- Konu Sahibi CitirTurtam
Son yüklediğiniz fotoğrafa dikkatli baktımda burnunuzda herhangi bir sorun göremedim. Sanırım güldüğünüzde hafif öne doğru eğriliyor ki bence bu da sıkıntı yapılacak bir durum değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben burnuma hep takıktım kemerlı bır burnum vardı fakat kımseye bsey dyemıyodumrahat foto cektıremıodum hep kacıodum.hiiçç estetik aklımda yoktu ne ailem buna izin verırdı ne de ben cesaret edebılırdım.fakat burnumun ilerleyen yaslarda daha da kemerlı oldugunu hssetmeye basladım.kucukken sinüzüt baslangıcı vardı.kbb uzmanına gttım cok tatlı bır doktordu.ben den tomoğrafı ıstedi ve ona sekıl bozuklugundan bahsettım .plastık cerraha gtmem gerektgını syledi gittim.tomografı sonucumuda gsterdım.zaten amelıyat olmam gerektgını burnumda et oldgunu syledi.ben cok sevındım bu işi hem babama caktırmadan yapacaktım hemde burnumu yaptracaktım.amelıyatta 800 tl fark cakıcagını syledı.ben bırde sansımı kbb doktoruna gstererek denemek istedım.eti alıp estetik yapabılıp yapamadığını sordum.estetgım hıç iyi deıl olsa yapardım hastaneye yenı genç plastık cerrah geldi daha ucuza yapabılır belkı dedı.bende o doktora gttım 400 tl ye yaparım dedı cok mutlu olmstum.babama caktrmamasını istedım tamam dedı.amelıyat oncesı tasarım yapmadık fakat nasıl bsey ıstedgımı sordu tarf ettim.neyse amelıyatımı oldum kızlar bugun 5.gunum ayın 5 inde sargılar cıkacak bakalım neler olacak:)