Burnum kalkık mı kalıcak ! yardım lütfen!

belinaydan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
21
5
1
39
Arkadaşlar 10 gün oldu alçım çıkalı ve ben sadece burun kemerimi düzeltmek için ameliyat oldum burnum düşük değildi aksine kalkık bi burnum vardı şuan burnum tavan yapmış durumda benim kaldırtma talebimde yoktu zaten dr zaman diyor ama içim soğumuyor bitürlü sanki düzelmiycekmiş gibi geliyor ya kalkmış bi burun nası iner aşağı bunu anlarsın biri noluuurr yardım :(((

Merhaba :) bende 5 aylık burnumu gözlemlemiş birisi olarak söylüyorum ki zamanla iniyor merak etmeyin ;)) benim burun ucum düşüktü ama kalkıklığına alıştım .. çok çok iniyor diyemem ama abartılı olan görünüm zamanla kaybolur daha çok yeni burnuşun. . Biraz sabret en az 4 ayin bi dolsun :) çok çok geçmiş olsun

Merhaba :) bende 5 aylık burnumu gözlemlemiş birisi olarak söylüyorum ki zamanla iniyor merak etmeyin :KK66:) benim burun ucum düşüktü ama kalkıklığına alıştım .. çok çok iniyor diyemem ama abartılı olan görünüm zamanla kaybolur daha çok yeni burnuşun. . Biraz sabret en az 4 ayin bi dolsun :) çok çok geçmiş olsun
Merhaba :) inşallah dediğiniz gibi olur sabretmem gerekicek ama ben kaldırtma isteğim yokken neden böyle bi durum oldu diye çok kafa patlattım ondan panik yaptım yani kaldırtma istesem böyle panik olmazdım heralde :( çok teşekkür ederim

Back
X