim. Doktoru Ankara'da Ozan Luay Abbas ... begenenler icin yaziyorum :)Ameliyat zamanı da aynı mesajlardan anladığım kadarıyla, aynı kişiyseniz eğer sizin ruh haliniz sağlıklı görünmüyor en azından bir destek alın.
Yok gayet guzel yapiyor burunlari. Sizin begenmemenize şasirdimÖncelikle hayırlı bayramlar. Kalin derili burun yapısına sahibim. Gerek sosyal medya da gerek yüzyüze bu konuda kendilerini bi hayli övdükleri için burun ameliyatımı ozan luay abbas yaptı. Böyle bi platform da ilk defa yorum yapıyorum.Yapmamın sebebi benim araştırma yaparken herhangi bi yorum bulamayışımdır sizlere yardımcı olmak isterim. Sağlıklı bir buruna sahip olmakla beraber burun deliklerimde eşitti fakat şimdi bi burun deliğim sürekli tıkalı burun deliklerim de oldukça farklı ben bu süreçte çok yıprandım çünkü inanmayacaksınız belki ama burun ucumun kalkıklığı dışında olumlu tek bir farklılık yoktu ve empati yapmanızı rica ediyorum.Dışardan karşılaşacağınız tepkileri düşünün hepsi 'ee bunun için mi bıçak altına yattın bide sağlığından oldun' dediler. Uzun bi süre geçti ameliyatımdan ve Allah şahidim olsun ki söylediklerim yalansa bütün bu ayda tuttuğum oruçlar kabul olmasın. Şimdi tekrar ameliyat olmam gerekiyor ve revizyonun fiyatlarını da bilen bilir ateş pahası oluyorlar. Karşılaştığım o üslubu gerçekten unutamıyorum ben benden taraf kendilerine hakkımı helal etmiyorum Allaha havale ediiyorum .Kendilerinin kalın derili burun ameliyatı benim işim demesine sakın inanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?