Burnum :(

Son yüklediğiniz fotoğrafa dikkatli baktımda burnunuzda herhangi bir sorun göremedim. Sanırım güldüğünüzde hafif öne doğru eğriliyor ki bence bu da sıkıntı yapılacak bir durum değil.

kızlar ben burnuma hep takıktım kemerlı bır burnum vardı fakat kımseye bsey dyemıyodumrahat foto cektıremıodum hep kacıodum.hiiçç estetik aklımda yoktu ne ailem buna izin verırdı ne de ben cesaret edebılırdım.fakat burnumun ilerleyen yaslarda daha da kemerlı oldugunu hssetmeye basladım.kucukken sinüzüt baslangıcı vardı.kbb uzmanına gttım cok tatlı bır doktordu.ben den tomoğrafı ıstedi ve ona sekıl bozuklugundan bahsettım .plastık cerraha gtmem gerektgını syledi gittim.tomografı sonucumuda gsterdım.zaten amelıyat olmam gerektgını burnumda et oldgunu syledi.ben cok sevındım bu işi hem babama caktırmadan yapacaktım hemde burnumu yaptracaktım.amelıyatta 800 tl fark cakıcagını syledı.ben bırde sansımı kbb doktoruna gstererek denemek istedım.eti alıp estetik yapabılıp yapamadığını sordum.estetgım hıç iyi deıl olsa yapardım hastaneye yenı genç plastık cerrah geldi daha ucuza yapabılır belkı dedı.bende o doktora gttım 400 tl ye yaparım dedı cok mutlu olmstum.babama caktrmamasını istedım tamam dedı.amelıyat oncesı tasarım yapmadık fakat nasıl bsey ıstedgımı sordu tarf ettim.neyse amelıyatımı oldum kızlar bugun 5.gunum ayın 5 inde sargılar cıkacak bakalım neler olacak:)

kızlar ben burnuma hep takıktım kemerlı bır burnum vardı fakat kımseye bsey dyemıyodumrahat foto cektıremıodum hep kacıodum.hiiçç estetik aklımda yoktu ne ailem buna izin verırdı ne de ben cesaret edebılırdım.fakat burnumun ilerleyen yaslarda daha da kemerlı oldugunu hssetmeye basladım.kucukken sinüzüt baslangıcı vardı.kbb uzmanına gttım cok tatlı bır doktordu.ben den tomoğrafı ıstedi ve ona sekıl bozuklugundan bahsettım .plastık cerraha gtmem gerektgını syledi gittim.tomografı sonucumuda gsterdım.zaten amelıyat olmam gerektgını burnumda et oldgunu syledi.ben cok sevındım bu işi hem babama caktırmadan yapacaktım hemde burnumu yaptracaktım.amelıyatta 800 tl fark cakıcagını syledı.ben bırde sansımı kbb doktoruna gstererek denemek istedım.eti alıp estetik yapabılıp yapamadığını sordum.estetgım hıç iyi deıl olsa yapardım hastaneye yenı genç plastık cerrah geldi daha ucuza yapabılır belkı dedı.bende o doktora gttım 400 tl ye yaparım dedı cok mutlu olmstum.babama caktrmamasını istedım tamam dedı.amelıyat oncesı tasarım yapmadık fakat nasıl bsey ıstedgımı sordu tarf ettim.neyse amelıyatımı oldum kızlar bugun 5.gunum ayın 5 inde sargılar cıkacak bakalım neler olacak:)

peki şuan burnun ne durumdaa

Burun konusunda bende sıkıntılııyım ama estetik falan düşünmüyorum. Korkuyorum galiba birde pek bilgim yok estetik konusunda :44:
Ama imkanın varsa ve çok kafaya takıyorsan yaptır bencede..

Bende begenmiyorum pek burnumu.Ama burun estetigi cok zor bisey degil.Biraz cesaret istiyor sadece.Kendim olmadim ama olani tanidim.Bir haftada atti bandaji..Bende yapicam ama ailem engel oluyor.Onlar burun estetigi cok ucuk bisey saniyorlar ozellikle annem. Ama iranli arkadaslarim var.Ve onlar bu estetigi sirf moda niyetine yaptirdiklarini soyluyorlar Iranda..Yani diyecegim, bu problemin cozumu cok zor degil.Biraz niyet, birazda icrat.Mesela yasadigin sehirde bu isi en yapani arastirabilirsin..

Canım hiç gerek yok ya sen kafana taktığın için o gözünde daha çok büyüyo hem estetik çok yapay bi görüntü oluşturuyo suratta yengemde burnuna estetik yaptırmıştı. Hem burun Allahın en özene bözene yarattığı organdır bence böyle kalsın gayet iyi estetikten sonra da pişman olabilirsin. Hem çok güzel bir kızsın burnunumu dert ediyosun allah aşkına.

canım napıcaksın bende bu konuda biraz muzdaripim abimin burnu çok muntazam benimkine göre:52::57:
ama bence doğal durması lazım burunun yoksa çok sırıtır hatta bazılarının ameliyatlı lduğu çok bariz belli oluyor

Canim burnunun boyu yuzune gore gayet normal, kesinlikle yuzune yakisan bir burun. Ben bu tarz burunlarin insanin yuzune karakter kattigni dusunuyorum. Degistirirsen o karizma ifade kaybolacak

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X