Burnum kötü mü duruyor?

Ameliyat sonrasi fotografinizi gormustum daha onceki konunuzda. Daha kemerliydi burnunuz ve epey gitmis kemeri. Daha da iyi olabilir zamanla.

Bence suratiniza yakismis.

sen daha önce koymuştun direk yandan bakıldığında burnun ucu çok uzun ve kemer vardı bu şekilde belli değil yandan koy yorumlayalım

aslına bakarsan kemer duruyor pek gitmeyede niyeti yok gibi ama sen törpületerek geçirebilirsin anladıgım kadarıyla sen rahatsızsın durumundan bana sorarsan yaptırırsan çok güzel olursun çünkü yüzün çok şirin ama yaptırmazsanda hiç göze batmıyor gayet güzelsin

Son düzenleme:
Doktorla konusmam lazım evet törpületme isini tesekkür ederim bu arada

Burnundaki kemer alınmışsa kesin şişlik bu bence. Çünkü genelde ya tam kemer alınır ya da çok küçük kemer kalıyor. Senin ki öyşe durmuyor. Geçer tamamen inşAllah

Çok hafif bir kemer var gibi ama dikkat çekmiyor. Yani tekrar o kadar sıkıntıları yeni baştan çekmeye gerek yok derim. Nefesle ilgili bir sorun olursa olabilir. Ama böyle de iyi bence.

Doktorunuzla konustunuz mu hiç o ne diyor? Merak ettim. Çünkü kemer baya baya duruyor kötü durmuyor ama neden kalsın. O kadar para verip zaman ayırıp üstelik cesaret edip bu ameliyatı olmuşsunuz bence beklentilerinizi karsılaması gerekirdi. Bnm de aynı şekilde hafif bir kemerim kaldı. Doktorum hala ineceğini söylüyor. Zamanla inmezse düzeltilmesini istiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…