- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Cocukken hic takmazdim ama büyüdükce burnumu hic ama hic begenmemeye basladim..cok igrenc duruyor.
Fotograflarda kabak gibi cikiyor.
Hic dogal fotograflar cekinemiyorum, illa burnum göze carpmasin diye photoshop'layacagim.
Cok igrenc birsey ya neden kücük zarif kusursuz bir burnum yok?
Ciddi ciddi estetik ameliyati düsünmeye basladim.
Bu konu bir arkadasimin 'senin burnunda okadar kücük degil' demesiyle acildi bugün öglen.
Kimine göre dert degil ama bazen cok kötü oluyorum aynanin karsisinda.
Burun estetigi yaptiranlar varmi aranizda? Memnun musunuz yoksa tavsiye etmez misiniz?
senı cok ıyı anlıyorum.. ben bu durumu yasamadm ama benım yakınım aynı sıkıntıyı yasadı o yuzden sneı cok ıyı anlıyorum ..ınsanın psıkolojısını nasıl etkıledıgıne sahıdım.. kbb doktoruna gıtmıstı buurunda tıkanıklık vardı onun amelıyatını olurken o kemıgıde duzelttıler o cok memnun ama tam bır estetık degıldı onunkı yanı baksan estetık demessın cok dogal..ınsallah olursun canımm yanı psıkolojını bu kadar etkılıyorsa..
Ben burnunda bir sorun göremedim, suratına da yakışıyor. Belki yandan bakınca anlaşılıyordur, bilemedim canım.
Eğer seni gerçekten rahatsız ediyorsa, ciddi ciddi estetiği düşünmende bir sakınca yok bana kalırsa.
Son birkac senedir asiri derecede rahatsiz ediyor, ameliyati ablam soktu kafama 'gel birlikte ameliyat olalim' diye diye.
Cesaretim varmi bilmiyorum, ama bu burundan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?