Burnum :(

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Cocukken hic takmazdim ama büyüdükce burnumu hic ama hic begenmemeye basladim..cok igrenc duruyor.
Fotograflarda kabak gibi cikiyor.
Hic dogal fotograflar cekinemiyorum, illa burnum göze carpmasin diye photoshop'layacagim.
Cok igrenc birsey ya neden kücük zarif kusursuz bir burnum yok?
Ciddi ciddi estetik ameliyati düsünmeye basladim.
Bu konu bir arkadasimin 'senin burnunda okadar kücük degil' demesiyle acildi bugün öglen.
Kimine göre dert degil ama bazen cok kötü oluyorum aynanin karsisinda.

Burun estetigi yaptiranlar varmi aranizda? Memnun musunuz yoksa tavsiye etmez misiniz?

bi resim koyuverde bizde karar verelim gerek varmı yokmu? görmeden bir şey diyemeyiz

Son düzenleme:

senı cok ıyı anlıyorum.. ben bu durumu yasamadm ama benım yakınım aynı sıkıntıyı yasadı o yuzden sneı cok ıyı anlıyorum ..ınsanın psıkolojısını nasıl etkıledıgıne sahıdım.. kbb doktoruna gıtmıstı buurunda tıkanıklık vardı onun amelıyatını olurken o kemıgıde duzelttıler o cok memnun ama tam bır estetık degıldı onunkı yanı baksan estetık demessın cok dogal..ınsallah olursun canımm yanı psıkolojını bu kadar etkılıyorsa..

Ablamda acayip kompleksli burnunda, o da kesinlikle ameliyat olucam diyo.
izde genetik galiba. ama cidden cok kötü duruyo ya resimlerde cok igrenc duruyo.
Hele birde yandan cekilince

Ben burnunda bir sorun göremedim, suratına da yakışıyor. Belki yandan bakınca anlaşılıyordur, bilemedim canım.
Eğer seni gerçekten rahatsız ediyorsa, ciddi ciddi estetiği düşünmende bir sakınca yok bana kalırsa.

Benim burnum seninkinden daha kucuk sanirim.ama benimkinin de ucu asagiya bakiyo.bazen ben de takiyorum.cok kotu durmuyo ama benim burnum.bence seninki de kotu degil.yuzunun guzelligi burnunun kusurunu kapatiyo bence :) biçak altina yatmana gerek yok :)

Son birkac senedir asiri derecede rahatsiz ediyor, ameliyati ablam soktu kafama 'gel birlikte ameliyat olalim' diye diye.
Cesaretim varmi bilmiyorum, ama bu burundan kurtulmak istiyorum

Eğer kendinden memnun değilsen imkanında varsa yaptır o zaman.
Artık çok basit bu operasyonlar.
Önemli olan aynaya baktığında senin kendini iyi hissetmen yoksa burnun abarttığın gibi değil daha
İri kemerli falan sandım resimleri görmeden evvel.

aynen canım ya o dert bende de var benimki aşağıya eğik diğil yamuk geliyo burun başlangıcı çukur sonradan bi çıkıntı var.fotograf çekinmekten soğudum resmen.bide sınıftakiler bazen tesadüfen yandan cekiyorum dua ediyorum inşallah bişey demezler diye.artık yoldan geçerken bile burunlara bakıyorum anneme filan da söylüyorum aaa anne bak ne güzel küçücük burnu var filan diyorum.o kadar özeniiyorumki öyle olanlara resmen burnumdan nefret ediyorum.geçen gün çok iyi bi doktorumuz var memlekette ona gittim anlattım işte burnumdan nefes alamıyorum bi de görünüşünü hiç sevmiyorum filan dedim.dediki kıkırdak yamuk onun için dedi bu yaz ameliyat olucam inşallah.doktorum hazır ameliyat girmişken güzel bi burun da yaparız dediler rahatladım.

kısacası belki sendede öyle bi sorun olabillir bi doktora git derim

Merhaba güzel arkadaşım;
Burnunuzun hiçbir anormalligi yok ayrıca tek guzel kucuk burun dıye bır kaıde de yok.
Goruyoruz unlulerın burunlarını uzun ve ablak bır yuz ve kucucuk bır burun ne kadar orantısız ki kendılerı mılyarlar verıpte yaptırmıs.
Bence burnunuz yuzunuzle orantılı hıc abes bır goruntu yok ayrıca saclarınız coooook guzel:)
ayrıca ben de lıse caglarımda burnuma takmıstım sonra bır hadıs gordum Efendımız guzel ama ınancsız bır bayana burnu kesık ama dındar bır bayanı tercıh edın demıs.
Burnu kesık olmak nefsıme cok agır gelmıstı velhasıl suan burnumu cok sevıyorum Rabbım eksıksız vermıs hem O'nun bana verdıgını benım begenmemem ne mumkun.
Selametle

Burnun benimkinin kopyası resmen canım
Hatta bende foto koyabilirim

Ozellikle guldugumde o ucunun iyice aşşağıya dusmesi beni tamamen mahvediyor

Bir ara burun kemiğimde fln egrilik olsada o bahaneyle ameliyat olsam diye cok dusundum deli gibi

Maddi olark sorunun yoksa ol kurtul canm

Bence yaptırsan daha güzel olursun canımm..doktorunu iyi seç ama iyice araştır..bu forumda bununla ilgili konular var zaten ordan bak..

Son birkac senedir asiri derecede rahatsiz ediyor, ameliyati ablam soktu kafama 'gel birlikte ameliyat olalim' diye diye.
Cesaretim varmi bilmiyorum, ama bu burundan kurtulmak istiyorum

Doğru yer ve zamanda olursan ameliyatını, korkma hiçbir şey olmaz.:107:

Başlığı görünce acaba ben mi açmıştım bunu diye şüpheye düştüm
Ben 18 Ocakta oldum ameliyat , artık zarif küçük bir burnum var.
Bende senin gibi foto çektiremiyordum hep burnum ön plandaydı.
Kemerli,ucu düşük.
Kemik yaşının oturmasını bekledim ve kendimi kaliteli bir cerraha teslim ettim.
Özgüven gibisi yok , yeni burnumla daha iyi anlıyorum.
Estetik olmayı düşünüyorsan,ben olumlu bakıyorum bu işe canım

Bence ameliyat olursan daha güzel olur ama doğru doktoru seçmek gerekir. Ameliyat olup burunları çok daha kötü hale gelenler var. Bu forumda burun estetiği yaptıran çok kişi var. Ben de yaptırmak istediğim için araştırıyorum hemde yıllardır. Doktorlardan en çok Muhammet Dilber'in yaptığı burunları beğeniyorum. Konuları takip edip ameliyat olanları ekleyip resimlerini görebilirsin. Albümde çok fazla estetik olanların resimleri var ama bazıları özel albüm olduğu için sadece arkadaş listesindekiler görebiliyor.

Burnumun icindeki kemikte egiklik var istersem ameliyat olabilirim ama hazir yapmisken estetik yapiyorlarmi bilmiyorum.
Almanya yasiyorum, burada bu mümkün degil galiba, arastirmam lazim. Olmadi türkiye icin arastiririm. Ankarada bildiginiz iyi bir cerrah varmi? :26:

Bende estetik harikasiyim:)) zorunlu oldu benimki ama. Nefes darligi yuzunden. Hazir bicak degmisken cillop gibi oluyum dedim:)) vee kimsenin estetik olduguna inanmadigi dogal bir burun:) ozguven, yandan yandan pozlar.. Tavsiye ederim yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…